A Greenpeace újabb videóval sokkol
2012. július 05. 13:46
|
|
hörikeWinter *--* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 3559 Csatolások: 30 Azonosító: 146816 offline
|
Ez szörnyű. Szegény állatokkal mi lesz?
Az emberek csak magukkal tudnak törődni, senkinek se jut az eszébe hogy talán valamit tenni kéne. Annyi dolog van amivel meg lehetne védeni a környezetet. Én majdnem elsírtam magam miközben néztem.
:'(
2012. július 05. 14:41
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
áhh.. annyira bosszantó, hogy ez leginkább csak minket, hétköznapi tiniket (tudom, hogy vannak idősebb látogatók is, de azért mi többen vagyunk) érdekel, akik nem tudnak ez ellen semmit tenni.
A felnőtteket nem nagyon izgatja ez,mert megvannak a saját bajaik, közben nem veszik észre, hogy a Föld ahol élünk, tulajdonképpen szétrohad alattunk.
És Mi ez ellen semmit nem tudunk tenni semmit,mert,hogy "kicsik vagyunk ehhez"
pedig ha ezen a "rohadó" Földön összefognánk még talán meg lehetne menteni, ahelyett, hogy egymás ellen küzdenénk, pedig be kéne látnunk, hogy a Föld mindenkié, nem lehet kisajátítani, inkább össze kéne fogni érte és akkor nem vesztenénk el ilyen fantasztikus állatokat mint pl. a jegesmedvék...
A felnőtteket nem nagyon izgatja ez,mert megvannak a saját bajaik, közben nem veszik észre, hogy a Föld ahol élünk, tulajdonképpen szétrohad alattunk.
És Mi ez ellen semmit nem tudunk tenni semmit,mert,hogy "kicsik vagyunk ehhez"
pedig ha ezen a "rohadó" Földön összefognánk még talán meg lehetne menteni, ahelyett, hogy egymás ellen küzdenénk, pedig be kéne látnunk, hogy a Föld mindenkié, nem lehet kisajátítani, inkább össze kéne fogni érte és akkor nem vesztenénk el ilyen fantasztikus állatokat mint pl. a jegesmedvék...
2012. július 05. 14:54
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
éjajj istenem ez a videó
és a legszomorúbb az egészben ha nem teszenk valamit ez tényleg így lesz viszont a felnőttektől meg aztán várhatjuk hogy segítsenek elvégre ők idézték elő ezt a helyzetet is.Persze van egy-kettő aki nem tartozik bele.De ez édes kevés.Ha ezt így folytatjuk pár évtízet max század múlva a gyerekek csak a könyvekből fogják tudni mi az a jegesmedve,akárcsak mi a dinoszauruszokról.
2012. július 05. 15:00
nagyon- nagyon szomorú videó
...és szegény medve
...nagyon sajnálom
2012. július 05. 15:05
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Én aláírtam,hátha legalább ennyivel tudok segíteni.Szörnyű a mai világ,hogy mennyire szennyezik a levegőt,ezzel is pusztítván az ózonréteget.
2012. július 05. 15:05
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Elég szomorú hogy idáig jutottunk, az emberek többsége nem gondol arra hogy nekik ugyan hasznuk lesz az olajkutakból és egyebekből, de ezzel más élőlényeket fosztanak meg az élőhelyüktől, és az élettől. Az ilyen embereket nagyon utálom, nem értem miért kell elpusztítani egy (vagy több) élőlényt csak azért hogy gazdagok legyenek. A gazdagság nem egyenlő a boldogsággal és őszintén szólva szerintem nincs is semmi értelme. Értéket csinálnak abból, ami tulajdonképpen egy bizonyos ponton, vagy egy bizonyos szemszögből nézve értéktelen. Őszintén remélem hogy a sarkvidék védett terület lesz.
2012. július 05. 15:38
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Szegény macik
Én úgy sajnálom őket. Én sose szennyezem a földet. Sajnálatos dolog, hogy az emberek inkább a földet teszik tönkre, mint hogy valami egyszerűbb dolgot kitalálnának.
És mi van akkor, hogy ha totálisan elfogy az olaj? Hagyják békén a sarkvidéket!
És mi van akkor, hogy ha totálisan elfogy az olaj? Hagyják békén a sarkvidéket!
2012. július 05. 16:12
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Aláírtam a petíciót, nagyon remélem, hogy sikerrel járnak. Elképesztő, hogy pár évre elegendő olajért képesek lennének tönkretenni a sarkvidékeken élő állatok életét is! Ebből is látszik, mennyire anyagias világban élünk. 2010-ben a BP-nek hála bekövetkezett a világ egyik legnagyobb olajkatasztrófája és a természet még azóta sem állt vissza eredeti formájában. Erre, nem hogy tanulnának a hibáikból, most a sarkokon akarnak olajfúró tornyokat.
Gratulálok a sok okos embernek
Ha így folytatják, nem csak szegény jegesmedvék fognak eltűnni a föld színéről, hanem mi is. Ajánlom mindenkinek a ,,Hülyeség kora'' című filmet, az remekül összefoglalja a szomorú valóságot
Azért bízom benne, hogy a sarkvidék védett lesz és az ott élő állatok még sokáig megmaradnak
Én megteszem amit tudok, remélem Ti is
2012. július 05. 16:38
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
Én is aláírtam!
2012. július 05. 17:08
Én aláírtam, remélem ezzel segíthetek valamit. Csak kár, hogy sokakat nem érdekel ez a dolog...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.

0 felhasználónak tetszik: