Az amerikai country-pop énekesnő tegnap lépett fel a Stand Up to Cancer alapítvány éves eseményén, Ronan című számával. A szerzeményt Taylor egy kisfiúról írta, aki négy éves korában hunyt el rákban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift rákban elhunyt kisfiúnak írt dalt
2012. szeptember 08. 12:07
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Ez nagyon kedves töle
2012. szeptember 08. 12:12
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
Ez nagyon szép volt Taylortól.
2012. szeptember 08. 12:12
Ez nagyon kedves volt tőle. Taylornak hatalmas szíve van.
2012. szeptember 08. 12:13
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Igazából pont ezt tisztelem benne leginkább. Tényleg odafigyel az emberekre és ahol tud, ott segít. Soha nem értettem, hogy ezek után miért vágják a fejéhez, hogy álszent, meg csak megjátssza magát..
A dal gyönyörű lett, a szövegéről meg ne is beszéljünk. Ez az a Taylor, akit annyira imádok.
A dal gyönyörű lett, a szövegéről meg ne is beszéljünk. Ez az a Taylor, akit annyira imádok.
2012. szeptember 08. 12:18
Ez egy nagyon szép dolog volt Taylor-tól. Gyönyörű lett ez a dal.
2012. szeptember 08. 12:23
Nagyon nagy szíve van ennek a lánynak, nagyon szép dalt hoztak össze. Remélem nagy bevétele lesz a szerzeménynek.
2012. szeptember 08. 12:25
Látom mindenki az egyszerű utat választja, bekommenteli hogy szép dolog meg kedves volt tőle, hozzá is szólt, meg megvan a plusz egy hozzászólás. Tisztelet a kivételnek persze, a többinek meg gratulációm küldöm.
Egyébként értitek is a dalszöveget? Át tudjátok érezni, hogy miről énekel? Lehet én vagyok a túlérzékeny, de szerintem szívszaggató, egyszerűen ép ésszel nem nagyon lehet az ilyet fölfogni. Nyissátok meg a dalszöveget, ha egy minimális jóérzés szorult belétek (és az angollal sincs baj), akkor valószínűleg a könnyeitek fognak folyni.
Egyébként értitek is a dalszöveget? Át tudjátok érezni, hogy miről énekel? Lehet én vagyok a túlérzékeny, de szerintem szívszaggató, egyszerűen ép ésszel nem nagyon lehet az ilyet fölfogni. Nyissátok meg a dalszöveget, ha egy minimális jóérzés szorult belétek (és az angollal sincs baj), akkor valószínűleg a könnyeitek fognak folyni.
2012. szeptember 08. 12:26
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Én nem szeretem Taylort, de ez szép dolog volt tőle! *-*
2012. szeptember 08. 12:30
Cynthia teljesen igazad,van én éppen most néztem a szöveget 5 perce talán,és tényleg előcsalja a könnyeket az ember szeméből,de igazán csak az érezheti át,akinek a családjában ilyen tragédia történt
2012. szeptember 08. 12:31
Reggel, mikor hallottam, hogy felkerült az iTunesra egy új Taylor-dal, azonnal utána néztem. A videón bevallom őszintén végig sírtam. Annyira szívhez szóló és gyönyörű dal... Nagyon sajnálom a kisfiút, mert imádni való gyerek volt.
Cynthia egyetértek.
Cynthia egyetértek.
2012. szeptember 08. 12:43
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Istenem, de aranyos volt tőle!
2012. szeptember 08. 12:43
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Cynthia:Egyetértek,én első hallásra megértettem mit énekel és tényleg szívszaggató.Borzasztó,hogy ilyen fiatalon megy el valaki.Én is sokat játszottam 10 éves koromban egy kislánnyal,sajnos meghalt,de nagyszerű ember lett volna!:/
Taylort pedig nagyon,teljes szívből tisztelem ezért,nagyon szép dal!Gratulálok!Taylor
Taylort pedig nagyon,teljes szívből tisztelem ezért,nagyon szép dal!Gratulálok!Taylor
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

5 felhasználónak tetszik: