Tudnék még sokat írni, de lehet hogy felesleges, ki tudja ezt lehet senki el nem fogja olvasni. De az igazság az, hogyha mi a ballagásra gondolunk, néhányunknak már könnyes a szeme!! A búcsú nehéz, de muszály..nem maradhat senki örökké Nyolcadikos....
Ballagás: tényleg várjuk?
2012. április 18. 10:08
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Én Nem várom!!! Pedig most én következem..8.os vagyok..
Elég kis faluban élek és az osztálytársaimmal már óvodás korunk óta ismerjük egymást. Nagyon összetartóak vagyunk senki nincs rosszba senkivel. Elárulom, a mi osztályunkba 12 gyerek jár.. - Kevés ugye? Mégis mekkora az összetartás! Nekünk nagyon nehéz lesz az elválás. Minden rosszaságot együtt csináltunk és ha kellett megvédtük a másikat . Emlékszünk az összes óvodás-,vagy akár iskolás csínytevéseinkre. A mi iskolánkban nincs olyan hogy A, B , vagy C osztály ,csak Sima 1.2.3.4.5.6.7.8.... A tanárok szerint A 8. vagyis a mi osztályunk a "megnyugvás szigete" ,mivel mi órán viselkedünk, de nem mindig akkor is hülyék vagyunk.. de szünetbe...mint akiket elvágnak.
Tudnék még sokat írni, de lehet hogy felesleges, ki tudja ezt lehet senki el nem fogja olvasni. De az igazság az, hogyha mi a ballagásra gondolunk, néhányunknak már könnyes a szeme!! A búcsú nehéz, de muszály..nem maradhat senki örökké Nyolcadikos....
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2012. április 18. 15:12
Én egyszerre várom is meg nem is. Azért várom, mert az összes osztálytársam egy retardált állat, akik már csak azért kiközösítik az embert, mert nem olyan mint ők. Nálunk a lányok többsége, már ezerrel festi magát, és úgy öltözködnek mint a prostik. (Egyik sem idősebb 14 és fél évnél) Olyan is van aki már 1-2 éve biztos nem szűz...
Azért nem várom, mert azért ez alatt a 7 év alatt egyetlen egy olyan nap sem volt, amikor ne történt volna semmi. Pár szóval, elég izgalmas volt ez az eddigi 7 és fél év.
Azért nem várom, mert azért ez alatt a 7 év alatt egyetlen egy olyan nap sem volt, amikor ne történt volna semmi. Pár szóval, elég izgalmas volt ez az eddigi 7 és fél év.
2012. április 18. 15:16
Én vártam, előző osztályom nagyon rossz volt. Megvoltak a 6-7 fős klikkel, és aki nem a te klikkedből volt ahhoz nem tudtál odamenni beszélgetni, vagy valami.. Aki természetesen velünk volt azzal tartom még a kapcsolatot, tekintve, hogy legjobb barátnőm onnan ismerem. De a többiekkel nem. A gimnáziumi osztályom viszont fantasztikus, bárkihez odamehetek, bárki segít, nőnapon, szülinapokon, névnapokon gondolunk egymásra, ölelgetjük egymást, vannak kézfogásaink
szóval most én a gimis ballagásom nem várom
2012. április 18. 15:32
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Hát várom is meg nem is!Van elég ember akit utálok az osztályból,de pár oszitársammal rengeteget hülyülünk,nevetünk úgyh csak az a pár ember fog hiányozni!!A hangulat bizt fog hiányozni!
2012. április 18. 17:26
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Biztos jó lehet, én sajnos nem élhettem át, hatodik után gimnáziumba mentem és nem ballaghattam a volt osztálytársaimmal...
2012. április 18. 17:59
|
|
twirlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 230 Csatolások: 1 Azonosító: 172748 offline
|
én már ballagtam és nagyon szomorú, mert rájössz hogy többé nem lesznek azok az emberek körülötted akiket megszoktál. Az én osztályom nem volt igazán összeszokot, mivel 7.-ben összevontak egy másik osztállyal...de akkor is hiányzik a régi osztály, de szerencsére a gimis osztályomat imádom <3
2012. április 18. 18:08
|
|
Kriszti07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 148414 offline
|
Én nem várom a ballagást, mert annak ellenére , hogy elég sok mindenkit nem birok az osztályból attól azért 8 évet együtt töltöttünk és mindenképp hiányozni fognak
)
2012. április 18. 18:10
|
|
patiszonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 152742 offline
|
én nem várom nagyon 90%-ba
2012. április 18. 18:33
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Az is szörnyű mikor a legjobb barátod elmegy 6osztályos gimnáziumba :'(. De azt is tudom h sokszor haragszok az osztálytársaimra viszont hiányozni is fognak :'(.
2012. április 18. 18:45
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
én idén fogok ballagni, és egy kicsit olyan "is-is" érzés bujkál bennem. egyrészt várom, mert ez nem egy túl jó suli, és nem mindenkit szeretek. másfelől viszont... szívesen áttenném egy-két évvel későbbre, hiszen az osztályom nagy részét nyolc éve ismerem és szeretem, annyit hülyéskedtünk együtt, olyan furcsa arra gondolni, hogy ezentúl már nem ez lesz az én osztályom... nagyon fognak hiányozni
2012. április 18. 20:04
Szerencsére 4. után elmentem gimibe de örülök ennek nagyon szar volt az alsos osztályom már el is felejtettem ....Szerintem gimiben alakulnak ki az igaz barátságok és történnek meg az elsö nagy szerelmek
2012. április 18. 20:05
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.17. 18:53)
[...] de tudod mennyi pénz elmegy a meghívókra és a tanároknak való nyalásra? Rengeteg. Fél millió volt a számlán, annak a felét elverték a szalagavatóra, a másik fele pedig, ahogyan észrevettem, a tanárokra, amit abszolút feleslegesnek tartok. Veszünk mindegyiknek legalább 30 000 Ft-os ajándékot, mert a fizetéséért kegyeskedett okítani.
Érdekes, szinte mindenhonnan ezt hallom. Nekem nagy mázlim volt, mert olyan gimibe jártam, ahol fillérekből megoldottunk mindent. Nem csináltunk nagy felhajtást, a tanárok sem várták el. Például mindenki az iskola tulajdonában lévő talárban ballagott, még csak egyenkosztümöket sem kellett varratni. A bankettet simán megoldottuk a suli ebédlőjében. Mindenki adott 1-2 ezer forintot és volt mindenféle szendvics, pogi, üdítő. A végén meg mindenki vitt belőle haza is. Oszinak adtunk ajándékot csak, többieknek csak jelképes dolog járt. Nőknek csokor virág, pasiknak egy üveg pia. De ha jól rémlik, itt sem kapott mindenki.
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.17. 18:53)
Amúgy megjegyzem, most, hogy nézegettem a szakokat a könyvben, nem csodálom, hogy néhányan elhelyezkedni sem tudnak. Miért? Mert annyi olyan "kutyának sem kell" szak van, mint a nyű. Olyanok, akiket nem alkalmaznak sehova sem, vagy, ha igen, akkor igen csak kis létszámban. Voltam az Education, hogy érdeklődjek a hőn áhított szakról, és tolongtak az ELTE bölcsész karán. Oké, hogy kiképeznek ennyit, de nem alkalmaznak. Ezért kell mérten válogatni, és nem olyat megjelölni, ami a fene sem tudja, hogy micsoda, és, hogy ne legyen túl tömített, tehát ne lehessen Dunát rekeszteni belőlük.
Ez valóban probléma. Viszont én amondó vagyok, hogy az ember csak azt tanulja, ami érdekli is. Különben kínszenvedés lesz neki a felsőoktatás. Akkor sem egyszerű sokszor, ha valaki úgy megy oda, hogy nagyon lelkes és elhivatott. Ha valakit tényleg érdekel valami, akkor abban kiemelkedően jól is fog tudni teljesíteni. Ha ügyes, tud kapcsolatokat építeni a gyakorlatai során, az oktatók felfigyelnek a kiemelkedő hallgatókra. Szerintem aki tudatos, annak sokkal kisebb esélye van arra, hogy ne találjon állást, ha nem is rögtön, de hónapokon, esetleg egy éven belül. Kivételek persze itt is vannak, de tapasztalataim szerint ez általában így működik. Tulajdonképpen nekem se lenne most az az állásom már több, mint 3 éve, ha az egyik oktatóm nem ajánl be egy ismerősének, aki éppen embert keresett. Szerencse is kell, nagyon sok, de ha az ember lelkes, elhivatott és tudatos, az már fél siker.
Nagyon sokan meg csak azért mennek egyetemre meg főiskolára, hogy legyen egy papírjuk. Ha 6 év alatt végzik el a 3 évet, akkor 6 év alatt, nem számít. Csak a tengés-lengés, bulizás, lógás, hülyülés. Több csoporttársam csak évekkel később fejezte be a szakját. Én pedig már a 3. végzettségemet szerzem a felsőoktatásban és ez a félévem még mindig állami, az utolsó évet kell majd fizetnem, mert elfogyasztottam az állami finanszírozási lehetőségeimet.
Szóval ha valaki született bölcsésznek érzi magát, hát vágjon bele. Maximum utána tanul valami mást is. De szerintem fontos, hogy az ember lelke kielégüljön attól a tudástól, amire tényleg vágyik. Mert amit az ember megtanul, azt már senki nem veheti el tőle, az már az övé. Amit sosem tudhatjuk, mikor tudunk hasznosítani.
2012. április 18. 20:20
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
én már 12 éve (ovi óta) össze vagyok zárva az osztálytársaimmal, őszintén szólva gyakran állatkertben érzem magam
de azért örülök hogy megismertem őket. a suli állapotáról inkább nem beszélek..
2012. április 18. 20:26
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Ez attól függ, milyen az osztályod. Sajnos nem mindegyik ilyen álomosztály...
2012. április 18. 20:56
|
|
Krisztina Gálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 166400 offline
|
Az én osztályom egy nagy sz*r! Ugy hogy alig várom a ballagást!! Minibogárka egyetértek!
D
2012. április 18. 21:11
én is idén ballagok..már csak 1-2 hónap..igazából a mostani osztályomat csak 3 éve ismerem,de olyan mintha már sokkal több ideje lennék együtt velük...bár mi vagyunk az egyik legrosszabb osztály a sulinkban,akkor is hiányozni fognak ezek az idióták [még azok is akiket nem igazán kedvelek]
♥ minden amit együtt csináltunk..(remélem fel is vesznek majd valahova :'D)
2012. április 18. 21:19
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Az én osztályomban is van egy-két nemkívánatos személy, de megtanultuk nem észre venni őket. (és ezzel szinte az egész osztály így van) Én nagyon szeretem a mostani baráti társaságomat, és habár nagyon várom a gimit, ők biztos hiányozni fognak!
2012. április 19. 14:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Team Delena 4ever @ 2012.04.18. 21:19)
Az én osztályomban is van egy-két nemkívánatos személy, de megtanultuk nem észre venni őket. (és ezzel szinte az egész osztály így van) Én nagyon szeretem a mostani baráti társaságomat, és habár nagyon várom a gimit, ők biztos hiányozni fognak!
Hmm, grat. Mert ez általában fordított arányban van jelen.
2012. április 19. 17:05
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Én tavaly ballagtam 8.ból és csak utána fogtam fel, hogy már nem leszünk együtt, és elég rossz érzés volt. De az új osztállyal már a kezdetekkor megértettük egymást
Most meg újra visszavágyok egy kicsit a régi társasághoz.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.