Billie Joe Amstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”
2012. október 29. 11:54
|
|
xxEmoVirixxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 188055 offline
|
Ez mekkora!!!
Billie ez odabaszott!
2012. október 29. 11:55
|
|
xxEmoVirixxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 188055 offline
|
Ezen röhögök azóta is: " Én nem vagyok a k*baszott Justin Bieber!"
2012. november 10. 20:30
|
|
Nezumi 128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 176414 offline
|
Green Day 4ever
2012. november 11. 19:24
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Végülis teljesen igaza van...
2012. november 16. 12:47
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
jól megmondta!
és aki nem értené, annak: a szervezők minden bizonnyal hagyták volna tovább zenélni justin biebert, míg a (sokkalsokkalsokkaltehetségesebb) Green Dayt lezavarták. justinka ugyanis egy nyálgép, aki hozza a pénzt. és ez egyeseknek fontosabb, mint a jó zene.
és aki nem értené, annak: a szervezők minden bizonnyal hagyták volna tovább zenélni justin biebert, míg a (sokkalsokkalsokkaltehetségesebb) Green Dayt lezavarták. justinka ugyanis egy nyálgép, aki hozza a pénzt. és ez egyeseknek fontosabb, mint a jó zene.
2012. december 15. 00:17
|
|
evelyn2000új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 184539 offline
|
Teljesen igaza volt! Mi az h Usher 20 perccel tovább énekelhet, ők meg egy percet kapnak??!! Senkit sem érdekel,hogy ki vagy miért húzza el a koncertet. Ha megadtak neki egy időkorlátot,akkor legyen szíves befejezni akkor,amikor neki kell és nem 20 perc múlva. Teljesen jogosan borult ki!! Én is ezt tettem volna, vagy még rosszabbat ( de a gitárt meghagyhatta volna:D). Az előző kommentelőkkel egyetértve nálunk szélesebb körű a káromkodás, de ez így viccesebb volt... minden mondatban benne volt,hogy fucking
És még annyit,hogy biztos Justin Bibert azért említette meg: Justint nyugodtan küldözgessék, ő tűrje el és fogja be, ja és amúgy ha Justinka lett volna az akkor még vagy 2 órával tovább tartott volna a koncert,csak h a "kis lelke" (ami nincs) ne sérüljön. (SORRY A RAJONGÓKNAk!!!) Nekem ez a véleményem. Green Day <3
2013. január 10. 16:25
|
|
SweetChildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 192726 offline
|
teljesen igaza van! Komolyan: a Green Day több, mint 20 éve van zenei pályán, sokkal többet tudhatnak maguk mögött,mint Justin! És míg ők tényleg zenélnek, Bieber szinte csak kornyikál. ( képletesen:/ )
Több teiszteletet kéne adni a tehetségesebb embereknek az igaz. Mondjuk ezt tényleg meg lehetett volna kultúráltabban is oldani, de ezért szeretjük Billie-t.
Több teiszteletet kéne adni a tehetségesebb embereknek az igaz. Mondjuk ezt tényleg meg lehetett volna kultúráltabban is oldani, de ezért szeretjük Billie-t.
2013. március 29. 09:05
|
|
JustinDócyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 143870 offline
|
Mondd meg nekik.! ;D Billie Joe.<3 ezért imádunk.^^
2013. március 29. 20:42
Billie Joe-nak teljesen igaza volt.Ha ezt csinálják vele,az nem az ő hibája,hisz igazságtalanul bántak velük.
Ami meg Justin Biebert illeti--hát,igen,az igazság fáj.
Ami meg Justin Biebert illeti--hát,igen,az igazság fáj.
2013. március 29. 20:49
Én is ezt mondtam volna,mint Billie egy ilyen helyzetben.Végül is,mit ér a kultúráltság az igazságtalanság mellett?
És azért mondtam volna ezt,mert pánikrohamos vagyok,akár csak az isteni Billie,hanem azért is,mert igazán felismerhetné ez a világ,hogy mi a jobb:
-az,ha valaki nem beszél csúnyán,de egy kornyikálós lúzer
-vagy az,ha valaki nem a legfényesebben használja a nyelvezetet,de személyiségi és szakmai értéke a csúcson van.
És azért mondtam volna ezt,mert pánikrohamos vagyok,akár csak az isteni Billie,hanem azért is,mert igazán felismerhetné ez a világ,hogy mi a jobb:
-az,ha valaki nem beszél csúnyán,de egy kornyikálós lúzer
-vagy az,ha valaki nem a legfényesebben használja a nyelvezetet,de személyiségi és szakmai értéke a csúcson van.
2013. március 29. 20:56
Aki meg Billie Joe helyett JB-nek ad igazat,nagyon tudják a Green Day fanok sajnálni,bár nem fogják.
Aki egy kicsit is jogtalannak tartja,hogy BJ ezt mondta,nem hülye,nem bunkó,csak azt mondom,
ugyanoda való,mint a--hogy is mondta Billie?--
ki****ott JB.
Aki egy kicsit is jogtalannak tartja,hogy BJ ezt mondta,nem hülye,nem bunkó,csak azt mondom,
ugyanoda való,mint a--hogy is mondta Billie?--
ki****ott JB.
2013. április 24. 13:20
Még szép hogy Billie Jor nm kib*szott JB! Jól megmondza!
2013. június 11. 18:47
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
mondd meg nekik!!! igaza van, igenis igaza van JB-nek semmi keresnivalója sincs a zeneiparban, és most végre valaki ezt kimondja! Köszönjük Billie! <3 imádlak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: