A Google veszi át a háziorvosok szerepét?
2012. április 28. 18:28
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
tényleg vannak hasznos dolgok de felénél több nem az
2012. április 30. 14:55
Egyszer kerestem rá arra hogy házi "gyógymódok" torokfájásra. Találtam egy -két jó tippet. De mindig orvoshoz fordulunk.
2012. május 02. 13:16
Inkább elmegyek orvoshoz még ugy is hogy rettegek az orvosoktol es a korháztol
2012. május 03. 16:49
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Sajnos én ellent kell mondjak ennek. Van nem is egy olyan ismerősöm, aki elment a 'szakemberhez' és a doktor köpni-nyelni nem tudott, azt sem tudta, hogy mi lehet a probléma. A hosszas netes böngészés után lehetett csak rájönni, hogy mi is a megoldás.
Bár jómagam is olyan vagyok, hogy nem szívesen teregetem ki a dolgaimat, szóval...
Ami azt illeti, bizonyos dolgokat inkább én is fórumokon nézek, minthogy elmenjek a dokimhoz, akit nem mellesleg ki nem állhatok.
Bár jómagam is olyan vagyok, hogy nem szívesen teregetem ki a dolgaimat, szóval...
Ami azt illeti, bizonyos dolgokat inkább én is fórumokon nézek, minthogy elmenjek a dokimhoz, akit nem mellesleg ki nem állhatok.
2012. május 05. 10:19
Azért itt kissé többről van szó, mint egy lógásról a suliból. Nem kéne egyből mindenre azt írni, hogy hülyeség, ha éretlenségből kifolyólag nem tudjátok miről van szó. -.-
2012. május 05. 14:04
ha beteg vok én mindig kivizsgáltatom magam...a google nem tud semmit a betegségekről...ez csak egy weboldal,nem fogja megmondani h mi a bajod -.-'
2012. május 05. 19:27
|
|
Edy07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 192 Csatolások: 629 Azonosító: 172546 offline
|
hát lehet többet tudok meg onnan mint a dokiktól ahogy észre vettem mert innen többet tudtam meg a betegségeimről mint lassan 5 év alatt a dokiktól
szégyen de a zsebüket tartják!!
2012. május 12. 16:13
Hál'Istennek apukám orvos, így nem kell messzire mennem ha beteg vagyok.
Egyébként ez butaság....az internet nem fogja tudni mi a bajod. Mellesleg a Google nem ad igazolást sem.
2012. november 07. 13:35
Erről én is hallottam riportot egy hete. Aki a natre hallgat, az a következményeit megérdemli.
2014. május 21. 21:27
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Én is inkább orvoshoz megyek, de attól még rákeresek neten is. Egyébként az orvosok tényleg elég trehányok (persze vannak kivételek) . Egyik ismerősöm egész nap várt a beteg gyerekével, hogy behívják őket valami vizsgálatra, aztán kiderült, hogy az orvos elfelejtett szólni és be sem írták őket.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: