Starity

Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban

22 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 30. 22:39 #181
bia 013
bia 013
visszatérő vendég

Státusz♥Harry♥Louis♥Zayn♥Liam♥Niall♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 240
Csatolások: 0
Azonosító: 156811
Én ettől nem utálom meg Kristen-t a Twilight-ot ugyanúgy várom mint eddig bár nekik lesz nehéz eljátszani vagy ha esetleg már nem forgatják egymást látni igen közel.Kristen is ember ő is követhet el hibákat.Sjanálom Robert-tet mert tényleg nem szép dolog amit Kristen tett és nem is lehet ezen egy hamar túllépni de ilyen előfordul az életben és nem tudom hány ember tett már ilyet aki nem híres és nem került fel Hollywood leggyűlöltebbek listájára.
2012. július 30. 22:43 #182
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Emberek, ki mondta hogy ő egy példakép akar lenni? Színészkedik, filmekben játszik, és az emberiség automatikusan felfigyel rá, követi őt. Rengeteg sztár nyilatkozta, hogy ő nem akar példakép lenni a tinik számára, szerintem Kristennel sincs máshogy. Azért játszik, hogy szórakoztassa a népet a filmjeivel, de a magánélete tabu. Nem is értem, hogy hogy lehetnek ilyen gusztustalan mocskok, akik azért követik, hogy felkerüljön valamivel Kristen a címlapra. Gusztustalan és mocskos ez a világ. Hogy ítélhetjük el egy olyan dologért, amihez senkinek semmi köze? És még ti csodálkoztok, hogy azt nyilatkozza, hogy magasról ****ja, hogy mit mondanak róla. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: zsofeeh
2012. július 30. 22:52 #183
- törölt felhasználó -    
Nem csodálkozok rajta.
2012. július 30. 22:58 #184
- törölt felhasználó -    
Ne csodálkozzon...szánalmas amit művelt
2012. július 30. 23:09 #185
- törölt felhasználó -    
Elég nagy botrány volt ebből ugyhogy nem csodálom...
2012. július 30. 23:13 #186
Phannie
Phannie
visszatérő vendég

StátuszIm only human after all.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 31
Azonosító: 141911
én még mindig kivéncsi vagyok az utolsó Twilight-ra,nem ezen fog múlni,h megnézem-e...amúgy nekem is nagyot zuhant a szememben,ezt azért nem gondoltam volna...
2012. július 30. 23:16 #187
Johiii
Johiii
új tag

StátuszAmíg a föld kerek, mindhalálig fúvós leszek! :)
Hozzászólás: 15
Azonosító: 158049
Szeretnék szívből gratulálni neki! biggrin.gif
2012. július 30. 23:17 #188
- törölt felhasználó -    
utálom robertet de, akkor is...egy olyan pasival megcsalni a pasiját (akire folyton azt mondogatta, hogy imádja) akinek felesége és gyerekei vannak már nagyon sok...-.-"
2012. július 30. 23:19 #189
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Nem csodálkozom.. és ugylátom, hogy senki más se.
2012. július 30. 23:22 #190
dope200
dope200

StátuszIf the crocodile ate the enemy doesn't mean that it became your friend! - Goethe
Hozzászólás: 565
Csatolások: 141
Azonosító: 176332
Egyik előttem lévő írta hogy legalább Kristen bevallotta és nem titkolózott...:""DD ezt mondta Kristen:"Annyira rosszul vagyok már ezektől a pletykáktól. NEM csalom meg a barátomat Ruperttel. Most komolyan, ez elég nevetséges. Ő volt a rendező és nagyon jó barátok lettünk, ennyi. Ne terjesszetek hülyeségeket rólam és a magánéletemről. K."

Aztán pedig nyilvánosan bocsánatot kéér mert lebukott a képekkel amiken Ruperttel smárol,hozzásimul..stb..hát tényleg nagyon beismerte!! :"""DDD szégyen és gyalázat..Kristen nem csak egy házzaságot tette tönkre hnem összetörte Rob szívét ,rajongókat vesztett..és csökkentette az Alkonyat fanokat..úgyhogy megérdemli a leggyűlöltebb híresség nevét..:PPP sad.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Hustler, Black Hearth2
2012. július 30. 23:41 #191
Netti35
Netti35
visszatérő vendég

StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
Hozzászólás: 214
Azonosító: 171275
Jó azért ez már ez egy kicsit erős túlzás. Személy szerint ismerek olyat aki házasságban élt 3 gyerekkel és megcsalta a férjét egy úgy szintén házas gyerekes férfival. Nap mint nap történik ilyen a világban. Aláírom csúnya dolog és biztos mély sebeket hagy, de nem kell úgy tenni mint ha elterjesztette volna a leprát...
2012. július 30. 23:46 #192
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Nem csak Hollywoodban, itt is. biggrin.gif Én mindig is utáltam, de most, ha lehet, méginkább.

Idézet (Vegas @ 2012.07.30. 22:43)
Emberek, ki mondta hogy ő egy példakép akar lenni? Színészkedik, filmekben játszik, és az emberiség automatikusan felfigyel rá, követi őt. Rengeteg sztár nyilatkozta, hogy ő nem akar példakép lenni a tinik számára, szerintem Kristennel sincs máshogy. Azért játszik, hogy szórakoztassa a népet a filmjeivel, de a magánélete tabu. Nem is értem, hogy hogy lehetnek ilyen gusztustalan mocskok, akik azért követik, hogy felkerüljön valamivel Kristen a címlapra. Gusztustalan és mocskos ez a világ. Hogy ítélhetjük el egy olyan dologért, amihez senkinek semmi köze? És még ti csodálkoztok, hogy azt nyilatkozza, hogy magasról **ja, hogy mit mondanak róla. dry.gif

Nem gusztustalan mocskok, ebből élnek meg. Ha zavarja őt, hogy ez így működik a sztárvilágban, akkor nem akart volna színésznő lenni. Mindenkit kibeszélnek, mindenkin csámcsognak, még akkor is, ha nem híres az illető. Ez mindig is így volt, és így is lesz.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Kiim, Black Hearth2
2012. július 30. 23:50 #193
Pali20
Pali20
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 93095
Jól van... ő is egy ember aki hibát követett el. Tényleg nem szép amit csinált, de senki sem tökéletes. Az vesse rá az utolsó követ aki még nem hibázott akár nagyobban akár kissebbet.Amúgy meg ki tudja mi a teljes történet amit a sajtó nem közölt velünk. Hülyeség ezért utálni vagy bojkottálni a filmjeit, ha meg ezentúl nem kap szerepeket az is gáz mert a munka és a magánélet két külön dolog.
2012. július 30. 23:58 #194
Klauu98
Klauu98
új tag

StátuszCSŐRIKE :))))
Hozzászólás: 93
Azonosító: 180878
hát most ezeken után mit várt? --.-
2012. július 31. 00:24 #195
- törölt felhasználó -    
Kiérdemelte magának, csakis ő tehet róla. Elhiszem hogy ez volt az egyetlen hibája, de sose bírtam ezt az egész Alkonyat sz*rságot, most már végképp nem bírom. Hazánkban is a legutáltabb nem csak Hollywood-ban, meg az egész világon. Amúgy már elegem van a Kristen félrelépéséről szóló cikkeket.
2012. július 31. 01:04 #196
rek4
rek4

Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
Unom már, hogy folyton véditek, mert "ember és hibát követett el". Nem, ez nem hiba! Hiba, ha rosszul fűzöd be a cipődet. Ez egy nagyon csúnya megalázása annak az embernek, aki bízott benne és szerette. Ha ő másként gondolja, akkor szóljon neki, üljön le vele megbeszélni, hogy mi a gondja a kapcsolattal! Lehet, hogy ez az ő magánügye, de ő egy sztár, az egész élete közszemlére van téve, nem viselkedhet így, úgy kell élnie, hogy minden lépésére figyel, minden döntését megfontolja, ellenkező esetben ez van! HOGY EZ MENNYIRE TÁVOL ÁLL A HIBA KATEGÓRIÁTÓL? AZT PONT MOST TAGLALOM!
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Kiim, Black Hearth2
2012. július 31. 01:18 #197
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
Többé-kevésbé szeretem Kristen Stewartot (nem a twilight miatt), de most kicsit sem sajnálom. Kevés dolog van, amivel jobban le tudja írni magát nálam valaki, mint a megcsalással.
Robert Pattinsont pedig kezdem megkedvelni, egyre normálisabbnak tűnik, most pedig sajnálom is...
Egyébként nem vetek meg senkit, akki ezek után is szereti Kristent (mivel mindenki hibázik), de nehogy már védjétek! Igen, hibázott, mint minden ember, és most számoljon is a következményeivel, MINT MINDEN EMBER!
Ettől függetlenül nem örülnék, ha még sokáig cikkeznének erről, mert szerintem senkinek se esne jól, ha ilyen magánügyek miatt (amikbe az újságírók beleturkálnak) utálnák meg. Sokan lépnek félre, és attól, hogy Kristen véletlenül pont egy híresség, az, amit elkövetett, nem rosszabb és nem jobb, mint másoké, szóval kezeljétek még emberként...
2012. július 31. 02:48 #198
- törölt felhasználó -    
szerintem nem fog visszavenni a film nézettségéből.. én se azért néztem végig a filmeket, mert ő van benne, hanem azért, mert érdekelt a folytatás. a következőt is ezért fogom megnézni.. meg amúgyse egy 'hú, de nagy' színésznő.. mindegyik filmben ugyanaz az üres arc, ugyanazok az üres szemek.
amúgy eddig nem volt vele semmi bajom, de most nagyot esett a szememben..
2012. július 31. 04:40 #199
- törölt felhasználó -    
Most teljes mértékben meg tudom érteni, miért a leggyűlöltebb, s ez most a félre lépése miatt fokozodott. Kedvenc színésznőim közé tartozik, de most csalódtam én is benne.
2012. július 31. 06:21 #200
sajtimajszii
sajtimajszii
visszatérő vendég

StátuszSzivárvány színű képzelet hasítja át a kék eget.:3
Hozzászólás: 134
Azonosító: 177294
Nem csodálom hogy gyűlölik.... :DDD Én nagyon utálom :DDD
22 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!