A Greenpeace újabb videóval sokkol
2012. július 05. 19:30
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Én is aláírtam.. azonban nem annyira lepődöm meg ezen (persze mélységesen elítélem), de az a hatalmas probléma, ami ennek az egész folyamatnak a gyökere, nem lehet kiiktatni... ez az ember! Hiszen az ember olyan kapzsi, hogy minden felél, és bárkin, bármin áttaposson csak, hogy mindent megszerezzen. Ebben az esetben most csak annyi az új, hogy az északi sarkra mennének "rabolni" a természettől. Eddig is kontinens szerte csinálták.. az a gond, hogy bár az olajkészleteink gyarapodnának, addig védett és ritka állatok pusztulnának ki és ezek nem olyanok mint a dinót, akik nélkül még jobb is. Ráadásul a jég olvadásával olyan károkat okoznának, amik milliárdos szinten pusztítanák az embereket, és még azt is, amiért elkezdődött ez az egész. De remélem nem fogják megengedni, mert ez már mindennek a teteje lenne.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. július 05. 19:57
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
én is aláírtam
nagyon remélem hogy összejön az 1.000.000.
2012. július 05. 20:06
Az a gond,hogy ezen a videón sokan meglepődnek stb..,de semmi nem fog megváltozni.
Azért aláírtam persze
2012. július 05. 20:42
|
|
lilla0007'A' |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 0 Azonosító: 130643 offline
|
Ez nagyon szomorú, természetesen aláírtam, nagyon remélem, hogy sikerülni fog.
Allana: Az állatok és a környezet is ugyanolyan fontosak mint az emberek és már nem csak a sarkvidékek hanem az egész föld veszélyben van..amúgy a szegény emberekkel is szoktak foglalkozni.
Allana: Az állatok és a környezet is ugyanolyan fontosak mint az emberek és már nem csak a sarkvidékek hanem az egész föld veszélyben van..amúgy a szegény emberekkel is szoktak foglalkozni.
2012. július 05. 22:19
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Greenpeca munkáját mindig is árgus szemekkel néztem és tisztelettel,hogy ennyit tettek6tesznek a szebb és jobb környezetért.Én is.Én is feliratkoztam a linkelt oldalra-nem tudom ér-e valamit vagy sem.
De sajnos mindig lesznek önző és szemetelő emberek a világon,akik tönkretesznek mindent.Sanos az emberiság kapzsi és önző.
Reméljük le tudjuk lassítani a z ilyen és ehhez hasonló káros folyamatokat.Szegény jegesmacik már ħgy is szenvednek miattunk...
De sajnos mindig lesznek önző és szemetelő emberek a világon,akik tönkretesznek mindent.Sanos az emberiság kapzsi és önző.
Reméljük le tudjuk lassítani a z ilyen és ehhez hasonló káros folyamatokat.Szegény jegesmacik már ħgy is szenvednek miattunk...
2012. július 05. 22:39
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Hát ez.. durva:|
2012. július 05. 23:49
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Nagyon tisztelem és támogatom az ilyen akciókat! Szeretem az állatokat, a földet és a természetet, netán ha lesznek gyerekeim szeretném ha az ő gyerekeik is láthatnák ezeket az állatokat és a még meglévő csodálatos tájakat! Egyre jobban hajlok a környezet tudatos életmód felé, bár még így is nehezen megy sokszor, a szüleimnek magyarázom, hogy mit hogyan kellene, de nehezen értik meg.
Alá is írtam mert ha ennyit tehetek már az is valami, és kérek mindenkit ügyeljen a környezetére!
2012. július 06. 00:01
Én is aláírtam. A videón sírtam. Hihetetlen, hogy mikre képesek az emberek. Az ilyenek nem szoktak gondolkodni, hogy mi lesz más élőlényekkel?
2012. július 06. 09:29
|
|
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline
|
Nagyon elszomorító, hogy mikre képes az ember. Sokan nem is gondolnak bele, hogy mit csinálnak.
Aláírtam, remélem összejön!!
Aláírtam, remélem összejön!!
2012. július 06. 10:53
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Aláírtam...az emberek azt gondolják hogy van nekik éppen elég gondjuk, meg hogy nincs idejük arra, hogy ezzel foglalkozzanak,pedig ha az az egy ember nem mutat példát akkor a többi sem kezdi el!Ebből azt akartam kihozni hogy az az egy is nagyon fontos, mert lehet hogy nélküle nem sikerülne helyrehozni azt amit eddig elrontottunk!!!
2012. július 06. 10:58
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Én is aláírtam, remélem meglesz az 1 millió.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.