Starity

Videojátékok a filmvásznon II.

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 10. 13:08 #1
- törölt felhasználó -    
Rengeteg játék van a világon, ami már megfilmesítésre került és ami még várat magára. Ebben a cikkben ismét olyan játékokat nézhetünk meg, melyeket már filmvászonra vittek.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. április 10. 13:28 #2
- törölt felhasználó -    
A Prince of Persiával sosem játszottam sajna, csak nyomon követtem az eseményeket, amikor a párom játszott vele. A film viszont baromira elnyerte a tetszésem, és még Jake Gyllenhaalt is elkezdtem az által megkedvelni. A Tekkenre mint játék nem emlékszem, viszont a film nagyon bejött! Tudom, hogy sokan leszólták, de volt benne valami, ami egészen megfogott. Persze egyszernézős volt, mégis nem bántam, hogy elkészítették. Most pedig a The Darkness II-ért bolondulok meg, a hírek szerint ez is megfilmesítésre kerül, szóval alig várom, hogy helyet kapjon a következő cikkben, ha végül is sor kerül majd a forgatásra tongue.gif biggrin.gif
2012. április 10. 13:28 #3
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Prince of Persia a kedvenc játékom.Ha 1000 nem vittem ki a részeit akkor 1x sem. wub.gif

Mikor megláttam a filmet azt hittem hogy kiugrok az ablakon.Nagyon el lett rontva reklamalo.gif és most szépen fejeztem ki magam.Tökéletesen megértem hogy nem lehet 100% vissza adni filmben, de emberek azért a nevek csak egyezhettek volna.Nem hiszem el hogy homokszörnyetegeket nem tudnak volna csinálni,komolyan mondom jól el rontották.Azt se tudom elhinni ruhát mért a Warrior Within részből kellett szedni ??? Ami a legjobban felháborít:
Akik még nem játszottak ezzel a játékkal és megnézik előbb a filmet és nem tetszik nekik (amin nem is csodálkoznék) akkor maga a játékot miért próbálnák ki hisz ha ez pocsék volt akkor a játék milyen lehet ? Csalódtam Jordan Mechner -ben de komolyan.Remélem több részt nem filmesítenek meg. 110.gif

Mellesleg ezzel sem a cikket sem a cikk íróját nem akartam bántani.Cikk nagyon jó lett.Csak egy picit felháborodtam. smileeee.gif

http://starity.hu/forum/topik/268763-prince-of-persia-sand-of-time-pop-ww-pop-ttt-pop-tfs/
2012. április 10. 13:31 #4
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
At Idő hmokja jó film volt ,a többit nem tudom,bár hallottak alapján a Tekken is smileeee.gif
2012. április 10. 13:36 #5
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Prince of Persia a legjobb rolleyes.gif
2012. április 10. 13:47 #6
rtz456
rtz456
visszatérő vendég
Hozzászólás: 118
Csatolások: 0
Azonosító: 170819
A DOA filmen nekem nem igazán tetszett, de a játék még most is megvan smileeee.gif
2012. április 10. 13:54 #7
hannapanna12
hannapanna12
visszatérő vendég

StátuszMINDEN REGGEL Én: Tényleg nem kéne maradnom már... Ágy: De baby! Kint hideg van
Hozzászólás: 365
Azonosító: 167203
nem nagyon szeretem a videó játékokat de lehet hogy párat megnézzek majd filmben biggrin.gif
2012. április 10. 13:55 #8
TennantLove
TennantLove

StátuszSupernatural
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 142192
Nekem nagyjából mindedjik tetszik smileeee.gif
2012. április 10. 14:01 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2012.04.10. 13:28)
Prince of Persia a kedvenc játékom.Ha 1000 nem vittem ki a részeit akkor 1x sem. wub.gif 
Mikor megláttam a filmet azt hittem hogy kiugrok az ablakon.Nagyon el lett rontva  reklamalo.gif  és most szépen fejeztem ki magam.Tökéletesen megértem hogy nem lehet 100% vissza adni filmben, de emberek azért a nevek csak egyezhettek volna.Nem hiszem el hogy homokszörnyetegeket nem tudnak volna csinálni,komolyan mondom jól el rontották.Azt se tudom elhinni ruhát mért a Warrior Within részből kellett szedni ??? Ami a legjobban felháborít:
Akik még nem játszottak ezzel a játékkal és megnézik előbb a filmet és nem tetszik nekik (amin nem is csodálkoznék) akkor maga a játékot miért próbálnák ki hisz ha ez pocsék volt akkor a játék milyen lehet ? Csalódtam Jordan Mechner -ben de komolyan.Remélem több részt nem filmesítenek meg. 110.gif 
Mellesleg ezzel sem a cikket sem a cikk íróját nem akartam bántani.Cikk nagyon jó lett.Csak egy picit felháborodtam. smileeee.gif
http://starity.hu/forum/topik/268763-prince-of-persia-sand-of-time-pop-ww-pop-ttt-pop-tfs/

Párom ugyanezen a véleményen van, mint te. Konkrétan közölve lett általa velem, hogyha én Perzsia herceges filmet akarok nézni, akkor azt egyedül fogom, mert ő ugyan nem csatlakozik hozzám. Nagy Perzsia hercege fanatikus, eredetiben vannak meg neki a játékok és vagy száz ezerszer kijátszotta őket. Múltkor mutatta meg nekem, és egész jó kis PC game, hogy őszinte legyek, bár még nem sikerült kipróbálnom. Viszont a húgom nem játszott vele, és imádja a filmet. Állítólag azoknak nagyon tetszik, akik nem ismerik a játékot. Akik pedig játszottak vele, az konkrétan a plafonon van, hogy úristen, mégis mit műveltek ezzel. Én speciel a filmet nem láttam, de úgy tervezem, hogy játszogatok néhány részével, aztán, ha nagyon ráérek, akkor megnézem, mert Jake az egyik legkedvencebb férfi színészem. Valóban jó lett volna az, hogyha legalább a nevek egyeznek, mert ahogy láttam, elég nyomi nevet adtak a hercegnek, miközben a játékban csak Perzsia hercegének hívják. Én is azt mondom, hogyha nem tudjál visszaadni filmben sem a könyvet, sem a játékot, akkor felesleges adaptációt csinálni. Mi értelme van, ha a felét átírják?
2012. április 10. 14:01 #10
Niky_Love Taylor L.
Niky_Love Taylor L.
Mrs. Dolan™ ✔

Státusz2015.06.10.~Best Day of my Life.
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 45
Azonosító: 170939
PoP-t láttam ezek közül csak a moziban,de az nagyon tetszett smileeee.gif
2012. április 10. 14:14 #11
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Tök jók, vannak amelyikek tetszenek smileeee.gif
2012. április 10. 14:20 #12
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Elég jó videó játékok.smileeee.gif
2012. április 10. 14:22 #13
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Ezek közül majdnem mindel játszottaam biggrin.gif
2012. április 10. 14:28 #14
- törölt felhasználó -    
Én csak a Przsiásról hallottam, de megnézni, nem hiszem, hogy megfogom, mert a bátyám azt mondta, hogy nem olyan jó, játékban sokkal(!) jobb...
2012. április 10. 14:40 #15
- törölt felhasználó -    
A felsoroltak közül egyértelműen "Az olasz meló" a legjobbra sikeredett film. A többi pedig billentyűpetyegést sem ér. A PoP-ot hogy lehet ilyen szinten elcs*szni? De hát mit lehet várni egy Disney produkciótól? reklamalo.gif Játékban viszont verhetetlen a PoP, kezdve a 89-es Dos-os, a maiak által csak gagyinak titulált verzótól, a "hypersuper" The Forgotten Sands-ig.
Ezek után lemondtam arról a vágyamról, hogy a Prototype-ot vagy a God of Wart valaha is megfilmesítsék.
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2012. április 10. 15:01 #16
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
A Tekken az jóóóbiggrin.gif
2012. április 10. 15:05 #17
Remika
Remika

Státuszgumibaba-hárem xd
Hozzászólás: 944
Azonosító: 172008
én csak a pop-t láttam moziban,még sak nem is játszottam 1ikkel sem:/
2012. április 10. 15:12 #18
- törölt felhasználó -    
én még egyiket em látta,.de nem is akarom,mert ezek szerint csalodnék benne ugy is.ám nekem a tekken ezek közül a kedvenc jétékom.nem érdekel milyen a film a játék a lényeg ugyis.
2012. április 10. 15:27 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.04.10. 14:40)
A felsoroltak közül egyértelműen "Az olasz meló" a legjobbra sikeredett film. A többi pedig billentyűpetyegést sem ér. A PoP-ot hogy lehet ilyen szinten elcs*szni? De hát mit lehet várni egy Disney produkciótól?  reklamalo.gif  Játékban viszont verhetetlen a PoP, kezdve a 89-es Dos-os, a maiak által csak gagyinak titulált verzótól, a "hypersuper" The Forgotten Sands-ig. 
Ezek után lemondtam arról a vágyamról, hogy a Prototype-ot vagy a God of Wart valaha is megfilmesítsék.

Pedig a Prototype mekkora film lenne már! Az egyik kedvenc PC játékom. Dühkitöltésre tökéletes.XD
2012. április 10. 15:41 #20
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.10. 15:27)
Pedig a Prototype mekkora film lenne már! Az egyik kedvenc PC játékom. Dühkitöltésre tökéletes.XD

Jajj ne legalább Alex Mercer hagyják békében laugh.gif Szerintem az még rosszabb lenne mint PoP mármint így filmesítve.
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!