Taylor Swift rákban elhunyt kisfiúnak írt dalt
2012. szeptember 08. 12:46
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
ez szép volt tőle c:
2012. szeptember 08. 12:46
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jaj hát ez alaposan megsíratott :') ez gyönyörű volt.
istenem de szép kisfiú volt. Azok a szemei..*-*
Nagyon sajnálom
Ez szörnyű dolog..még most sincs mit tenni a rák ellen, vagy nem értem..több,mint 100 éve vizsgálják.
Taylortól ez annyira szép volt.♥
istenem de szép kisfiú volt. Azok a szemei..*-*
Nagyon sajnálom
Taylortól ez annyira szép volt.♥
2012. szeptember 08. 12:51
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
ez most tényleg jól sikerült, most Taylor nagyot nőtt a szemembe ezzel a szöveggel
2012. szeptember 08. 12:53
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Gyönyörű tett volt Taylortól,hogy megírta ezt a számot,és maga a szám is gyönyörű lett.Ilyenkor olyan rettenetes belegondolni,hogy még csak 4 éves volt,előtte állt volna az egész élet
és hogy ez bármelyikünkkel megtörténhetett volna.Meg én ilyenkor a szülőket és hozzátartozókkal is együtt érzek,milyen szörnyű lehet nekik ezt átélni
Remélem,boldog a mennybe a kisfiú.Nyugodjon békében.
2012. szeptember 08. 12:57
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Szavakkal kifejezni sem tudom mennyire megéríntett ez a dal.
Szomorú,hogy egy fiatal élet ilyen szörnyű véget érjen. Ilyenkor hálás vagyok,hogy a legnagyobb problémáim még meg se közelítik azt ami ezzel a kisfiúval és családjával történt tavaly. Taylor pedig megint bebizonyította,hogy egy együttérző,végtelenül szerény lány. Máig nem értem az olyan kommenteket,miszerint egy "hejcegnő" mert nem a drogról,szexről és egyéb nonsense-ről énekel,hanem az igazán fontos dolgokról amivel üzen az embereknek.
C’mon baby with me we’re gonna fly away from here.
Nyugodj békében Ronan!
u.i: Cannibal3 utállak,mert mindig megelőzöl az ilyen hírek megírásával.
Szomorú,hogy egy fiatal élet ilyen szörnyű véget érjen. Ilyenkor hálás vagyok,hogy a legnagyobb problémáim még meg se közelítik azt ami ezzel a kisfiúval és családjával történt tavaly. Taylor pedig megint bebizonyította,hogy egy együttérző,végtelenül szerény lány. Máig nem értem az olyan kommenteket,miszerint egy "hejcegnő" mert nem a drogról,szexről és egyéb nonsense-ről énekel,hanem az igazán fontos dolgokról amivel üzen az embereknek.
C’mon baby with me we’re gonna fly away from here.
Nyugodj békében Ronan!
u.i: Cannibal3 utállak,mert mindig megelőzöl az ilyen hírek megírásával.
2012. szeptember 08. 13:02
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Taylor csodálatos lány,ez a dal gyönyörű.!
Sajnálom azt a gyereket.:'( nyugodjon békében.!!
és taylor: te egy csodálatos,rendes ember vagy.!!
kevés ilyen énekes/nő létezik.oO
Sajnálom azt a gyereket.:'( nyugodjon békében.!!
és taylor: te egy csodálatos,rendes ember vagy.!!
kevés ilyen énekes/nő létezik.oO
2012. szeptember 08. 13:10
Ez a dal egyszerűen csodálatos...az eddigi legjobb szerzeménye szerintem. Csodálatosan énekelt élőben és persze így jobban átérezhetővé is vált a dal. Taylornak hatalmas szíve van. Mindig is csodáltam őt a szerénysége és a tiszta lelke miatt, de ezzel a fantasztikus dallal újra bebizonyította, hogy mennyire csodálatos a személyiség. Hatalmas hangja és legalább olyan hatalmas szíve is van... én nagyon sajnálom a kisfiú családját biztos nagyon nehéz lehet nekik, de biztos sokat jelent nekik ez a gyönyörű gesztus. Taylor
2012. szeptember 08. 13:17
Nagyon jó dal
És persze szép dolog volt tőle , hogy dalt írt a gyereknek
És persze szép dolog volt tőle , hogy dalt írt a gyereknek
2012. szeptember 08. 13:20
Sajnálom a kisfiút! Ilyeneket olvasva érzem, hogy nekem mekkora szerencsém van, hisz egészséges vagyok. Taylor Swifttől szép volt ez a gesztus!
2012. szeptember 08. 13:30
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
Hatalmas Szíve Van.. Imádom (L)
2012. szeptember 08. 13:36
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Most sirok :"((( Hogy lehet valaki ennyira jószivű??? Minden elismerésem Taylornak! Aranyból van a szive, az biztos *-* Gyönyörű szám lett!!! Taylornak olyan tiszta lelke van
Bárcsak minden ember ilyen szerény és adakozó lenne, mint ő ♥♥♥
2012. szeptember 08. 13:38
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
én is azért szertem ezt a lányt mert akkor szíve van
és akin csak tud segíteni probál
köszönjük Taylor :')
és akin csak tud segíteni probál
köszönjük Taylor :')
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: