Starity

Bozontnak kellett távoznia a Megasztárból

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 28. 11:16 #21
- törölt felhasználó -    
sajnálom. sad.gif pedig jó volt smileeee.gif
Radicsnak kellett volna szerintem wink.gif
2012. április 28. 11:18 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hayley.5 @ 2012.04.28. 11:16)
sajnálom. sad.gif pedig jó volt smileeee.gif
Radicsnak kellett volna szerintem wink.gif

Azért ezt te sem gondolhatod komolyan. Szerintem Gigi az egyetlen a mezőnyben, akit igazán jó énekesnek lehet mondani. Nem énekesjelölt, énekes.
2012. április 28. 11:22 #23
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Miiéééééért? :'(

Talán Attila mellett őt bírtam a legjobban :/
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. április 28. 11:23 #24
Bettyke27
Bettyke27
új tag
Hozzászólás: 95
Csatolások: 0
Azonosító: 166587
Vééégre!!!!Hajrá Balááááázs<3
2012. április 28. 11:25 #25
Orsyka98
Orsyka98

Státusz'Az igaz barát nem iszik a barátja véréből.'-True Blood
Hozzászólás: 619
Csatolások: 111
Azonosító: 144671
Kár.....pedig szerintem jó énekes....
2012. április 28. 11:26 #26
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Végreee!! Hajrá Balázs heart.gif
2012. április 28. 11:26 #27
- törölt felhasználó -    
itt volt már az ideje, berecki jó nagy hibát követett el mikor a legelején vele szemben timit ejtette ki
2012. április 28. 11:27 #28
- törölt felhasználó -    
Szerintem Balásznak kellett volna mennie! De a lényeg, hogy Atilla és Gigi bent van smileeee.gif heart.gif heart.gif heart.gif
2012. április 28. 11:27 #29
- törölt felhasználó -    
Nem nézem.. Nemnagyon érdekel. smileeee.gif
2012. április 28. 11:30 #30
Amber Angel
Amber Angel
Hozzászólás: 739
Csatolások: 58
Azonosító: 143336
Nem Bozont volt a kedvencem, de nem is neki kellett volna kiesnie. Attila messze a legrosszabb abból a 12 emberből, akik bejutottak a döntőbe. Miatta estek ki eddig olyan tehetségek, mint például Tímea, vagy Adri, akiknek remek hangjuk van. Igaz, hogy Attila nagyon szimpatikus, mert (legalábbis a kamerák előtt) kedvesnek tűnik, azonban tény, hogy már ki kellett volna esnie.

Bozont már több hete ott áll az utolsó kettőben, szóval ez nem volt meglepetés, de Balázs??? A legszínvonalasabb produkciókat nyújtó és legtehetségesebb személy mind közül? Remélem jövőhéten Attila és Benji állnak majd ott, nem azok, akikbe szorult is tehetség.

Azt még hozzátenném, hogy Bozont volt a társaság lelke, szóval sajnálom, hogy ő esett ki, egy ikon volt, de tényleg.
2012. április 28. 11:33 #31
- törölt felhasználó -    
AnalíayMarichuyfan AnalíayMarichuyfan!
1. Az általad h***** k*****nak nevezett Szakos Andrea legalább tud énekelni, van hangja vagyis helye a Megasztárban.
2. Moderáldd magad!
2 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, janet7
2012. április 28. 11:38 #32
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Igaz, nem nagyon szoktam nézni a Megasztárt, de amikor láttam is egy két részt akkor is ő tetszett az egyik legjobban. Sajnálom, hogy kiesett! sad.gif
2012. április 28. 11:47 #33
pinkgirl
pinkgirl
◕◡◕

StátuszÁlmomban az enyém vagy. Életemben az álmom vagy. *-*♥
Hozzászólás: 1855
Csatolások: 54
Azonosító: 154198
szegény..én biztos nem őt küldtem volna haza ://
2012. április 28. 11:51 #34
bogihhh
bogihhh

StátuszThe Vampire Diaries 3x22 eszméletlen jó volt <3 :D
Hozzászólás: 887
Azonosító: 136581
Én nem nagyon szerettem ..Nekem a kedvencem : Talán Attila <3
2012. április 28. 12:01 #35
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
nemáár bozont sokkal jobb..
1 felhasználónak tetszik: Vegas
2012. április 28. 12:03 #36
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Ez a hónap vicce.
Csak nekem tűnt fel, hogy Mester mennyire utálja Bozontot? Állandóan kritizálta, látszott rajta, hogy lenézi. Nekem legalábbis ez jött le. Most se volt másként. Úgy tett, mint akinek nagyon nehezére esik dönteni a végén, holott már akkor tudta, hogy ő fog kiesni, mikor kijött az utolsó három. Akinek ki kellett volna esni, az MÉG MINDIG Benji, mert oké, hogy húha most egyszer új hangszínen énekelt, de gondolom úgyis visszatér a kisfiús hanghoz, akkor meg mi értelme az egésznek? És az is furcsa, hogy Bozont egyszer sem szerepelt a "veszélyzónában" ( 110.gif ), Benji meg 5-ből 4-szer az utolsó volt. Most akkor mi van? Nehogy már akkor hirtelen annyian szavaztak rá, hogy előre kerüljön, ha egész adás alatt nem kapott sokat.
Farkas-Jenser Balázs pedig most egyáltalán nem tetszett. Kifejezetten nem. Nem tudom, miért vannak úgy elájulva tőle egyébként a mélyen tisztelt zsűritagok. Tegnap úgy erőlködött a mikrofonba, már féltem, mi jön ki belőle. Attól, mert Mester Tamás rekedten énekel, miért kell az összes versenyzőnek rekeszteni? Nem értem. Lehet, hogy most kicsit elfogult vagyok, mert Bozont volt a második nagy kedvencem, és nagyon sajnálom, hogy kiesett, szívesen figyelemmel kísértem volna a produkcióit még pár hétig.
Iszonyat dühös vagyok! reklamalo.gif
Mindegy, lényeg, hogy maradt még jó a mezőnyben, három is. Gigi hozta a szokásos kimagasló teljesítményt, de Andi se semmi. Egyre jobban megkedvelem, iszonyatos jó hangja van. Talán Attila most nem tetszett különösebben, de a személyisége nagyon érdekes, és még mindig sokkal jobb, mint Balázs és/vagy Benji.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Vegas, Alison Lerman, fashionbébíí
2012. április 28. 12:04 #37
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Volt hanglya,de az adásokkal egyre továbbhaladva sajnos tényleg ő volt a leggyengébb láncszem.....

AnalíayMarichuyfan:Ha valami/valaki nem tetszi,nem kell rögtön trágárkodni.... dry.gif
2012. április 28. 12:11 #38
Jónás Csilla
Jónás Csilla
visszatérő vendég
Hozzászólás: 375
Azonosító: 159648
pedig olyan jó volt...sad.gif Talán Ati menjen biggrin.gif
2012. április 28. 12:11 #39
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Nem nézem a Megasztárt..!! Nem ezt a nevet kellene adni,hogy Megasztár hanem,hogy Megasza*....!!!
2012. április 28. 12:12 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Appalache @ 2012.04.28. 12:03)
Ez a hónap vicce.
Csak nekem tűnt fel, hogy Mester mennyire utálja Bozontot? Állandóan kritizálta, látszott rajta, hogy lenézi. Nekem legalábbis ez jött le. Most se volt másként. Úgy tett, mint akinek nagyon nehezére esik dönteni a végén, holott már akkor tudta, hogy ő fog kiesni, mikor kijött az utolsó három. Akinek ki kellett volna esni, az MÉG MINDIG Benji, mert oké, hogy húha most egyszer új hangszínen énekelt, de gondolom úgyis visszatér a kisfiús hanghoz, akkor meg mi értelme az egésznek? És az is furcsa, hogy Bozont egyszer sem szerepelt a "veszélyzónában" ( 110.gif ), Benji meg 5-ből 4-szer az utolsó volt. Most akkor mi van? Nehogy már akkor hirtelen annyian szavaztak rá, hogy előre kerüljön, ha egész adás alatt nem kapott sokat.
Farkas-Jenser Balázs pedig most egyáltalán nem tetszett. Kifejezetten nem. Nem tudom, miért vannak úgy elájulva tőle egyébként a mélyen tisztelt zsűritagok. Tegnap úgy erőlködött a mikrofonba, már féltem, mi jön ki belőle. Attól, mert Mester Tamás rekedten énekel, miért kell az összes versenyzőnek rekeszteni? Nem értem. Lehet, hogy most kicsit elfogult vagyok, mert Bozont volt a második nagy kedvencem, és nagyon sajnálom, hogy kiesett, szívesen figyelemmel kísértem volna a produkcióit még pár hétig.
Iszonyat dühös vagyok!  reklamalo.gif 
Mindegy, lényeg, hogy maradt még jó a mezőnyben, három is. Gigi hozta a szokásos kimagasló teljesítményt, de Andi se semmi. Egyre jobban megkedvelem, iszonyatos jó hangja van. Talán Attila most nem tetszett különösebben, de a személyisége nagyon érdekes, és még mindig sokkal jobb, mint Balázs és/vagy Benji.

Bozont szerepelt már a veszélyzónában. Egy hete megy a szavazás, és mivel gyakran nézzük a TV2 -t, és sokszor mutatják reklámidőben a szavazás állását, sokszor láttam, hogy Bozont az utolsó három helyen volt. Tominak pedig nem volt más választása, nekem is Bozont volt a második kedvencem, de tudtam, hogy úgy is Balázst juttatják tovább, mert ő az utolsó két este folyamán különösen jól teljesített.
Nem hiszem, hogy Tomi utálná Bozontot, sőt, még elnézést is kért tőle (ezt a FEM3 -on ,a Mega utáni adásban láttam), és Bozont is úgy ítélte meg, hogy a döntés teljesen korrekt, és jogos. Ráadásul a másik három zsűritag is Balázst vitte volna tovább.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!