Videojátékok a filmvásznon II.
2012. április 10. 15:44
Én nem mindegyik játékot ismerem csak a Perzsia hercegét meg a Far Cry-t de szerintem attól még a többi is jó játék lehet habár a DOA-ban nem vok teljesen biztos mert láttam a filmet és nem tetszett szerintem nagyon számítógépes volt az egész vagyis nagyon látszott rajta de mind1.
2012. április 10. 16:06
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.10. 15:27)
Pedig a Prototype mekkora film lenne már! Az egyik kedvenc PC játékom. Dühkitöltésre tökéletes.XD
Én csak figyeltem, ahogy a fiú uncsitesóim játszottak vele pár évvel ezelőtt. Sokszor a szemem is kikerekedett. Mit kell mondjak? - eléggé gyomorforgató és brutális 1 játék.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2012. április 10. 16:41
Ja még1 dolog nem tom h ki ismeri az Uncharted nevű játékot szerintem abból nagyon jó film lenne
De egyébként tervben van h csinálnak belőle filmet és a főszereplő Nathan Fillion lenne asszem
2012. április 10. 18:06
Énis csak a Prince of persia-t s a Tekken-t ismerem, Játszottam is velük és a filmeket is láttam. Nekem tetszettek.
2012. április 10. 19:35
és a Tomb Rider hol marad? mert tudtommal az is egy videójátékből készült!
2012. április 10. 22:58
hááá én még nem láttam jól sikerült játék adaptációt talán a Silent Hill első része és a Resident Evil második része azok a filmek amik valahogy vissza adták a játék hangulatát.
a Far Cry film például egy borzalom nem tudom hányan játszottak itt a Far Cry-al én játszottam, az a játék fantasztikus remek történettel és gyönyörű tájakon játszódik. ellenben a film nézhetetlen.
vagy ott van a DOOM mennyire rossz filmet csináltak belőle te jó ég...játszott itt valaki a DOOM 3-al???ha játszott annak tudnia kell és biztos hogy azt gondolja hogy az a film egy semmi értékelhetetlen baromság.
mert én leginkább RPG-kel játszok azaz szerepjátékokkal és nincs az a rendező aki visszatudná adni mondjuk a Dragon Age a Mass Effect az Elder Scroll, Baldurs Gate, Icewind Dale, gyakorlatilag az összes Bioware játéknak a hangulatát és élményét.szóval szerintem egy számítógépes játékból egyszerűen rossz ötlet filmet csinálni mert nem fogja tudni ugyanazt a katartikus élményt nyújtani mint mondjuk egy Dragon Age játék epikus befejezése. szóval nem lehet.
aki aktív játékos az szerintem tudja miről beszélek.
mert nem tudom hányan játszottak itt mondjuk a Batman Arkham asylum-al mert az a játék valami zseniálisan jól sikerült eszméletlen jól storyval megspékelve gyakorlatilag bealázza a Nolan Dark knight-át és a Burton Batman-jét egyszerre!
a Far Cry film például egy borzalom nem tudom hányan játszottak itt a Far Cry-al én játszottam, az a játék fantasztikus remek történettel és gyönyörű tájakon játszódik. ellenben a film nézhetetlen.
vagy ott van a DOOM mennyire rossz filmet csináltak belőle te jó ég...játszott itt valaki a DOOM 3-al???ha játszott annak tudnia kell és biztos hogy azt gondolja hogy az a film egy semmi értékelhetetlen baromság.
mert én leginkább RPG-kel játszok azaz szerepjátékokkal és nincs az a rendező aki visszatudná adni mondjuk a Dragon Age a Mass Effect az Elder Scroll, Baldurs Gate, Icewind Dale, gyakorlatilag az összes Bioware játéknak a hangulatát és élményét.szóval szerintem egy számítógépes játékból egyszerűen rossz ötlet filmet csinálni mert nem fogja tudni ugyanazt a katartikus élményt nyújtani mint mondjuk egy Dragon Age játék epikus befejezése. szóval nem lehet.
aki aktív játékos az szerintem tudja miről beszélek.
mert nem tudom hányan játszottak itt mondjuk a Batman Arkham asylum-al mert az a játék valami zseniálisan jól sikerült eszméletlen jól storyval megspékelve gyakorlatilag bealázza a Nolan Dark knight-át és a Burton Batman-jét egyszerre!
2012. április 11. 09:07
Idézet (Kis boszorka @ 2012.04.10. 19:35)
és a Tomb Rider hol marad? mert tudtommal az is egy videójátékből készült!
...és lőn világosság!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 11. 16:57
Idézet (Norah @ 2012.04.10. 16:06)
Én csak figyeltem, ahogy a fiú uncsitesóim játszottak vele pár évvel ezelőtt. Sokszor a szemem is kikerekedett. Mit kell mondjak? - eléggé gyomorforgató és brutális 1 játék.
Nem csodálom, hogy már sok tizenéves kisrácban dúl a brutalitás és az agresszivitás, ha ilyeneken nőnek fel. A játék egyébként valóban klassz. Hisz eléggé élethű a grafikája. Nagyon jó film is születhetne belőle, ha mondjuk egy profi rendező (pl. egy Nolan) venné gondozásaiba a filmet. A filmnek viszont mindenképpen PG-13 besorolást kéne kapnia. Máskülönben értelmét vesztené az egész. Ezek után ki merné bevállalni, hogy filmre vigye?!
Tény, tényleg egy elég agresszív játék, és pont ezért alkalmas elfoglaltság, amikor hozzám sem lehet szólni.XD Egyébiránt olyan vagyok, akinek percenként kettő a pulzus száma a 72 helyett, szóval nem vagyok nagyon agresszív egyéniség.XD De egy gyerek elől mondjuk eldugnám, mert folyik benne vér rendesen. Valóban hihetetlen film lehetne, mert engem igazából ebben a játékban nem az öldöklés, hanem sokkal inkább a történet fogott meg. Az meg már más tészta, hogy vér így, vér úgy.XD Hihetetlenül örülnék, ha filmvásznon láthatnám, de nem úgy, ahogyan a Perzsia hercegét, mert azt állítólag nagyon eltolták. Ne írják át a sztorit, Alex Mercert ne nevezzék át valami nyomivá és legyen az a történet szála, ami. Így hihetetlen jó lenne. Eszméletlen filmet csinálhatnának belőle, ha beleölnének pár milliót a látványba és neves színészeket kérnének fel. Bár ez is csak álmodozás, sajnos.
2012. április 11. 20:48
|
|
Dayanara08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 173022 offline
|
Én szeretem az ilyet és örülök hogy még ilyeneket is csinálnak !!!
2016. október 04. 22:00
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Remek második rész!
Nos a Perzsia hercege és a Tekken nagy kedvenceim,de utóbbi a filmben nagy csalódást okozott.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett