Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 18. 15:33
|
|
dorottya66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 175568 offline
|
Nyugodjanak békében és remélem a tettes örökre rászra kerül!!
2012. október 18. 15:40
|
|
Biuss1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 219 Csatolások: 56 Azonosító: 178730 offline
|
Sajnálom Amandát. Láttam a videóját és sírtam rajta. Infó órán néztük és hát nagyon hátborzongató volt. Amanda hibázott. 2x is nagy hibát követett el. De melyik ember nem hibázik? Minden ember követ el kisebb és nagyobb hibákat. A fiú aki ezt tette vele annak azt kívánom ugyanúgy szenvedjen ahogy Amanda. Nem érdemelte volna meg a halált hisz egy ember volt ő is. Az utálkozoknak a Facebookon meg az interneten is ugyanezt tudom kívánni. "Remélem meghalt! Olvassa el a bejegyzéseket és ölje meg magát!" Istenem ez annyira szánalmas... Halálba kergettek egy lányt. Nyugodj Békében Amanda Todd.
2012. október 18. 15:42
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
R.I.P. ezt senki sem érdemli meg!!
2012. október 18. 15:54
|
|
Reb_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 667 Csatolások: 373 Azonosító: 176380 offline
|
Annyira nem érdemelték meg a halált. Sokan piszkálnak másokat mert szerintük az "menő" de szerintem teljesen lealacsonyitó, és szánalma. mert az ember nem érdemli ezt meg. Oliviáról nem sokat tudok csak amandáról tudok valamennyit. Oké, ő is hibázott (lehetett volna annyii esze hogy idegen férfinak pár bók után nem villantunk), de nagyon sajnálom. iyenkor szólni kéne valakinek mert lehet hogy ugy érezte hogy már csak egyedül van és hogy tönkre ment az élet. de nem mivel ha lettek volna igaz barátai azok kiálltak volna mellette jóban rosszban egyárant, meg a szülöknek is ellehetett volna mondani akármilyen kinos is. Teljes tiszteletem a lányoké, Amanda videóját láttam és gyönyörű lány ezt nem érdemelte.
2012. október 18. 16:24
lpmaskmancick
Figyelemkurvulás ide vezet. Amandáról annyit, hogy rendszeresen webkam showkat adott, illetve elég sok emberrel lefeküdt (15 évesen??????, aztán nem csoda, hogy voltak ellenségai emiatt, akik szemétkedtek vele.
Forrás: http://starity.hu/magazin/32431-olivia-penpraze-es-amanda-todd-csak-ket-aldozat-a-sok-kozul/#ixzz29f1K7t86
AMANDA NEM TARTOTT "WEBKAM SHOWKAT! honnan veszed ezeket? nem kéne előbb mondjuk utána nézni? szégyellheted magad. érzéketlen volt,és ráadásul nem is igaz. -.-
Figyelemkurvulás ide vezet. Amandáról annyit, hogy rendszeresen webkam showkat adott, illetve elég sok emberrel lefeküdt (15 évesen??????, aztán nem csoda, hogy voltak ellenségai emiatt, akik szemétkedtek vele.
Forrás: http://starity.hu/magazin/32431-olivia-penpraze-es-amanda-todd-csak-ket-aldozat-a-sok-kozul/#ixzz29f1K7t86
AMANDA NEM TARTOTT "WEBKAM SHOWKAT! honnan veszed ezeket? nem kéne előbb mondjuk utána nézni? szégyellheted magad. érzéketlen volt,és ráadásul nem is igaz. -.-
2012. október 18. 16:32
|
|
Vivien F. Purecseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 187665 offline
|
Nem értem, hogy miért ilyenek az emberek.! Szerintem egyikőjük sem érdemelte meg ezt.! Nyugodjanak Békében. :'/
2012. október 18. 16:58
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
szánalmasak az emberek..-.- erre csak ennyit tudok mondani.! nagyon sajnálom ezt a két lányt.♥R.I.P.♥
2012. október 18. 17:15
|
|
Cleeopatraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 161195 offline
|
Szegény lányok ;( mennyi hülye ember van a világon....nem elég, hogy már az elejétől kezdve azért írtak blogot, hogy kibeszéljék magukból a problémát és, hogy úgymond "segítséget" kérjenek burkoltan, célozgatásokkal. AZt erre meg ezt kapják. -.- Hova süllyedt az emberiség?!
2012. október 18. 18:06
Szegénykék... ezért igyekszek kedves lenni mindenkivel... Nyugodjak békében!!
2012. október 18. 18:29
|
hellbaba10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 181128 offline
|
nyugodjanak békében mind a ketten. :'(
2012. október 18. 18:46
|
|
amy72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 155252 offline
|
Mégis miért vezet valaki blogot a depressziójáról? Miért kell ez az önsajnálat?
Ne kiabáljátok le a fejem, én is tudom, hogy ez komoly. És persze sajnálom is őket. Csak azt nem értem, hogy miért kell a netre kifüggeszteni minden problémánkat, amikor ugyanennyi energiával a valóságban több sikerrel szerezhetnénk segítséget...
Ne kiabáljátok le a fejem, én is tudom, hogy ez komoly. És persze sajnálom is őket. Csak azt nem értem, hogy miért kell a netre kifüggeszteni minden problémánkat, amikor ugyanennyi energiával a valóságban több sikerrel szerezhetnénk segítséget...
2012. október 18. 19:05
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
én láttam Amanda videóját...megrázó,és nagyon szomorú,hogy mik vannak a mai világban. Komolyan nem értem,hogy egyeseknek nincs jobb dolguk,mint mások életével szórakozni? Jó,a bántalmazói nyilván nem gondoltak abba,hogy a sok csúnya,bunkó szó eddig fajulhat,de mégis: miért kellett egyáltalán bántani őt? Ha nem tudnak hozzászólni egy kedves szót sem,inkább ne mondjanak semmit. Az utálkozó véleményükre senki sem kíváncsi.
Ha jobban belegondolok,elsőre talán én is elítéltem volna Amandát,hogy mekkora egy r*banc,megengedte,hogy valaki lefényképezze a mellét...de csak akkor gondoltam volna ezt,ha nem ismertem volna a háttértörténetet,vagy azt,hogy egyetlen rohadt kép miatt min kell szerencsétlennek keresztül mennie. Még ha nem is védtem volna őt,akkor sem bántottam volna. Olyan szánalmas kiközösíteni a 'gyengébbet'. Nem állatok vagyunk mi(elvileg!)!
Ha el tudták volna valakinek mondani a problémájukat,könnyebb lett volna. Akár a szüleiknek,tanáraiknak,rokonoknak. Én azt nem értem,hogyha (pl. Amanda esetében) elköltöztek máshova,másik iskolába iratkozott be a lány,akkor a szülők mit gondoltok? Nem tudták,hogy most miért költöztek el,vagy mi? Olyan nyomós ok a kiközösítésen,bántalmazáson kívül szerintem nincsen,ami miatt egy család tök másik városba költözne,otthagyva a jól megszokott légkört,a házukat,a barátaikat,az ismerősöket,a munkahelyet... Amandának el kellett mondania,hogy miért szeretne elköltözni,nem? És erre a szülei mégis mit reagáltak? Hogy történhetett ez mégis meg? Igazából én nem akarok senkit sem hibáztatni,de ha a szülők és a gyerek között jobb lett volna a kapcsolat,a kommunikáció...nem biztos,hogy tragédiával végződött volna a történet.
Ha jobban belegondolok,elsőre talán én is elítéltem volna Amandát,hogy mekkora egy r*banc,megengedte,hogy valaki lefényképezze a mellét...de csak akkor gondoltam volna ezt,ha nem ismertem volna a háttértörténetet,vagy azt,hogy egyetlen rohadt kép miatt min kell szerencsétlennek keresztül mennie. Még ha nem is védtem volna őt,akkor sem bántottam volna. Olyan szánalmas kiközösíteni a 'gyengébbet'. Nem állatok vagyunk mi(elvileg!)!
Ha el tudták volna valakinek mondani a problémájukat,könnyebb lett volna. Akár a szüleiknek,tanáraiknak,rokonoknak. Én azt nem értem,hogyha (pl. Amanda esetében) elköltöztek máshova,másik iskolába iratkozott be a lány,akkor a szülők mit gondoltok? Nem tudták,hogy most miért költöztek el,vagy mi? Olyan nyomós ok a kiközösítésen,bántalmazáson kívül szerintem nincsen,ami miatt egy család tök másik városba költözne,otthagyva a jól megszokott légkört,a házukat,a barátaikat,az ismerősöket,a munkahelyet... Amandának el kellett mondania,hogy miért szeretne elköltözni,nem? És erre a szülei mégis mit reagáltak? Hogy történhetett ez mégis meg? Igazából én nem akarok senkit sem hibáztatni,de ha a szülők és a gyerek között jobb lett volna a kapcsolat,a kommunikáció...nem biztos,hogy tragédiával végződött volna a történet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: