Billie Joe Amstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”
2012. szeptember 24. 18:19
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
hát szerintem nagyon igaza van... eszméletlen igazságtalan ha másnak hagyják hogy csak úgy elhúzza az időt és ők szívják meg... és egyet értek hogy justin sehol nincs hozzá képest, sőt szerintem usher sincs... félre ne értse valaki, nem vagyok egy green day rajongó, sőt a stílusukért sem rajongok, de ha választanom kéne hogy hármójuk közül melyikük cd-jét vigyem magammal oda ahol többet mást nem hallok akkor inkább a green day kéne... én is dühöngtem volna egy sort, jó nem nyilvánosan, de hogy a színpad mögött leüvöltöttem volna a szervezők fejét az tutifix....
2012. szeptember 24. 18:38
Idézet (trina @ 2012.09.23. 19:03)
Ebben csak az a borzalmas, hogy ez fordítva is igaz. Ha itt visszaolvasol, mit látsz? Minden második kommentben alázzák JB-t. Ez nem túlzás? Vagy agyátmosás? Az itteniek fele sem tud semmit Justinról.
Ezért mondtam hogy ebben a témában képtelenség közös nevezőre jutni.
Azért Justin "munkásságát" elég nehéz figyelmen kívül hagyni, mivel (sajnos) szinte még a csapból is ő folyik.
2012. szeptember 24. 18:41
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (ItsMilan @ 2012.09.23. 13:16)
Berágott Usherre, mert kevesebb idő maradt nekik a fellépésre, és ezért elkezdte Biebert szidni. Hát ez tök logikus XD
Ezt én se vágom.xD Szerencsétlennek most semmi köze se volt a dologhoz.
2012. szeptember 24. 18:48
|
kobeúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 153580 offline
|
Usher-ről szálljatok már le, többszörös Grammy díjas, kiváló előadó! Olyan slágerek kötödnek a nevéhez, mint a You Make Me Wanna vagy a Yeah... Mielött lesenkiztek valakit, előbb ismerjétek meg a zenei munkásságát! Igaz, az utóbbi években már egy nagy rakás sz@r. sajnos
2012. szeptember 24. 19:12
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
De megértem, min akadt ki... Hogy azt a fajta zenére, amit Usher, Justin Bieber (most nem sorolom őket egy kalapba, mert semmi közük egymáshoz... csak mindkettő más műfaj) csinálnak, ezek szerint többen vevők... Legalábbis szegénynek ez jött le : (
2012. szeptember 24. 20:09
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Hűha,ezt jól megmondta.Amúgy meg teljesen jogos
2012. szeptember 24. 20:37
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Teljesen igaza van, megértem, nem kellett volna őket félbeszakítani, csak arra nem tudok rájönni, hogy Justinnak mi köze van az egészhez...
2012. szeptember 24. 21:34
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mondjuk van benne igazság,hogy miért borult ki,de hát van ilyen...
2012. szeptember 24. 21:45
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
jogos a kiadása! HeyAlice a számból vetted ki a szót!
2012. szeptember 25. 18:59
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Egyébként hozzátenném azok számára, akiknek nem világos: a mai pop szakmára (?) tett megjegyzést azzal, hogy Justin szidta, és most komolyan, Ushernek miért adtak több időt? Az az ember mikor Magyarországon volt akkor is végig playbackelte a fellépéseket, ott is biztos azt tette. -.-
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 26. 13:17
|
|
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline
|
Jogos,hogy ideges volt..megértem,hisz én is az lennék..!!! de ehez most mi köze van Justinnak..? :'O.. Justin sose bántotta őket..
!!
2012. szeptember 26. 13:39
Teljesen jogosan akad ki. Nem tudom, hogy mit kell ezen úgy felkapni a vizet. Már a hírességek se nyilváníthatnak véleményt, vagy mi?
Usher meg tény, hogy Grammy-díjas előadó, de a Green Day mondjuk jóval több ideje van a pályán, mint ő, így kaphattak volna sokkal több időt is egy percnél. Azt viszont én sem értem miért Justint kezdte el szidni Usher helyett, de lehet, hogy csak azért keverte a neveket, mert ideges volt. Bárkivel előfordul. Vagy még azt tudom elképzelni, hogy ha Justin lett volna ott Usher helyett, akkor az ő fellépését, de szakították volna félbe időtúllépés miatt. Azért Belieberek megnyugodhatnak, Justinnak most kivételesen tényleg semmi köze nem volt a dolgokhoz.
2012. szeptember 26. 16:09
Én jogosan egyetértek vele! 1988 óta a színpadon van és ezt teszik vele,kedvelem Usher-t nagyon de ez tényleg nagy sztárolás volt tőle! Amúgy azért Justin-t nem kellett volna bele kevernie elvégre nem tehet semmiről!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.