Billie Joe Amstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”
2012. szeptember 23. 21:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (dll89 @ 2012.09.23. 21:06)
Mondjuk azért látszik a fején, h enyhén nem józan. Am az a poén, h pont egy percig káromkodik, a miatt, h egy perce van hátra..
De igaza van..
Bille részegen is jobban nyomja mint Usher vagy Rihanna ha utóbbi néha napján józanul lép fel
2012. szeptember 23. 21:19
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Teljes mértékben meg értem e kirohanását. Nem szeretem a Green Day-t viszont el kell ismernem, hogy rettenetesen nagy tapasztalattal rendelkeznek és igazi előadók. Igaz, hogy eléggé kiakasztó helyzet. Egyet értek azzal amit mondott, de azzal már nem ahogyan mondta. Dühös volt, de akkor is kulturálnia kellett volna magát, legalább egy picit. Nem hibáztatom érte, inkább a szervezők a felelősek. Ne ők szívjanak már a késés miatt. Nem tudom hogy húzta el Usher a koncertet de azért ő is lerakott már valamit az asztalra, azt is bekell vallanunk, nem is keveset. Justin Bieber-ről megvan a magam véleménye, ha már így szóba jött. De egy szó mint száz ha nem is szeretjük az előadót, akkor is el kell fogadni, hogy ők is a zenei közélet részei. Max nem hallgatod meg a számaikat, vagy nem ismered el. Azonban ez csak egy kijelentés volt Billie-től, az ember sok olyan mindent mond dühében amit nem gondol komolyan.
2012. szeptember 23. 21:33
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Green Day fan 99
2012. szeptember 23. 21:48
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Ezzaz végre vki a sarkára mert állni ......nehogy már több hírneve legyen annak a kis......izének mint Green Day-nek!!
D és tök igaza volt és am csúcs ha összetörik a gitárjukatxDD
2012. szeptember 24. 01:29
Azért nem pont az volt leírva amit mondot, lehet hogy valami részben igaza van de ez már túlzás.
2012. szeptember 24. 06:02
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Idézet (Belieber Dóry @ 2012.09.23. 17:17)
Miaz hogy „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber” ?!?! Mégis mit képzel magáról ez a b**i billie mittomén ki?!?! Csak úgy közlöm hogy Justinnak sokkal több rajongója van mint ennek a korcs gyereknek és nincs joga ilyeneket mondani róla!! A végén majd a Belieberek letámadják őt xdxd
Hát azt képzeli magáról,hogy ő nem Justin Bieber...de nem csak képzeli,hanem tudja,és szerintem mindenki...
Legyen több rajongója,mit bánjuk mi...
Korcs gyerek? na erre tudnék mondani egy nagyon szépet!
Ja igen,és attól,hogy sértegeted,és felkapod a vizet nem lesz jobb..
És ha a Beliberek letámadják őt,azt kb ő lesz@rja...
2012. szeptember 24. 10:08
|
Atomreaktorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 186542 offline
|
Jellemző a mai kis vivatv-n nevelkedett tizenéves birkákra, akiknek a pofájukba tolják a minstream sz@rt, hogy az a jó nézzed hallgassad ne gondolkodjál, ne keress magadtól más zenei stilusokat, ne fedezz fel magadtól semmit,leszólnak egy akkora punk rock legandát mint Bille... Egyszerűen annyira buták mint egy marék föld
2012. szeptember 24. 12:48
Végre valaki aki kiáll az igaza mellett! De tényleg Usher-t kellett volna lepattintani a színpadról amikor lejárt az ideje. De persze az emberek inkább néznek egy ismert,csinált hangú sztárt mint egy nem annyira ismert, de tehetséges bandát. GREEN DAY FOREVER.
2012. szeptember 24. 13:45
És még akkor ő várja el, hogy szeressék a rajongói!!! :/
2012. szeptember 24. 14:09
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Igaza van!Ez egy kicsit sem volt durva.Nagyon birom
1 felhasználónak tetszik:
Green Day fan 99
2012. szeptember 24. 14:58
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Isten ez az ember
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.