Bozontnak kellett távoznia a Megasztárból
2012. április 29. 12:41
|
|
purpledivaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 153166 offline
|
sajnálom nagyon
ő volt a második kedvencem Attila után
2012. április 29. 14:49
Sajnalom de Balazs sokkal jobb nala
Benjinek kellett volna mennie.
2012. április 29. 16:23
én nem nézem ezt a műsort.. de biztos jó volt:))
2012. április 29. 17:47
kb már 4 hete ki kellett volna esnie. Timi helyett Bereczkinek őt kellett volna hazaküldeni -.-
2012. április 29. 19:35
Nagyon sajnálom, hogy kiesett. Ő volt a kedvencem... irtó nagy fazon.
2012. április 29. 19:43
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
kár, pedig a világ legjobb számát énekelte
2012. április 29. 23:48
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nagyon sajnálom ,hogy ő esett ki 
szerintem Benjinek kellett volna kiesnie
szerintem Benjinek kellett volna kiesnie
2012. április 30. 10:23
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Annyira sajnálom, hogy kiesett. Pedig olyan jól énekelt. Az egyik kedvencem volt...
2012. április 30. 16:02
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
sajnos ki kellett esnie: \
Miért nem az a nemnormális Attila vagy Andrwa esett ki???? Miééért??!!
Miért nem az a nemnormális Attila vagy Andrwa esett ki???? Miééért??!!
2012. április 30. 21:11
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Balázzsal szemben szegény Bozontnak esélye sem volt. Én csíptem őt, de elég fura hangfekvése van. Szerény véleményem szerint Benjinek már rég nincs ott a helye. Ha benne lesz az első háromban ez a mitugrálsz, nem is tudom mit csinálok.
2012. május 01. 08:53
Ő volt a kedvencem! Benjinek kellet volna kiesnie!!!!
2012. május 01. 10:30
Ezt nem hiszem el,hogy még Benji mindig bent van.Messze a legrosszabb a többiek között.Azt pedig képtelenség hogy az utolsó helyekről ennyire felhozta volna.Hiszen az egész műsor alatt az utolsó kettő között volt.Bozontot nagyon sajnálom.Nagyon jó hangja van,és olyan lazán adja elő a produkcióit,hogy azt csak imádni lehet.Megérdemelte volna hogy továbbjusson.
Nekem most legjobban Attila produkciója tetszett.Annyira jó hangja és stílusa van.Ez a dal nagyon jól is állt neki.Én egyáltalán nem hallottam hamisnak,pont jól eltalált mindent.Talán az eddigi legjobb előadása volt. Gigi pedig ismételten remekül teljesített.Ez a szám fantasztikus volt,olyan jó tőle hallani.Annyira tehetséges lány,és az hogy így énekel 15 éves korára,megdöbbentő. Andi sem volt olyan rossz,bár ennél szerintem már teljesített jobban is.Beismerem állati jó hangja van,de ez a dal szerintem most nem annyira illett hozzá.Balázs engem most sem fogott meg. Annyira szürke és unalmas egyéniség.Eddig csak az Somewhere over the rainbow című szám tetszett tőle,ami tényleg nagyon jó volt. Nem értem Bozont,hogy eshetett ki. Szerintem nagyon jól énekelte azt a számot,beismerem lehet hogy egy kicsit hamiskás volt,de nekem akkor is nagyon tetszett.És az egész előadást élveztem,nem volt se unalmas,sem pedig szürke. A legrosszabb most is Benji.Fogalmam sincs hogyan jutott el ideáig. Megértem hogy sok tinilány rá szavaz,de nem tudom mi okból.Mert még annyira jó képűnek sem mondanám.Én már rég kiejtettem volna,és nagyon reménykedek hogy pénteken ő esik majd ki.
Duettek közül Gigi és Andi volt a legeslegjobb. Valami ilyesmire számítottam tőlük. Teljes mértékben kiegészítették egymást a színpadon. Az egész produkciót élveztem és még táncoltam is közben. Attila és Balázs is jó volt. Bár szerintem,nem Attila,hanem épp Balázs húzta le az egészet. Furcsa volt őket így együtt énekelve hallani,de szerintem ez is jó volt. Többször is meghallgatnám őket. Bozont és Benji volt a legrosszabb. Ezt most nagyon elszúrták mind ketten. Talán még ha Bozont énekelte volna egyedül,akkor jó lenne. De így Benji teljesen elrontotta az egész számot.
Nekem most legjobban Attila produkciója tetszett.Annyira jó hangja és stílusa van.Ez a dal nagyon jól is állt neki.Én egyáltalán nem hallottam hamisnak,pont jól eltalált mindent.Talán az eddigi legjobb előadása volt. Gigi pedig ismételten remekül teljesített.Ez a szám fantasztikus volt,olyan jó tőle hallani.Annyira tehetséges lány,és az hogy így énekel 15 éves korára,megdöbbentő. Andi sem volt olyan rossz,bár ennél szerintem már teljesített jobban is.Beismerem állati jó hangja van,de ez a dal szerintem most nem annyira illett hozzá.Balázs engem most sem fogott meg. Annyira szürke és unalmas egyéniség.Eddig csak az Somewhere over the rainbow című szám tetszett tőle,ami tényleg nagyon jó volt. Nem értem Bozont,hogy eshetett ki. Szerintem nagyon jól énekelte azt a számot,beismerem lehet hogy egy kicsit hamiskás volt,de nekem akkor is nagyon tetszett.És az egész előadást élveztem,nem volt se unalmas,sem pedig szürke. A legrosszabb most is Benji.Fogalmam sincs hogyan jutott el ideáig. Megértem hogy sok tinilány rá szavaz,de nem tudom mi okból.Mert még annyira jó képűnek sem mondanám.Én már rég kiejtettem volna,és nagyon reménykedek hogy pénteken ő esik majd ki.
Duettek közül Gigi és Andi volt a legeslegjobb. Valami ilyesmire számítottam tőlük. Teljes mértékben kiegészítették egymást a színpadon. Az egész produkciót élveztem és még táncoltam is közben. Attila és Balázs is jó volt. Bár szerintem,nem Attila,hanem épp Balázs húzta le az egészet. Furcsa volt őket így együtt énekelve hallani,de szerintem ez is jó volt. Többször is meghallgatnám őket. Bozont és Benji volt a legrosszabb. Ezt most nagyon elszúrták mind ketten. Talán még ha Bozont énekelte volna egyedül,akkor jó lenne. De így Benji teljesen elrontotta az egész számot.
2012. május 01. 11:25
|
|
Scarletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 403 Azonosító: 171706 offline
|
Nagyon sajnálom.Ezelőtti adásban Adri ,most meg ő.Mindig a jó énekesek esnek ki.Nem mondom ,hogy egy óriási Bozont fan vagyok ,de sokkal jobban bírtam ,mint pl. Benjit aki énekelni se tud ,és még mindig benn van
Sajnálom...
2012. május 01. 11:46
|
|
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 802 Azonosító: 159358 offline
|
Én nem nézem a Megasztárt, de amennyit láttam belőle a reklámok alatt, meg ilyesmik
abból annyit szűrtem le, hogy szerintem neki nagyon jó hangja van! :/ Kár, hogy kiesett.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: