Starity

Billie Joe Amstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 29. 20:16 #321
Töpörtyű
Töpörtyű
visszatérő vendég

Státusz"This hypocrisy is beginning to get to me"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 120
Csatolások: 0
Azonosító: 203364
kicsit bunkó, de igaza van..
2013. július 30. 15:38 #322
Green Day fan 99
Green Day fan 99
új tag

StátuszGreen Day szív, Green Day lélek, Green Day csak érted élek! <3
Hozzászólás: 10
Azonosító: 207684
Felőlem a directionerek (nemtom hogy írják xD) és a belieberek szidhatják a Green Day-t. Hisz Billie is szidja Bieber-t. De az biztos h ha a lányhangú 1d vagy jb szidja a 3 Punk-ot akkor nem hallották még a Green Day-t. Billie-nek teljes mértékben igaza volt, és nagyon tisztelem mert kimeri mondani a véleményét. Imádom, mivel tehetséges, és olyan amilyen. AZ egy dolog, hogy gyenge pillanatában volt egy kirohanása, de az nem nevezhető botránynak. Csak vélemény nyilvánításnak! Na az hogy az 1d és jb megszületett, az már botrány!
2013. augusztus 06. 03:09 #323
- törölt felhasználó -    
Idézet (Green Day fan 99 @ 2013.07.30. 15:38)
Felőlem a directionerek (nemtom hogy írják xD) és a belieberek szidhatják a Green Day-t. Hisz Billie is szidja Bieber-t. De az biztos h ha a lányhangú 1d vagy jb szidja a 3 Punk-ot akkor nem hallották még a Green Day-t. Billie-nek teljes mértékben igaza volt, és nagyon tisztelem mert kimeri mondani a véleményét. Imádom, mivel tehetséges, és olyan amilyen. AZ egy dolog, hogy gyenge pillanatában volt egy kirohanása, de az nem nevezhető botránynak. Csak vélemény nyilvánításnak! Na az hogy az 1d és jb megszületett, az már botrány!

Ezt a kirohanást szidásnak nem nevezném. Viszont sajnos a hülye kis belieber/directioner fanlibák (tisztelet a kevés kivételének) mindent nagyon eltúloznak. Túlzottan elvakultak és elfogultak ezekkel a nyikhajocskákkal ahhoz, hogy kilássanak a lila ködből. Billie kirohanását ők "támadásnak" vélték a kis kedvencük iránt. Visszavágásként a befeketítés eszközéhez nyúlnak (b*zizás stb) mivel nekik ennél különb módszerre aligha telik. Arra az emberre aki szidja a "nyuszikáikat" arra már véres szemmel néznek. Engem is zavar a sok divatbúza/fanliba, de valahogy mindig le kell őket sajnálni. A "véleményük" meg egy vödör fost sem ér, de szerintem ezt már nem kell magyarázni:)
2013. augusztus 22. 19:33 #324
- törölt felhasználó -    
Teljesen érthetően és jogosan akadt fent ezen a dolgon. Bár szerintem ehhez a dologhoz semmi köze nincs a pályafutása eddigi tartalmának. Drága kis User 20 perccel elhúzta, és neki ott az az egy perc. Ez már tényleg siralmas.
2013. szeptember 22. 11:38 #325
- törölt felhasználó -    
Jó, öööö, oké... Szóval, ez így teljesen jogos. A megfogalmazás is teljesen jogos. És hát, drága JB- már nem azért, de az igazság fáj...
2013. október 19. 22:00 #326
- törölt felhasználó -    
Tökéletes,csak ennyit tudok mondani.BJ,a zenéje és a Green Day TÖKÉLETES.És megjegyzem,nem Billie kavart botrányt,csak rákenik az egészet.Most nem mintha mindig hangoztatni akarnám azt,hogy Billie a világ egyik legnagyobb zenésze,de alapjogon is.Az egy dolog,hogy egy kis b*zit hagynak nyekeregni a zero IQ tinijánykák örömére,de akkor a többitől miért veszik el az időt?Szemétség.Erre tart a világ,de Billie,vagy akár én is,harcolunk az 5 milliárd ellen,(akik igenis ízléstelenek,csak nem tudják,mert elvakítja őket a népszerűség)2 milliárdan,és még ha néha nem nyerésre állva,akkor is a "jó" oldalon vagyunk.Ez van.Justinka meg nem méltó még arra sem,hogy a Green Day megemlítse.Öntelt kis b*zi álszent gyerek.
2013. október 19. 22:14 #327
- törölt felhasználó -    
"kobe
Usher-ről szálljatok már le, többszörös Grammy díjas, kiváló előadó! Olyan slágerek kötödnek a nevéhez, mint a You Make Me Wanna vagy a Yeah... Mielött lesenkiztek valakit, előbb ismerjétek meg a zenei munkásságát!"
Amit egyesek képesek zenei munkásságnak nevezni,az szégyen.Oké,hogy megvédted,ez kedves tőled,de ettől nem lesz semmivel sem több egy tucatelőadó.
"Belieber Dóry írta:
Miaz hogy „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber” ?!?! Mégis mit képzel magáról ez a b**i billie mittomén ki?!?! Csak úgy közlöm hogy Justinnak sokkal több rajongója van mint ennek a korcs gyereknek és nincs joga ilyeneket mondani róla!! A végén majd a Belieberek letámadják őt xdxd"

Oké.Most elszámolok tízig,hogy ne törjem össze a képernyőt.Aztán írok.
Na szóval.(Hosszú lesz,úgyhogy a 10 éves kislányok akik nem szeretnek olvasni,húzzanak el.)
1.Az,hogy nem ismered Billie Joe Armstrongot,azzal magadat minősíted.
2.Több rajongó?Csak nem magadfajta 10 éves libákra gondolsz,akik azért szeretik,mert cuki?Szánalom.Bár mindig is tiszteletben tartottam,hogy mindenki azt szeret,akit akar,sosem volt gusztusom megérteni,mit látnak egyeseb buburkában.Most már megértettem.Agyhiányos tinikéknek való.Én éppen ezért futok ki tőle a világból.(12 éves létemre.)
Mielőtt írogatnál,gondolkodj el,van-e elég eszed ahhoz,hogy felmérd a szavak jelentését.Nem szívesen állok le vitatkozni olyannak,aki nem méltó a szavamhoz,és magához mérten még buta is,de nem hagyhattam szó nélkül.Mehetsz a szennyesbe a Justinkáddal együtt.Vinnyogó kis paraszt.
2013. október 20. 09:14 #328
- törölt felhasználó -    
Tudom,már sokadszor szólok hozzá.De akkor tisztázzuk ezt a sokszor feltett kérdést:"Hogy jött szóba Miss Buburka?"
Billie Joe Armstrong '88 óta van a pályán.Hol volt még ez a nyálas '88-ban?Még azt sem tudták,hogy létezni fog-e.(Jobban jártunk volna.)BJ az átlag mai kornyikálókat összegezte Justin nevével.Azokat,akiket ma "zenésznek" neveznek.Vili?
2013. október 20. 19:05 #329
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alice and Sassy @ 2013.10.20. 09:14)
Tudom,már sokadszor szólok hozzá.De akkor tisztázzuk ezt a sokszor feltett kérdést:"Hogy jött szóba Miss Buburka?"
Billie Joe Armstrong '88 óta van a pályán.Hol volt még ez a nyálas '88-ban?Még azt sem tudták,hogy létezni fog-e.(Jobban jártunk volna.)BJ az átlag mai kornyikálókat összegezte Justin nevével.Azokat,akiket ma "zenésznek" neveznek.Vili?

Az legyen '86
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. október 26. 10:13 #330
- törölt felhasználó -    
Idézet
Az legyen '86

Legyen! meghajolo.gif
2013. október 26. 21:55 #331
- törölt felhasználó -    
Na jó elegem lett abból hogy Billie megnyílvánulását egy pózer r*banc kirakta a profiljára csak hogy nagyon menő legyen ezzel, az hogy divatfan más kérdés de az hogy Billie egyik nem éppen jó pillanatát felemlegeti..Ezért is jött el az az idő amikor hozzászólok eme esethez. Könyörgöm ha az eset körülményeit vesszük tekintetbe akkor teljesen jogos volt, egy hogy jön ahhoz bárki is hogy míg vége nincs a számnak leparancsolja őket a színpadról csak mert Usher gondolt egyet és megnyújtotta kicsit a saját előadását? Hát gratulálok a Green Day már akkor koptatta a pengetőket dobverőket amikor Usher neve még fel sem merült senkiben hogy valaha is énekes lesz belőle , az hogy neki több joga lenne annál a bandánál ami lassan 30 éve fut a pályán és erőt ad a rajongóiknak és számtalan albumot jelentetett meg és az elmúlt évtizedekben is ugyanolyan színvonalas amit csinálnak, komolyan így gondolták hogy Ushernek több joga van? Hát köszönöm szépen szánalmas az egész és az hogy sokan emiatt a felszólalása (jó kiborulása , de teljesen jogos volt) miatt rossznak tekintik Billiet és viccnek tartják meg jót röhögnek azon hogy Justin Bieber is szóba került a kifakadásnál az egyenesen szégyenletes, meg az is hogy valaki nem tud a dolgok mögé látni, hogy mindez annak tudható be amit Billie mondott hogy ők önerőből jutottak el oda hogy mostmár a világon mindenki ismeri őket és nem pedig felrúgdosták őket a világot jelentő deszkákra. Billienek mikor kellett playback? Az egészet már gyermekkora óta műveli egyszerűen ilyen tehetségesen született, mikor kellett neki órákat gitárórákkal töltenie? Agyam eldobom, komolyan mondom ingerült is lettem, de mit rizsázok itt nem is értem az elcsökevényesedett agyú , pöffeszkedő libáknak amikor úgy sem értik meg. És amit lejjebb olvastam valakinél akinek Green Day-es avatarja van Töpörtyű, üzenném neked drága hogyha tényleg szeretnéd a bandát és ki szeretnél állni Billie mellett akkor ne úgy tedd hogy leírod azt hogy "kicsit bunkó, de igaza van..." mert ez nem támogatás az hogy lebunkózod gratulálok őszintén fogadni mernék hogy nálad is kimerül a Green Day fogalma a Wake Me Up When September Ends -ben amit nem hiszem tudod mire írt. Tiszteletem azoknak az Idiotoknak akik teljesen egyetértettek Billie kifakadásával!
2013. október 27. 00:01 #332
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.10.26. 21:55)
Na jó elegem lett abból hogy Billie megnyílvánulását egy pózer r*banc kirakta a profiljára csak hogy nagyon menő legyen ezzel, az hogy divatfan más kérdés de az hogy Billie egyik nem éppen jó pillanatát felemlegeti..Ezért is jött el az az idő amikor hozzászólok eme esethez. Könyörgöm ha az eset körülményeit vesszük tekintetbe akkor teljesen jogos volt, egy hogy jön ahhoz bárki is hogy míg vége nincs a számnak leparancsolja őket a színpadról csak mert Usher gondolt egyet és megnyújtotta kicsit a saját előadását? Hát gratulálok a Green Day már akkor koptatta a pengetőket dobverőket amikor Usher neve még fel sem merült senkiben hogy valaha is énekes lesz belőle , az hogy neki több joga lenne annál a bandánál ami lassan 30 éve fut a pályán és erőt ad a rajongóiknak és számtalan albumot jelentetett meg és az elmúlt évtizedekben is ugyanolyan színvonalas amit csinálnak, komolyan így gondolták hogy Ushernek több joga van? Hát köszönöm szépen szánalmas az egész és az hogy sokan emiatt a felszólalása (jó kiborulása , de teljesen jogos volt) miatt rossznak tekintik Billiet és viccnek tartják meg jót röhögnek azon hogy Justin Bieber is szóba került a kifakadásnál az egyenesen szégyenletes, meg az is hogy valaki nem tud a dolgok mögé látni, hogy mindez annak tudható be amit Billie mondott hogy ők önerőből jutottak el oda hogy mostmár a világon mindenki ismeri őket és nem pedig felrúgdosták őket a világot jelentő deszkákra. Billienek mikor kellett playback? Az egészet már gyermekkora óta műveli egyszerűen ilyen tehetségesen született, mikor kellett neki órákat gitárórákkal töltenie? Agyam eldobom, komolyan mondom ingerült is lettem, de mit rizsázok itt nem is értem az elcsökevényesedett agyú , pöffeszkedő libáknak amikor úgy sem értik meg. És amit lejjebb olvastam valakinél akinek Green Day-es avatarja van Töpörtyű, üzenném neked drága hogyha tényleg szeretnéd a bandát és ki szeretnél állni Billie mellett akkor ne úgy tedd hogy leírod azt hogy "kicsit bunkó, de igaza van..." mert ez nem támogatás az hogy lebunkózod gratulálok őszintén fogadni mernék hogy nálad is kimerül a Green Day fogalma a Wake Me Up When September Ends -ben amit nem hiszem tudod mire írt. Tiszteletem azoknak az Idiotoknak akik teljesen egyetértettek Billie kifakadásával!

Eléggé látszik abból a klipből , hogy nem volt egészen magánál azon a koncerten , nyilván a sok alkohol megtette a "kívánt" hatását , de ettől függetlenül még igaza van. Ezt a jelentet kitenni elég nagy elvakultságra és ostobaságra vall , de mit vársz tőle ( pózer r!banctól) ?
2013. november 03. 00:33 #333
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Ott a pont biggrin.gif Billienek igaza van biggrin.gif
2013. november 03. 08:50 #334
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Azonosító: 191436
Hát ja,igaza van!!
2014. január 09. 20:34 #335
vlili
vlili

StátuszLannister párti.
Hozzászólás: 767
Csatolások: 5
Azonosító: 214072
Teljesen igaza van.
2014. február 13. 18:46 #336
Alizxxx
Alizxxx
visszatérő vendég

StátuszDo you know your enemy?
Hozzászólás: 176
Azonosító: 188927
Abszolút igaza van!<3
Az meg zsír hogy kimondja a véleményét ezekről a csírákról, jelenesetben Bieber-ről : )
Billie Forverer<3 Ő a legjobb, ezzel nem lehet vitatkozni : D
2014. április 26. 22:39 #337
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
Hozzászólás: 307
Azonosító: 202532
Mindig is tudtuk, hogy Billie nem épp nyugodt, és igaza volt!! <3 <3 Imádunk!!
2014. május 05. 18:17 #338
- törölt felhasználó -    
abszolút igaza van. mióta is vannak a pályán? kb. 20 éve. a kis felkapott bibernek meg ushernek vagy kinek, akinek kinyalják a pics*ját, egyértelmű, hogy sürgős, és nem bírnak a görcseikkel, ezért egy másik koncertet kell lerövidíteni. hát az komoly gyerekek.
2014. május 18. 21:23 #339
guns_n_roses
guns_n_roses
visszatérő vendég

StátuszLiving like a runaway
Hozzászólás: 211
Csatolások: 39
Azonosító: 220059
Teljes mértékben igazat adok neki. A régóta pályán lévő, és elismert zenészeket hadd ne kelljen már leküldeni a színpadról, csak mert egy jelentéktelen tucatzenész kocertje elhúzódott...
2014. október 25. 15:41 #340
dodo101
dodo101
visszatérő vendég

StátuszMIndig csak a jó oldalát nézd
Hozzászólás: 153
Azonosító: 215681
Szegény gitár. sad.gif Amúgy igaza van
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!