Starity

Szecsődi Karcsi a nemátalakító műtét mellett döntött

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 05. 20:40 #101
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (joe_r @ 2012.05.05. 20:34)
És legalább annyira elszomorító, amikor valaki(k) a vallást, a genetikát, a fajfenntartást, és még ki tudja mit ráncigálnak elő, hogy érvet, vagy ellenérvet mondjanak. Példának okáért, ha valaki nem vallásos, akkor azt pont marhára nem fogja érdekelni a vallás szerinti teremtés elmélet.
Különösen azt szeretem, amikor valaki racionális választ próbál adni az emberrel kapcsolatban, és közben elfelejti, hogy az ember minden, csak nem racionális lény. Ha mindenki ésszerűen viselkedne, vélekedne, élne, akkor azt a világot hívnák Utópiának.
További lényeges dolog még, hogy nincs olyan ember a Földön, aki teljes mértékben meg lenne elégedve magával. Ha csak a nő ismerőseimet veszem, egyet sem találnék, aki azt mondaná, ő 100%-ig elégedett magával (gondolom ismerős lesz a felsorolás: túl alacsony vagyok, túl kicsik a melleim, fogynom kellene, eláll a fülem, nem tetszik az orrom, stb.). És ez pont annyira igaz a férfiakra is, csak ők legfeljebb kevésbé sokat, vagy hangosan mondják (igen, magamra is értem ezt).
Arra pedig ténylegesen kíváncsi lennék, hogy aki szerint kezelni kellene ezeket az embereket, azok mégis milyen kezelésben gondolkodnak? Kényszerzubbonyt rá, nevezzük antiszociálisnak, és bolondok házába vele? Sokkterápia? Vágjanak bele az agyába? Esetleg járjon pszichológushoz, aki megpróbálja a saját igazáról meggyőzni? Tetszik, nem tetszik, ez a valóság. 
Hozzátenném, hogy nem a beidézett rész írója ellen szól az írásom, és felesleges lett volna több hozzászólást is beidézni. El tudom fogadni az ellenvéleményeket de ismétlem, az ember nem racionális lény, ezért nem lehet az emberi viselkedésre racionális választ adni.

A reagálásom annyi, hogy ha már valaki előtud valamivel huzakodni, akkor az buta ember nem lehet smileeee.gif
Mellesleg hozzátszem, én most ott vagyok, hogy elégedett vagyok magammal. Komolyan: anno mondtam, hogy kell fogynom, de most ott vagyok, hogy igen, tökéletes így ahogy vagyok. Szóval nekem ezt ne próbáld meg beadni, mert én vagyok a kivétel.
2012. május 05. 20:55 #102
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Szíve joga gyerekek! Az égadta világon semmi közünk ahhoz,hogy ő mit csinál. Amúgy meg ebben a világban már semmi nem szégyen, komoly gondjai vannak nem kéne kinevetni!
2012. május 05. 20:56 #103
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2012.05.05. 20:34)
És legalább annyira elszomorító, amikor valaki(k) a vallást, a genetikát, a fajfenntartást, és még ki tudja mit ráncigálnak elő, hogy érvet, vagy ellenérvet mondjanak. Példának okáért, ha valaki nem vallásos, akkor azt pont marhára nem fogja érdekelni a vallás szerinti teremtés elmélet.
Különösen azt szeretem, amikor valaki racionális választ próbál adni az emberrel kapcsolatban, és közben elfelejti, hogy az ember minden, csak nem racionális lény. Ha mindenki ésszerűen viselkedne, vélekedne, élne, akkor azt a világot hívnák Utópiának.
További lényeges dolog még, hogy nincs olyan ember a Földön, aki teljes mértékben meg lenne elégedve magával. Ha csak a nő ismerőseimet veszem, egyet sem találnék, aki azt mondaná, ő 100%-ig elégedett magával (gondolom ismerős lesz a felsorolás: túl alacsony vagyok, túl kicsik a melleim, fogynom kellene, eláll a fülem, nem tetszik az orrom, stb.). És ez pont annyira igaz a férfiakra is, csak ők legfeljebb kevésbé sokat, vagy hangosan mondják (igen, magamra is értem ezt).
Arra pedig ténylegesen kíváncsi lennék, hogy aki szerint kezelni kellene ezeket az embereket, azok mégis milyen kezelésben gondolkodnak? Kényszerzubbonyt rá, nevezzük antiszociálisnak, és bolondok házába vele? Sokkterápia? Vágjanak bele az agyába? Esetleg járjon pszichológushoz, aki megpróbálja a saját igazáról meggyőzni? Tetszik, nem tetszik, ez a valóság. 
Hozzátenném, hogy nem a beidézett rész írója ellen szól az írásom, és felesleges lett volna több hozzászólást is beidézni. El tudom fogadni az ellenvéleményeket de ismétlem, az ember nem racionális lény, ezért nem lehet az emberi viselkedésre racionális választ adni.

Wow, a genetikát nem én szedtem elő, csak megjegyzem.XD Valaki itt írta, és rá lett cáfolva, hogy ennek semmi köze sincs a genetikához, mert nincs is! A fajfenntartás ösztöne megköveteli azt, hogy a férfi csak férfinak érezze magát, a nő pedig csak nőnek, valamint az ellenkező nemhez vonzódjon az utód nemzés érdekében. Én speciel erre gondoltam. Ergó, ha valakinek minden rendben van az agyában, akkor eszébe sem jut nővé operáltatnia magát, vagy éppen azonos neművel élni szerelmi kapcsolatot, de a meleg dolog már teljesen más tészta. Esküszöm utána nézek, hogy micsoda, és leírom nektek, hogy mi az, ami túlműködik az agyban ilyen esetben. Ez kérem szépen egy betegség, amit elvileg, a mai tudomány már tud kezelni egyszerű tablettás/kapszulás gyógyszerrel. Vicces, mert ezt le is írtam nemrég, hogy kezelhető gyógyszeresen, de ahogy látom egyik fülön be, másikon ki. Senki sem beszélt agybiopsziáról vagy elmegyógyintézetről. Szókiforgatás förevör! A tudomány szerintem nagyon is egy elfogadható érv, de ahogy látom ezt senki sem hajlandó elfogadni, és gondolom azért, mert nem tudjátok megcáfolni. Az ember szervezete egy nagy biológiai folyamat és tudományos oka mindennek van. Rendben, hogy valaki a cicijével nincs jóban, oké, rakattasson be implantátumot, de azt sem favorizálom, de az még az elfogadható kategória. Na, de, hogy valaki átoperáltassa magát? Szerintem nem normális, de hát emberek vagyunk.XD Érdekes, ti mondjátok, hogy egy érv sem hangzott el, pedig valójában voltak érvek, csak nem tudtok rácáfolni, ezért jöttök leugatni a másikat, ahelyett, hogy elfogadnátok mások véleményét! Gratulálok! Saját szegénységi bizonyítványotokat állítottátok ki magatokról. Csalódott vagyok...
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, thunderbird
2012. május 05. 21:05 #104
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet
ezért jöttök leugatni a másikat, ahelyett, hogy elfogadnátok mások véleményét!

Holly, én nem szeretnék kötözködni veled, komolyan, de szerintem itt senki nem ugatott le titeket, normálisan írt mindenki.
Arra meg, hogy mi nem tudjuk elfogadni mások véleményét annyit mondok, hogy te háborodtál fel azon a legelső hozzászólásodban, hogy itt vannak olyanok, akik elfogadják ezt és nem mutánsozzák le Karcsit, vagy bárki mást miatta, mert szerinted emiatt elkorcsult a világ.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Johinna, Necros
2012. május 05. 21:18 #105
bazsi888
bazsi888
visszatérő vendég

Státuszhttp://bonnie-tyler.blogspot.com/
Hozzászólás: 163
Csatolások: 0
Azonosító: 128015
Ez még OKÉ, hogy átalakíttatja magát. Na de miből? Ki támogatja ezt? Mert se a nagymama nem tehetős, sem az apja, aki meg majdnem úgy jár-kel Kenesén, mint egy hajléktalan. A sok melegbári ismerős támogatja?

Ileltve 2 hónapja az egyik napilapot bep akarta perelni Karcsika meg a nagymama, mert a címlapon közölték, hogy hogy alakítanák át Karcsikát nővé, többek között a nemi szerveit. Most akkor hogy van ez? Mi ez a szánalmas, ocsmány kétszínű viselkedés? Meg mi az hogy celeb? Csak mert melltartókat visel, attól még nem celeb... inkább egy nagy NULLA!
2012. május 05. 21:26 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.05.05. 21:05)
Holly, én nem szeretnék kötözködni veled, komolyan, de szerintem itt senki nem ugatott le titeket, normálisan írt mindenki.
Arra meg, hogy mi nem tudjuk elfogadni mások véleményét annyit mondok, hogy te háborodtál fel azon a legelső hozzászólásodban, hogy itt vannak olyanok, akik elfogadják ezt és nem mutánsozzák le Karcsit, vagy bárki mást miatta, mert szerinted emiatt elkorcsult a világ.

Sehol sem háborodtam fel!XD Szerintem tudod milyen az, amikor fel vagyok háborodva, nagyon nem ilyen.smileeee.gif Én csak leírtam azt, hogy nekem nem jön be ez a túlzott liberalizálás. De eskü, rendelek neked egy tortát, ha megmutatod, hogy én hol háborodtam fel.smileeee.gif Egyáltalán nem fogadtátok el az álláspontomat, hanem meg lettem gyanúsítva azzal, hogy nem érveltem. Pedig azt hittem, hogy másfél év után ismertek már annyira, hogy érv nélkül semmit sem hagyok és nem légből kapott hülyeségeket vakerászok, mint amiket ti itt előadtatok speciel. blink.gif Egy dologhoz nagyon értek és az a biológia, azt kenem-vágom. Hihetetlen idegesítő mikor totál tudatlanul benyögitek, lehordjátok a másikat, hogy ez nem igaz. Mindenki tartson saját maga elé tükröt, ugyanis most mutattátok ki a fogatok fehérjét. Konkrétan én nem inzultáltam senkit sem, hanem mindenféle normális, civilizált hangnem nélkül elkezdtetek lekezelően, arrogánsan viselkedni, ráadásul olyan emberek, akiket még tartottam is valamire!!! Szóval mielőtt írtok egy orbitális baromságot, kérlek titeket lapozzátok fel a biológia tankönyveket, vagy, ha arra is lusták vagytok, akkor üssétek be a gugliba, és nézzetek utána! Ha lesz egy kis háttértudás, akkor lehet folytatni az eszmecserét, mert így semmi értelme. Felőlem győzködjétek egymást a hülyeségeitekkel, de az megint csak titeket minősít. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, thunderbird
2012. május 05. 21:29 #107
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Holly Keller @ 2012.05.05. 21:26)
Sehol sem háborodtam fel!XD Szerintem tudod milyen az, amikor fel vagyok háborodva, nagyon nem ilyen.smileeee.gif Én csak leírtam azt, hogy nekem nem jön be ez a túlzott liberalizálás. De eskü, rendelek neked egy tortát, ha megmutatod, hogy én hol háborodtam fel.smileeee.gif Egyáltalán nem fogadtátok el az álláspontomat, hanem meg lettem gyanúsítva azzal, hogy nem érveltem. Pedig azt hittem, hogy másfél év után ismertek már annyira, hogy érv nélkül semmit sem hagyok és nem légből kapott hülyeségeket vakerászok, mint amiket ti itt előadtatok speciel. blink.gif Egy dologhoz nagyon értek és az a biológia, azt kenem-vágom. Hihetetlen idegesítő mikor totál tudatlanul benyögitek, lehordjátok a másikat, hogy ez nem igaz. Mindenki tartson saját maga elé tükröt, ugyanis most mutattátok ki a fogatok fehérjét. Konkrétan én nem inzultáltam senkit sem, hanem mindenféle normális, civilizált hangnem nélkül elkezdtetek lekezelően, arrogánsan viselkedni, ráadásul olyan emberek, akiket még tartottam is valamire!!! Szóval mielőtt írtok egy orbitális baromságot, kérlek titeket lapozzátok fel a biológia tankönyveket, vagy, ha arra is lusták vagytok, akkor üssétek be a gugliba, és nézzetek utána! Ha lesz egy kis háttértudás, akkor lehet folytatni az eszmecserét, mert így semmi értelme. Felőlem győzködjétek egymást a hülyeségeitekkel, de az megint csak titeket minősít. unsure.gif

Visszaküldöm a tortát, ha megmutatod, hogy én hol írtam bármilyen biológiai okosságodra, hogy nem igaz.
Azért mutattuk ki a fogunk fehérjét, mert nem értünk veled egyet? Oké.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. május 05. 22:00 #108
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
lehet szívtelen vagyok, de nekem senki ne magyarázza, be hogy ez normális dolog...
egyébként én Holly Keller véleményén vagyok.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2012. május 05. 22:31 #109
- törölt felhasználó -    
Szerintem se normális dolog. De én nem állhatok bele a dologba. Nem tilthatom meg! mellow.gif
2012. május 06. 01:14 #110
- törölt felhasználó -    
lehet hogy most valaki(k) hülyének fog(nak) nézni de szerintem ez tök normális blink.gif szerintem Karcsi nem őrült meg. Nem is lett mutáns... ahogy ő nyilatkozta:
Idézet
Nőként élek, simán bemegyek az üzletbe, és veszek magamnak melltartót.[...]saját magát csak úgy definiálja, hogy nem fiú, nem lány, nem hetero, nem biszex, nem meleg, csak simán Karcsi
De most komolyan... akkor meg mi a jó istenért kell bántani? Ha ez tettszik neki és így döntött hiába reklamál érte 1000 & 1000 ember... ők beleszólni úgysem tudnak... szóval... Hajrá Karesz! Sok sikert! smileeee.gif thumbsup.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. május 06. 07:44 #111
franzzz13
franzzz13
visszatérő vendég

StátuszYou better stay strong when love's gone at the heartbreak hotel ♥
Hozzászólás: 268
Csatolások: 1
Azonosító: 139918
Ööö...oké, ha neki ez így jó
2012. május 06. 09:54 #112
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet
Másrészt ezek a kutatások orvosi szempontból is új helyzetet teremtettek a transzszexuálisok megítélésében. Addig a szakemberek többsége is elmebetegnek tartotta azokat, akik hibátlan nemi szervekkel és másodlagos nemi jellegekkel rendelkeztek, mégis a másik nemhez tartozónak tartották magukat. Engedélyezték nemük orvosi beavatkozásokkal történő átalakítását. Ez előtt azonban szükségessé vált kromoszóma-vizsgálatuk, amit Magyarországon a korábban általam vezetett intézmény vállalt magára. Így 44 ilyen személlyel találkoztam, 42 bizonyult transzszexuálisnak (lényegében azonos arányban származtak mindkét nemből), míg kettő tudathasadásos téveszmében szenvedett. A valódi transszszexuálisok számára egyetlen gyógymód ismert, külső nemi szervük és másodlagos nemi jellegük orvosi eszközökkel történő megváltoztatása. Enélkül náluk három nagyságrenddel gyakoribb az öngyilkosság.

Részlet egy 2009. évi tudományos cikkből Dr. Czeizel Endre tolmácsolásában. Csak hogy mindenki értse miről van szó. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: joe_r, Necros, Johinna, janet7
2012. május 06. 10:12 #113
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Micsoda értelmes hozzászólásokat írnak egyesek. Egyébként bocs Violett, hogy pont téged pásztáztalak ki... ezt dobta a gép. pardon.gif
Idézet (Violett @ 2012.05.05. 08:26)
Ez nagyon gázos.

Miért is?! blink.gif Azért, mert felvállalja önmagát... és kétlem, hogy ezzel akárkinek is ártana. Ha ő így boldog, akkor mit mást kellett volna cselekedni-e, tovább szenvedni talán? Én sajnálom, mert rengetegen támadjak, emiatt komoly lelki sérülései vannak/lehetnek.
2 felhasználónak tetszik: Necros, janet7
2012. május 06. 11:02 #114
- törölt felhasználó -    
ez az ő élete senki sem szólhat bele.
Ha neki így jó áldásom rá.
2012. május 06. 11:04 #115
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Na, a továbbiakban kéretik a vallást mellőzni a témából.
2012. május 06. 11:53 #116
- törölt felhasználó -    
Hát ez undorító O.o
2012. május 06. 12:34 #117
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
offtopic.gif
Idézet (AmyVie @ 2012.05.05. 20:05)
...

El akartam küldeni neked a válaszüzenetet, ami nem rövid (bár nem is túl hosszú, és normális hangnemű) de úgy néz ki, letiltottál, pedig írtad is, hogy válaszoljak. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2012. május 06. 13:14 #118
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
3 felhasználónak tetszik: janet7, num1Kolosszus, Johinna
2012. május 06. 15:04 #119
- törölt felhasználó -    
Hát ez nekem furcsa de nagyon. Én azon a véleményen vagyok h nem százas a csávó v csaj v vmi. Addig oké h felvállalja magát de nekem ez egy kicsit sok.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2012. május 06. 15:43 #120
- törölt felhasználó -    
Nevezzetek gonosznak, vagy aminek akartok, de nekem ez gyomorforgató. Egyszerűen nem természetes. Akinek még csak egy pillanatra is megfordul a fejében, hogy ilyet műveljen magával, azzal valami komoly baj van. Ahogy halad előre a tudomány, pár ezer év múlva már csak egy nem lesz, és így majd mindenki lehet mindenkivel. Fúj.

De ha ő ezt szeretné, ki vagyok én, hogy az útjába álljak? Nem ítélem el, de ettől még kényelmetlenül érezném magam a közelében. Khm... egészségére.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!