Radicsnak kellett volna szerintem
Bozontnak kellett távoznia a Megasztárból
2012. április 28. 11:16
sajnálom.
pedig jó volt 
2012. április 28. 11:18
Idézet (Hayley.5 @ 2012.04.28. 11:16)
sajnálom.
pedig jó volt
Azért ezt te sem gondolhatod komolyan. Szerintem Gigi az egyetlen a mezőnyben, akit igazán jó énekesnek lehet mondani. Nem énekesjelölt, énekes.
2012. április 28. 11:26
itt volt már az ideje, berecki jó nagy hibát követett el mikor a legelején vele szemben timit ejtette ki
2012. április 28. 11:27
Szerintem Balásznak kellett volna mennie! De a lényeg, hogy Atilla és Gigi bent van
2012. április 28. 11:30
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nem Bozont volt a kedvencem, de nem is neki kellett volna kiesnie. Attila messze a legrosszabb abból a 12 emberből, akik bejutottak a döntőbe. Miatta estek ki eddig olyan tehetségek, mint például Tímea, vagy Adri, akiknek remek hangjuk van. Igaz, hogy Attila nagyon szimpatikus, mert (legalábbis a kamerák előtt) kedvesnek tűnik, azonban tény, hogy már ki kellett volna esnie.
Bozont már több hete ott áll az utolsó kettőben, szóval ez nem volt meglepetés, de Balázs??? A legszínvonalasabb produkciókat nyújtó és legtehetségesebb személy mind közül? Remélem jövőhéten Attila és Benji állnak majd ott, nem azok, akikbe szorult is tehetség.
Azt még hozzátenném, hogy Bozont volt a társaság lelke, szóval sajnálom, hogy ő esett ki, egy ikon volt, de tényleg.
Bozont már több hete ott áll az utolsó kettőben, szóval ez nem volt meglepetés, de Balázs??? A legszínvonalasabb produkciókat nyújtó és legtehetségesebb személy mind közül? Remélem jövőhéten Attila és Benji állnak majd ott, nem azok, akikbe szorult is tehetség.
Azt még hozzátenném, hogy Bozont volt a társaság lelke, szóval sajnálom, hogy ő esett ki, egy ikon volt, de tényleg.
2012. április 28. 11:33
AnalíayMarichuyfan AnalíayMarichuyfan!
1. Az általad h***** k*****nak nevezett Szakos Andrea legalább tud énekelni, van hangja vagyis helye a Megasztárban.
2. Moderáldd magad!
1. Az általad h***** k*****nak nevezett Szakos Andrea legalább tud énekelni, van hangja vagyis helye a Megasztárban.
2. Moderáldd magad!
2012. április 28. 12:03
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Ez a hónap vicce.
Csak nekem tűnt fel, hogy Mester mennyire utálja Bozontot? Állandóan kritizálta, látszott rajta, hogy lenézi. Nekem legalábbis ez jött le. Most se volt másként. Úgy tett, mint akinek nagyon nehezére esik dönteni a végén, holott már akkor tudta, hogy ő fog kiesni, mikor kijött az utolsó három. Akinek ki kellett volna esni, az MÉG MINDIG Benji, mert oké, hogy húha most egyszer új hangszínen énekelt, de gondolom úgyis visszatér a kisfiús hanghoz, akkor meg mi értelme az egésznek? És az is furcsa, hogy Bozont egyszer sem szerepelt a "veszélyzónában" (
), Benji meg 5-ből 4-szer az utolsó volt. Most akkor mi van? Nehogy már akkor hirtelen annyian szavaztak rá, hogy előre kerüljön, ha egész adás alatt nem kapott sokat.
Farkas-Jenser Balázs pedig most egyáltalán nem tetszett. Kifejezetten nem. Nem tudom, miért vannak úgy elájulva tőle egyébként a mélyen tisztelt zsűritagok. Tegnap úgy erőlködött a mikrofonba, már féltem, mi jön ki belőle. Attól, mert Mester Tamás rekedten énekel, miért kell az összes versenyzőnek rekeszteni? Nem értem. Lehet, hogy most kicsit elfogult vagyok, mert Bozont volt a második nagy kedvencem, és nagyon sajnálom, hogy kiesett, szívesen figyelemmel kísértem volna a produkcióit még pár hétig.
Iszonyat dühös vagyok!
Mindegy, lényeg, hogy maradt még jó a mezőnyben, három is. Gigi hozta a szokásos kimagasló teljesítményt, de Andi se semmi. Egyre jobban megkedvelem, iszonyatos jó hangja van. Talán Attila most nem tetszett különösebben, de a személyisége nagyon érdekes, és még mindig sokkal jobb, mint Balázs és/vagy Benji.
Csak nekem tűnt fel, hogy Mester mennyire utálja Bozontot? Állandóan kritizálta, látszott rajta, hogy lenézi. Nekem legalábbis ez jött le. Most se volt másként. Úgy tett, mint akinek nagyon nehezére esik dönteni a végén, holott már akkor tudta, hogy ő fog kiesni, mikor kijött az utolsó három. Akinek ki kellett volna esni, az MÉG MINDIG Benji, mert oké, hogy húha most egyszer új hangszínen énekelt, de gondolom úgyis visszatér a kisfiús hanghoz, akkor meg mi értelme az egésznek? És az is furcsa, hogy Bozont egyszer sem szerepelt a "veszélyzónában" (
Farkas-Jenser Balázs pedig most egyáltalán nem tetszett. Kifejezetten nem. Nem tudom, miért vannak úgy elájulva tőle egyébként a mélyen tisztelt zsűritagok. Tegnap úgy erőlködött a mikrofonba, már féltem, mi jön ki belőle. Attól, mert Mester Tamás rekedten énekel, miért kell az összes versenyzőnek rekeszteni? Nem értem. Lehet, hogy most kicsit elfogult vagyok, mert Bozont volt a második nagy kedvencem, és nagyon sajnálom, hogy kiesett, szívesen figyelemmel kísértem volna a produkcióit még pár hétig.
Iszonyat dühös vagyok!
Mindegy, lényeg, hogy maradt még jó a mezőnyben, három is. Gigi hozta a szokásos kimagasló teljesítményt, de Andi se semmi. Egyre jobban megkedvelem, iszonyatos jó hangja van. Talán Attila most nem tetszett különösebben, de a személyisége nagyon érdekes, és még mindig sokkal jobb, mint Balázs és/vagy Benji.
2012. április 28. 12:04
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Volt hanglya,de az adásokkal egyre továbbhaladva sajnos tényleg ő volt a leggyengébb láncszem.....
AnalíayMarichuyfan:Ha valami/valaki nem tetszi,nem kell rögtön trágárkodni....
AnalíayMarichuyfan:Ha valami/valaki nem tetszi,nem kell rögtön trágárkodni....
2012. április 28. 12:11
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
pedig olyan jó volt...
Talán Ati menjen
2012. április 28. 12:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem nézem a Megasztárt..!! Nem ezt a nevet kellene adni,hogy Megasztár hanem,hogy Megasza*....!!!
2012. április 28. 12:12
Idézet (Appalache @ 2012.04.28. 12:03)
Ez a hónap vicce.
), Benji meg 5-ből 4-szer az utolsó volt. Most akkor mi van? Nehogy már akkor hirtelen annyian szavaztak rá, hogy előre kerüljön, ha egész adás alatt nem kapott sokat.
Iszonyat dühös vagyok!
Iszonyat dühös vagyok!
Bozont szerepelt már a veszélyzónában. Egy hete megy a szavazás, és mivel gyakran nézzük a TV2 -t, és sokszor mutatják reklámidőben a szavazás állását, sokszor láttam, hogy Bozont az utolsó három helyen volt. Tominak pedig nem volt más választása, nekem is Bozont volt a második kedvencem, de tudtam, hogy úgy is Balázst juttatják tovább, mert ő az utolsó két este folyamán különösen jól teljesített.
Nem hiszem, hogy Tomi utálná Bozontot, sőt, még elnézést is kért tőle (ezt a FEM3 -on ,a Mega utáni adásban láttam), és Bozont is úgy ítélte meg, hogy a döntés teljesen korrekt, és jogos. Ráadásul a másik három zsűritag is Balázst vitte volna tovább.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: