Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot
2012. augusztus 10. 20:36
|
|
Sacko025visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 103 Csatolások: 30 Azonosító: 166810 offline
|
De hogy lèpet vissza!!Azért csalta meg Robertet mert azt hitte hogy a rajongói lét száma nőni fog !!robert pattinson szerete!!kristen làtta hogy csökent rajongói létszáma ezért akarta visza szerezni!de midegy ha neked úgy jobb hogy visza lèpett akor ,képzelt be magadnak de nem.amúgy se szeretem kristent de most már utálom.Amúgy bocs ha megsértötsz de èn csak az igazat irom.ezèrt csinàlok egy honlapot amibe az igazat irom le!vagyis a vélemégyemet!!bocs kristen stewart rajongók bocs emiat a komment miat:)
2012. augusztus 10. 20:38
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Hát ezt jól elcseszte ha még a filmjéből is kirugták..
2012. augusztus 10. 20:42
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
fuu asszem befellegzett neki.át kelett volna gondolni milőtt félre lépett.de modjuk azért icsit úgy érzem túlzás ahogy ások hozzá állnak a dolgohoz mert más sztár is tett már ilyet mégse művelték ezt vele.
2012. augusztus 10. 20:44
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Fúú erre nagyon rácseszett..! De hát ezt igazából ezt magának köszönheti...!
2012. augusztus 10. 20:45
nem gondoltam volna h a filmből kirúgják.. egy kicsit azé én sajnálom tudom elszúrta a dolgokat,de még a karirrje is tönkremegy.. :S
2012. augusztus 10. 20:47
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
A megcsalás előtt sem értettem hogy mit vannak úgy oda érte, mert tehetsége az semmi nincs a kedves hölgynek...
2012. augusztus 10. 20:50
Gondolkoznia kellett volna mielőtt ilyen butaságot csinált. Most le kell nyelnie a keserű pirulát - még egy ideig úgyis mindenki ezen fog csámcsogni.
2012. augusztus 10. 20:51
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
de azért James Holmes-t meg istenítik, nem gáz hogy megölt 12 embert ez meg csak félrelépett...*NOTHING TO DO HERE*
2012. augusztus 10. 20:56
Egyeltalán nem utáltam meg.Valóban nagy hibát követett el de mindenki hibázik.Nem értem miért kell ennyire gyűlőlni??
2012. augusztus 10. 21:07
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
nem vok Kristen fan, én RobPatt szeretem, de hát azért sztem túlzásba viszik ezt a dolgot jó oké megcsalta minden, nem volt szép dolog és nem pont egy családos pasival kellett volna, de akkor is ezért miért kell igy megbélyegezni?? és ennyire ráállni a témára a sajtónak meg minden embernek és elítélnmi őt, mint egy bűnözőt?? nem ő az első és az utolsó aki megcsalja a párját!!!!!! sztem nem kellene felette ítélkezni mindenkinek a saját magával kellene törődni.
2012. augusztus 10. 21:08
En mar az ugy elott se ertettem mit esznek benne a rendezok....
2012. augusztus 10. 21:09
|
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline
|
Nem kellet volna megcsalnia robbot de azért nem kellene kirugni szerintem
2012. augusztus 10. 21:10
|
|
DoriBalogúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 156817 offline
|
megcsalta Robertet,miert baj? mindenkinek elofordul.
Ha en megcsalom a baratomat egy masikkal senki nem gyulol.ilyesmi elofordul.
dehat en Kristent szeretem,ahogy Robertet is.megcsalta ot,Rob elkoltozott hat sajnalom oket.
Kirugtak a munkajabol,nincs mit csinaljon.miert kell megutalni?
miert kell megutalni ha Kristen jo szineszno,es szivesen lejatszotta nektek az alkonyatban Bellat,en tudom hogy szeretitek Bellat,es Edwarddal osszehazasodtak.
mi a gaz benne?
Ha en megcsalom a baratomat egy masikkal senki nem gyulol.ilyesmi elofordul.
dehat en Kristent szeretem,ahogy Robertet is.megcsalta ot,Rob elkoltozott hat sajnalom oket.
Kirugtak a munkajabol,nincs mit csinaljon.miert kell megutalni?
miert kell megutalni ha Kristen jo szineszno,es szivesen lejatszotta nektek az alkonyatban Bellat,en tudom hogy szeretitek Bellat,es Edwarddal osszehazasodtak.
mi a gaz benne?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: