Starity

Szecsődi Karcsi a nemátalakító műtét mellett döntött

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 05. 13:55 #81
- törölt felhasználó -    
ez ám hír..pff rolleyes.gif rolleyes.gif

MCA egy zseniális ember pedig halott.. sad.gif

"nincs igazság ezen a planétán..." sad.gif
2012. május 05. 13:56 #82
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Jó, azért az nem úgy van, hogy a mai világban ez mennyire baromira elfogadott. Pont, hogy nem. Oké, jobban, mint régebben, de még mindig igen ritka, hogy valaki ki tudja nyilatkoztatni az ilyen dolgot (most itt a melegekre IS gondolok) anélkül, hogy gúny és utálkozás tárgyává válna. Elegen utálják sajnos az ilyesmit ok nélkül, nem kell azon felháborodni, hogy nem MINDENKI utálja, hanem vannak olyanok, akik elfogadják ezt. A világ ettől nem lesz rosszabb hely, hanem inkább attól, hogy mennyi gyűlölet fakad ebből, nem jogosan. Elfogadni szerintem nem azt jelenti, hogy azt mondjuk, hogy semmi bajunk velük, ameddig otthon csinálják és nem kell tudnunk róla. Akkor mégis hogy lesz elfogadott, ha titkolniuk kell ahoz, hogy ne utálják őket? Így mindig tabu téma marad és nem haladunk előre semmit. Nem kötelező, hogy nézzük, de ha két férfi megjelenne kézen fogva az után (nem egymásnak esnének, hanem kézen fogva!), akkor még mindig az emberek 90%-a röhögne rajtuk, vagy rosszabb. Így sosem lesz elfogadott.

A divat melegekről meg annyit, hogy nem hiszem, hogy több van, mint aki valójában az. Max több van, akit annak néznek, vagy pont annak akar látszani, ez tényleg divat, de konkrétan a fiúkhoz vonzódni semmiképpen nem az, hiszen még mindig elítélik. Meg oké, más az, ha valaki otthon, négy fal között csinálja, meg más, ha felvonulni megy, de attól, mert valaki az utóbbi kategóriába tartozik, ami többek számára nem elfogadott, magamutogatónak tartott viselkedés, attól még valószínűleg nem divatból meleg, vagy akar látszani annak, csak igen is tudatni akarja, hogy itt van, ő is létezik és nem fog elbújni, csak mert valakik azt várják el tőle.
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, selena_taylor_fan, Pöttömke, Johinna, Necros, num1Kolosszus
2012. május 05. 16:15 #83
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Mindjárt sírok,olyan hülye emberek vannak ohmy.gif
2012. május 05. 16:24 #84
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Holly Keller @ 2012.05.05. 13:34)
Megnőhet egy férfi melle is, de akkor visszább vesznek a tesztoszteronból és különböző női nemi hormonokat kezdenek el neki adagolni. Ilyen például az ösztrogén (amely a női nemi jelleg kialakulásáért felelős), a progeszteron, és olyan más egyéb hormonokat kap, amelyeket laboratóriumokban állítanak elő, vagy éppen szeded be fogamzásgátló útján.
Igazából én ehhez nem fűzök kommentet, mert nekem teljesen eltérő véleményem van ezzel kapcsolatban. Valószínűleg, ha férfinak teremtette meg Isten, akkor ne akarjon egy-két gondolat hatására nővé avanzsálódni. Lehet mondani azt, hogy ki mekkora homofób itt, de szerintem az egyáltalán nem az, aki nem támogatja a nemátalakító műtétet. Mondhattok akármit, hogy hú, nem érzi jól magát a bőrében, mert, hogy ő rossz testbe született bele. Nekem effektíve semmi bajom a melegekkel, egyáltalán nem érdekelnek addig, amíg engem békén hagynak, mégis undorítónak tartom azt, hogy valaki ilyet csináltasson. Oké, egyéni szociális dolog persze, de nekem ne mondjátok azt, hogy hú, de normális. És olvasom itt a kommenteket, látszik, hogy a világ mennyire el van torzulva, hiszen totál normálisnak tartotok egy nemátalakítóműtétet, ami szerintem a normális emberi morálnak egyáltalán nem megfelelő. Aki ilyet akar csináltatni az szerintem szimplán agyilag defektes, és, hogy őszinte legyek én azt sem tartom túlzottan normálisnak, aki mindezt kultiválja. blink.gif Nőnek születtél? Akkor nő vagy! Férfinak? Akkor férfi vagy! Hol van a fajfenntartás ősi ösztöne? Meg a másik, honnan van ennek a gyereknek ennyi pénze egy nemátalakítóműtétre? Mert az sem két forint... unsure.gif

Azért mégiscsak fűztél kommentet, nem igaz?
Egyébként senki sem mondta, hogy ez normális, és senki sem mondta, hogy ez jó dolog. Annyit mondtunk, hogy sajnáljuk, amiért így érez és reméljük, hogy ezután majd boldogabb lesz, jobban fogja érezni magát a bőrében. Ezzel baj van? Mi is dobálózzunk azzal, hogy fujj de gusztustalan, meg idióta? Van értelme? Nincs hát. Mint említettem, egy nagyon jó barátnőm van, aki ugyanezt végigcsinálta. Bocs, hogy nem tartom sem elferdültnek, sem defektesnek. Ismerem és tudom, hogy mennyit szenvedett. Azt hiszed tetteti, hogy ilyen? Azt hiszed neki ez jó? Egy frászt. A világ elől elbújt, csak hogy ne derüljön ki, és nem csak az ilyenek miatt, mint te. Egyszerűen ő is tudta, hogy valami nem smakkol vele, de nem tehetett róla. Most már boldog. Ezt akarjam én megakadályozni olyan szövegekkel, hogy ez természetellenes, meg elkorcsosult? Azért vannak még érzelmek is a világon, nem csak a biológia. Nagyon csúnya dolog volna ennyire leegyszerűsíteni az embert, mint ahogy te mondod. A fajfenntartás ösztöne... nem csak ebből állunk kérem szépen. Oka van annak, hogy ilyen emberek születnek és nem egészséges oka, de ha már vannak, nem kell ilyesmikkel megnehezíteni az amúgy is nehéz életüket. Szerintem.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Sally Sparrow, Necros
2012. május 05. 16:50 #85
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Szinte biztosra vettem, hogy megcsináltatja, a régebbi nyilatkozata elég átlátszó volt ilyen szempontból, mert nem tudtam neki elhinni, hogy nem csináltatja meg. Az én gyomrom az ilyesfajta dolgokat nem fogadja be, de tolerálom. Mindennek ellenére nem tudom, hogy megéri-e neki megcsináltatnia. Nyilván, ha már ilyenre veszi magát, akkor mentális gondjai lehetnek, ami nem biztos, hogy attól, mert nővé válhat majd megoldódnak. A társadalom nagy része pedig nem kezeli valami magas százalékú együttérzéssel az ilyesfajta műtéten átesőket, kételyes lehet számára a párválasztás, a környezete egy szempillantás alatt kirekesztheti és annak ellenére, hogy szeretne nővé válni, előfordulhat, hogy még nagyobb lelki bajokat okoz neki a műtét, mint amikkel most küzd. Ha ő úgy érzi a női életre hivatott, ki vagyok én, hogy megállítsam, legyen boldog, remélem olyan emberekkel van körülvéve, akik támogatják.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, selena_taylor_fan, janet7
2012. május 05. 16:55 #86
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Elképesztő, hogy mennyi naiv, és legfőképpen tudatlan ember ír véleményt olyan témában, amiről fogalma sincs.

Aki szentül meg van győződve arról, hogy a véletlen műve az, hogy ez a médiába került, az gyorsan csípje meg magát, és ébredjen fel. Nagyjából a kutya nem volt kíváncsi rá. Volt egy felejthető, sőt, nagyon felejthető klipje, és ennyi. Valahogy mégis csak meg kellett oldani, hogy hír jelenjen meg vele kapcsolatban.

Egyébként a létező legnagyobb marhaság azon lovagolni, hogy így döntött. Először is, az ő élete, azt kezd vele, amit akar, és ha már valamit eldöntött, azt miért akarná megváltoztatni, bárki kedvéért is?
Másodszor, nem ő lesz az elő, és vélhetően nem is az utolsó, aki teljes nemátalakító műtétre szánta/szánja el magát. Ott van példának Cher lánya, Chastity, aki nőből férfivá operáltatta magát, vagy Jenna Talackova, a kanadai Miss Universe 2012 egyik indulója. Ő fiúnak született, és nővé operáltatta magát, ráadásul az ő esetében igencsak profi munkát végeztek az orvosok.

A fajfenntartást meg inkább hagyjuk ki ebből a képletből. Mert ennyi erővel akkor éjjel-nappal lehetne bántani azokat a férfiakat, és nőket, akik meddőek, és így nem lehet saját gyermekük. Erre is van megoldás, örökbe lehet fogadni.

Mellesleg sokkal előrébb járnánk mindenben, ha az ide írók nagy többsége előbb elszámolna legalább százig, de még jobb lenne ezerig, és csak azután írna valamit is.
8 felhasználónak tetszik: Grace Benning, selena_taylor_fan, janet7, Sally Sparrow, Pöttömke, VampireBella, Necros, num1Kolosszus
2012. május 05. 17:07 #87
- törölt felhasználó -    
Nocsak-nocsak... Itt nem lehet az embernek véleménye!

Ezentúl ehhez tartom magam.
5 felhasználónak tetszik: gonzales7, prézli, Holly Keller, AmyVie, thunderbird
2012. május 05. 17:27 #88
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Valaki elsütötte már azt a poént, hogy akkor Karcsiból Marcsi lesz? Ha nem, most megtettem pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, thunderbird
2012. május 05. 17:31 #89
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1645
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Ha ő ettől érzi jól magát...csinálja
2012. május 05. 17:32 #90
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Én minden előítélet nélkül úgy gondolom, hogy annak az embernek, aki ennyire nem tudja elfogadnia magát sürgős segítségre van szüksége!
2012. május 05. 18:14 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.05.05. 16:24)
Azért mégiscsak fűztél kommentet, nem igaz? 
Egyébként senki sem mondta, hogy ez normális, és senki sem mondta, hogy ez jó dolog. Annyit mondtunk, hogy sajnáljuk, amiért így érez és reméljük, hogy ezután majd boldogabb lesz, jobban fogja érezni magát a bőrében. Ezzel baj van? Mi is dobálózzunk azzal, hogy fujj de gusztustalan, meg idióta? Van értelme? Nincs hát. Mint említettem, egy nagyon jó barátnőm van, aki ugyanezt végigcsinálta. Bocs, hogy nem tartom sem elferdültnek, sem defektesnek. Ismerem és tudom, hogy mennyit szenvedett. Azt hiszed tetteti, hogy ilyen? Azt hiszed neki ez jó? Egy frászt. A világ elől elbújt, csak hogy ne derüljön ki, és nem csak az ilyenek miatt, mint te. Egyszerűen ő is tudta, hogy valami nem smakkol vele, de nem tehetett róla. Most már boldog. Ezt akarjam én megakadályozni olyan szövegekkel, hogy ez természetellenes, meg elkorcsosult? Azért vannak még érzelmek is a világon, nem csak a biológia. Nagyon csúnya dolog volna ennyire leegyszerűsíteni az embert, mint ahogy te mondod. A fajfenntartás ösztöne... nem csak ebből állunk kérem szépen. Oka van annak, hogy ilyen emberek születnek és nem egészséges oka, de ha már vannak, nem kell ilyesmikkel megnehezíteni az amúgy is nehéz életüket. Szerintem.

Ennél sokkal hosszabban is ki tudtam volna fejezni, valamint reagálni a hozzászólásokra, de tömören két-három mondatban fogalmaztam meg a gondolataimat, ha már egyszer úgy döntöttem, hogy írok. Én azt mondtam, hogy az ilyenek valószínűleg betegek, valami agyi elváltozásuk van, amelyet gyógyszeresen kéne kezelni, nem pedig így megoldani a dolgot. Engem igazából nem zavar ez, csak, mint sokakat, nekem is a média bevonása szúrja a szememet. Akinek ez minden vágyálma, nem fogja kiteregetni a sajtónak, ha csak nincs enyhe feltűnési viszketettsége, már pedig neki szerintem nagyon is az van. Az ilyet szépen, csöndben is el lehet intézni, nem kell mindenkinek tudni arról, hogy neki más dolog lesz ott lent. Ez nagyon is természetellenes, hiszen az állatvilágban is a nőstény a hímmel párzik fel, a hím pedig a nősténnyel, ez nálunk embereknél úgymond "betegség". A melegeket sem tartom túlzottan egészségesnek, de, ha neki a vele azonos nemű tetszik, hát bánom is én, tegye, de azért egy nemátalakító műtét azért sokkal jobban elgondolkodtató, hogy mégis hova fajul a világ? Megválaszthatjuk már azt is, hogy mi a nemünk? Ez nagyon nem így működik. A szervezet nem bírja azt a strapát, aminek kiteszik, és lehet 10-15 évvel előbb fog elpatkolni, mert úgy döntött, hogy a másik nemhez akar tartozni. Csak egy apró kérdés: Te akartál már férfi lenni? - Gondolom nem, erre még soha sem gondoltál, mert az agyadban minden a lehető legjobban működik. Semmi sem működik túl, illetve alul. Egyébiránt én csak véleményt nyilvánítottam. Nem ítélem el őket, csak csupán én is azt mondom, hogy igen is meg kell húzni a határt a technológiát illetően, mert ez valóban minden csak nem természetes, egészséges és normális. Fix tényeket írtam le tömören, és úgy gondolom, hogy nem inzultáltam az ilyen típusú embereket. Amúgy az érzelmek is a biológiához tartoznak. Az agyban a limbikus idegrendszer felelős az érzelmekért, valamint a hormonoknak is köze van hozzá. Ez mind az elme játéka. Nagyon is rá lehet húzni ezt az egészet a tudományra. A fajfenttartásnak pedig nagyon is köze van ehhez, mert az a DNS-sünkbe bele van kódolva, ott kell, hogy legyen. Emiatt is tartom betegeknek a homoszexuálisokat és a transzvesztitákat. A Földön egyedül az ember él szexuális életet az élvezet miatt is, míg az állatok közül csupán az utódok létrehozásában funkcionál. Oké, nem csak arra vagyunk, ezt az imént is leírtam, de egy normális, egészséges szervezetben ketyeg a biológiai óra, mondván, hogy itt lenne az ideje családot alapítani. De igazából hagyjuk a dolgot, mert szerintem nem érted, amit mondok és mivel egy követ fújsz, felesleges egymás idejét rabolnunk, csak csupán erre még reagálni szerettem volna.
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2012. május 05. 18:24 #92
janet7
janet7

Státusz.
Lehet, hogy volt egy felejthető klipje, lehet, hogy sz.r, amit csinál, lehet, hogy nem nagy sztár, lehet, hogy nem követik mindennap paparazzik, lehet, hogy nem akar mindenki az életéről tudni, DE sok ember van, aki szereti, amit csinál és érdekli, hogy mi van vele. És még több ember van, aki tud róla, de utálja. Márpedig ha ő végigsétál az utcán ezzel a kinézetével, ami most van, vagy ide-oda képeket pakolgat fel (mert miért ne tenné, hiszen pont azt akarja, hogy önmaga lehessen, feltölthessen akármilyen képet, ha ő úgy akarja, ne kelljen rettegnie, hogy mit szólnak) akkor valószínűleg nem marad észrevétlen, és nem marad ki a médiából sehogyan sem, mert úgy is el fog jutni valahogy, valami szennylaphoz, vagy akármihez. Ahelyett, hogy megvárja, amíg ez magától így történik, és mindenki, aki tud erről, össze vissza b.zizza és kitaláljanak minden létező dolgot róla, elébe megy a dolgoknak, és tisztázza, hogy mi is van. Ennyit erről.
1 felhasználónak tetszik: Necros
2012. május 05. 18:55 #93
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Én az ilyenre csak azt mondom,hogy nem normális nincsen kint a négy kereke....!!!!! Ja meg még annyit mondanák,hogy ki az a hülye ember aki vele járna vagy hasonló.... mondjuk ebbe a világba én még azon sem csodálkoznék....
2012. május 05. 20:05 #94
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Hát, erre túlzottan nem lehet mit mondani. Szóval az egy dolog, hogy ő ettől szebbnek és jobbnak érzi magát, de ez sem elfogadott, sem pedig jó dolog. Az ilyen egyén, ha valaki tényleg ennyire mélyen élvezi ezt, és ebben leli örömét, ez egy olyan perverzió amire nincsenek szavak.

Ahogyan a Szentkönyv és megannyi történet kimondja, az élet, elvileg Ádámmal és Évával kezdődött. Ádám, férfi volt javában (nem operáltatta át magát) és Éva is talpig nő volt, és ő sem esett át műtétek sorozatán, mire odáig eljutott. Szóval, ha már ilyen régóta, mint a szent írás, visszanyúlik az időkig, nem gondoljátok, hogy valahol ez a normális dolog? Isten nem két Ádámot és nem két Évát teremtett.

Az pedig, hogy ő nem érezte magát jól a saját bőrében, hát az sajnos eléggé szomorú, főleg amiatt, hogy egész életre olyan döntést hozott, ami visszavonhatatlan. Vagy mikor meggondolja magát, és újra férfi szeretne lenni, visszaalakítja magát műtéttel? Én azt mondom, hogy mindenki az, aminek született.Senki ne akarjon a nemén változtatni, mert felesleges. Mi lesz vele később? Nőként gondolkodik és majd gyereket akar? Milyen perverzió ez? Én csak azon csodálkozom, hogy lesz-e olyan férfi, aki hozzányúlna és kéjörömöt is okozna egy olyannak, aki azelőtt férfi volt. Most csak belegondolva is, keresi majd a meleget, vagy mi? A mai társadalomban nem igazán elfogadott ez, főleg amiatt, hogy körülbelül pár éve jött divatba ez, hogy transzszexuálisok lesznek, vagy melegek. Minek? Ez betegség, ezt lehet kezelni és még ezidáig senki sem halt bele... Miről ebszélünk, hogy Szecsődi elfogadott lesz, főleg így média előtt, miközben a meleg felvonulásokon mindig összecsapások vannak?

A többiről pedig annyit, hogy néha elfelejtjük azt, hogy volt annak idején (valakinél már több mint tíz éve), hogy iskolapadba ültünk és tanultunk. Ajánlom figyelmében, mielőtt véleményt írna, hogy nézzen utána a fajfenntartásnak, illetve az egyéb aggyal kapcsolatos dolgoknak, mert elszomorító és túlontúl borzasztó, hogy felnőtt emberek kinyitják a szájukat, és olyat mondanak, ami baromság smileeee.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2012. május 05. 20:15 #95
- törölt felhasználó -    
Hát én ledöbbentem! ohmy.gif
de hát ő tudja,ha ettől boldog. pardon.gif
2012. május 05. 20:22 #96
janet7
janet7

Státusz.
Aki mindenképp a Bibliával akar jönni, annak annyit mondanék, hogy ha Káin és Ábel voltak Éva és Ádám "egyetlen" gyermekei, akkor hogy lett több ember? pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2012. május 05. 20:29 #97
Dominica J
Dominica J
Inovel

Státusz
Hozzászólás: 3348
Csatolások: 480
Azonosító: 156416
Nekem 8 amit csinál bolond.gif
2012. május 05. 20:33 #98
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (janet7 @ 2012.05.05. 20:22)
Aki mindenképp a Bibliával akar jönni, annak annyit mondanék, hogy ha Káin és Ábel voltak Éva és Ádám "egyetlen" gyermekei, akkor hogy lett több ember? pardon.gif

Hát, nem tudom, te hogy vagy vele, de elgondolkodtató dolog, hogy Isten könyve, maga a Biblia Ádámmal és Évával kezdi a történetet, nem pedig Ádámmal-Jenővel, vagy Évával-Barbarával. Mindennek megvan a maga rendje és oka. Nem hiába tud csak nő és férfi gyereket nemzeni, hogy legyen utódjuk, aki tovább viszi a vérvonalat.

Szívem, te olvastad a Bibliát? Káin megöli a testvérét, Ábelt, és nem hinném, ők ketten mást is cináltak volna. És én úgy emlékszem, olvasataim alapján, hogy már akkor voltak városok, tehát "lettek más emberek" de javíts ki, ha tévedek. Biztosan a Te Szent Bibliád, más, mint az enyém. Ez nem vitatott.

Csak, hogy ne offolás legyen, kívánom azért Szecsődinek, hogy tiszta lelkiismerettel feküdjön le, és legyen boldog ebben, amit ő magának kialakított,
2012. május 05. 20:34 #99
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (AmyVie @ 2012.05.05. 20:05)

... mert elszomorító és túlontúl borzasztó, hogy felnőtt emberek kinyitják a szájukat, és olyat mondanak, ami baromság  smileeee.gif  smileeee.gif

És legalább annyira elszomorító, amikor valaki(k) a vallást, a genetikát, a fajfenntartást, és még ki tudja mit ráncigálnak elő, hogy érvet, vagy ellenérvet mondjanak. Példának okáért, ha valaki nem vallásos, akkor azt pont marhára nem fogja érdekelni a vallás szerinti teremtés elmélet.

Különösen azt szeretem, amikor valaki racionális választ próbál adni az emberrel kapcsolatban, és közben elfelejti, hogy az ember minden, csak nem racionális lény. Ha mindenki ésszerűen viselkedne, vélekedne, élne, akkor azt a világot hívnák Utópiának.
További lényeges dolog még, hogy nincs olyan ember a Földön, aki teljes mértékben meg lenne elégedve magával. Ha csak a nő ismerőseimet veszem, egyet sem találnék, aki azt mondaná, ő 100%-ig elégedett magával (gondolom ismerős lesz a felsorolás: túl alacsony vagyok, túl kicsik a melleim, fogynom kellene, eláll a fülem, nem tetszik az orrom, stb.). És ez pont annyira igaz a férfiakra is, csak ők legfeljebb kevésbé sokat, vagy hangosan mondják (igen, magamra is értem ezt).

Arra pedig ténylegesen kíváncsi lennék, hogy aki szerint kezelni kellene ezeket az embereket, azok mégis milyen kezelésben gondolkodnak? Kényszerzubbonyt rá, nevezzük antiszociálisnak, és bolondok házába vele? Sokkterápia? Vágjanak bele az agyába? Esetleg járjon pszichológushoz, aki megpróbálja a saját igazáról meggyőzni? Tetszik, nem tetszik, ez a valóság.

Hozzátenném, hogy nem a beidézett rész írója ellen szól az írásom, és felesleges lett volna több hozzászólást is beidézni. El tudom fogadni az ellenvéleményeket de ismétlem, az ember nem racionális lény, ezért nem lehet az emberi viselkedésre racionális választ adni.
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, janet7, VampireBella, Johinna, Necros, num1Kolosszus
2012. május 05. 20:39 #100
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (AmyVie @ 2012.05.05. 20:33)
Hát, nem tudom, te hogy vagy vele, de elgondolkodtató dolog, hogy Isten könyve, maga a Biblia Ádámmal és Évával kezdi a történetet, nem pedig Ádámmal-Jenővel, vagy Évával-Barbarával. Mindennek megvan a maga rendje és oka. Nem hiába tud csak nő és férfi gyereket nemzeni, hogy legyen utódjuk, aki tovább viszi a vérvonalat.
Szívem, te olvastad a Bibliát? Káin megöli a testvérét, Ábelt, és nem hinném, ők ketten mást is cináltak volna. És én úgy emlékszem, olvasataim alapján, hogy már akkor voltak városok, tehát "lettek más emberek" de javíts ki, ha tévedek. Biztosan a Te Szent Bibliád, más, mint az enyém. Ez nem vitatott.
Csak, hogy ne offolás legyen, kívánom azért Szecsődinek, hogy tiszta lelkiismerettel feküdjön le, és legyen boldog ebben, amit ő magának kialakított,

Szerintem kissé félreértettél. Én azt akartam ezzel mondani, hogy nem feltétlenül kell elvakultan elhinni mindent a Bibliának és mindenféle önálló gondolkodást mellőzni, mert azt is megírták valamikor, valakik, méghozzá egyszerű, halandó emberek. Valamint rengeteg dolog van benne, amit nyilvánvalóan nem szószerint kell venni, mert úgy nincs értelme és nem is lehetséges. De szerintem ezt te is tudod. Nem állítottam, hogy Káin és Ábel csináltak volna bármi mást is, azokon kívül, jó ég... _nevet.gif
Elég sok mostani dologra rá lehet fogni, hogy az a Bibliában nem volt/nem úgy volt, de most mégis van, használjuk, elhisszük, úgy élünk stb. Tehát én semmiképp nem a Bibliával támasztanám alá, ha van egy véleményem. Egyébként szerintem ti simán beflesselitek, hogy mi itt azt mondjuk, hogy legyen az egész világ homoszexuális vagy transzszexuális, pedig nem hinném, hogy bárki is írt volna itt ilyet. De vannak ilyenek, ezt el kéne fogadni, és nem lemutánsozni őket, úgysem tudjátok megváltoztatni a világot és eltüntetni benne minden embert, akinek a beállítottsága SZERINTETEK nem normális.
4 felhasználónak tetszik: Johinna, Necros, thunderbird, num1Kolosszus
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!