Rengeteg játék van a világon, ami már megfilmesítésre került és ami még várat magára. Ebben a cikkben ismét olyan játékokat nézhetünk meg, melyeket már filmvászonra vittek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Videojátékok a filmvásznon II.
2012. április 10. 13:08
2012. április 10. 13:28
A Prince of Persiával sosem játszottam sajna, csak nyomon követtem az eseményeket, amikor a párom játszott vele. A film viszont baromira elnyerte a tetszésem, és még Jake Gyllenhaalt is elkezdtem az által megkedvelni. A Tekkenre mint játék nem emlékszem, viszont a film nagyon bejött! Tudom, hogy sokan leszólták, de volt benne valami, ami egészen megfogott. Persze egyszernézős volt, mégis nem bántam, hogy elkészítették. Most pedig a The Darkness II-ért bolondulok meg, a hírek szerint ez is megfilmesítésre kerül, szóval alig várom, hogy helyet kapjon a következő cikkben, ha végül is sor kerül majd a forgatásra
2012. április 10. 13:28
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Prince of Persia a kedvenc játékom.Ha 1000 nem vittem ki a részeit akkor 1x sem.
Mikor megláttam a filmet azt hittem hogy kiugrok az ablakon.Nagyon el lett rontva
és most szépen fejeztem ki magam.Tökéletesen megértem hogy nem lehet 100% vissza adni filmben, de emberek azért a nevek csak egyezhettek volna.Nem hiszem el hogy homokszörnyetegeket nem tudnak volna csinálni,komolyan mondom jól el rontották.Azt se tudom elhinni ruhát mért a Warrior Within részből kellett szedni ??? Ami a legjobban felháborít:
Akik még nem játszottak ezzel a játékkal és megnézik előbb a filmet és nem tetszik nekik (amin nem is csodálkoznék) akkor maga a játékot miért próbálnák ki hisz ha ez pocsék volt akkor a játék milyen lehet ? Csalódtam Jordan Mechner -ben de komolyan.Remélem több részt nem filmesítenek meg.
Mellesleg ezzel sem a cikket sem a cikk íróját nem akartam bántani.Cikk nagyon jó lett.Csak egy picit felháborodtam.
http://starity.hu/forum/topik/268763-prince-of-persia-sand-of-time-pop-ww-pop-ttt-pop-tfs/
Mikor megláttam a filmet azt hittem hogy kiugrok az ablakon.Nagyon el lett rontva
Akik még nem játszottak ezzel a játékkal és megnézik előbb a filmet és nem tetszik nekik (amin nem is csodálkoznék) akkor maga a játékot miért próbálnák ki hisz ha ez pocsék volt akkor a játék milyen lehet ? Csalódtam Jordan Mechner -ben de komolyan.Remélem több részt nem filmesítenek meg.
Mellesleg ezzel sem a cikket sem a cikk íróját nem akartam bántani.Cikk nagyon jó lett.Csak egy picit felháborodtam.
http://starity.hu/forum/topik/268763-prince-of-persia-sand-of-time-pop-ww-pop-ttt-pop-tfs/
2012. április 10. 13:54
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
nem nagyon szeretem a videó játékokat de lehet hogy párat megnézzek majd filmben
2012. április 10. 13:55
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Nekem nagyjából mindedjik tetszik
2012. április 10. 14:01
Idézet (Empress @ 2012.04.10. 13:28)
Prince of Persia a kedvenc játékom.Ha 1000 nem vittem ki a részeit akkor 1x sem.
és most szépen fejeztem ki magam.Tökéletesen megértem hogy nem lehet 100% vissza adni filmben, de emberek azért a nevek csak egyezhettek volna.Nem hiszem el hogy homokszörnyetegeket nem tudnak volna csinálni,komolyan mondom jól el rontották.Azt se tudom elhinni ruhát mért a Warrior Within részből kellett szedni ??? Ami a legjobban felháborít:
Párom ugyanezen a véleményen van, mint te. Konkrétan közölve lett általa velem, hogyha én Perzsia herceges filmet akarok nézni, akkor azt egyedül fogom, mert ő ugyan nem csatlakozik hozzám. Nagy Perzsia hercege fanatikus, eredetiben vannak meg neki a játékok és vagy száz ezerszer kijátszotta őket. Múltkor mutatta meg nekem, és egész jó kis PC game, hogy őszinte legyek, bár még nem sikerült kipróbálnom. Viszont a húgom nem játszott vele, és imádja a filmet. Állítólag azoknak nagyon tetszik, akik nem ismerik a játékot. Akik pedig játszottak vele, az konkrétan a plafonon van, hogy úristen, mégis mit műveltek ezzel. Én speciel a filmet nem láttam, de úgy tervezem, hogy játszogatok néhány részével, aztán, ha nagyon ráérek, akkor megnézem, mert Jake az egyik legkedvencebb férfi színészem. Valóban jó lett volna az, hogyha legalább a nevek egyeznek, mert ahogy láttam, elég nyomi nevet adtak a hercegnek, miközben a játékban csak Perzsia hercegének hívják. Én is azt mondom, hogyha nem tudjál visszaadni filmben sem a könyvet, sem a játékot, akkor felesleges adaptációt csinálni. Mi értelme van, ha a felét átírják?
2012. április 10. 14:01
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
PoP-t láttam ezek közül csak a moziban,de az nagyon tetszett
2012. április 10. 14:20
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Elég jó videó játékok.
2012. április 10. 14:28
Én csak a Przsiásról hallottam, de megnézni, nem hiszem, hogy megfogom, mert a bátyám azt mondta, hogy nem olyan jó, játékban sokkal(!) jobb...
2012. április 10. 14:40
A felsoroltak közül egyértelműen "Az olasz meló" a legjobbra sikeredett film. A többi pedig billentyűpetyegést sem ér. A PoP-ot hogy lehet ilyen szinten elcs*szni? De hát mit lehet várni egy Disney produkciótól?
Játékban viszont verhetetlen a PoP, kezdve a 89-es Dos-os, a maiak által csak gagyinak titulált verzótól, a "hypersuper" The Forgotten Sands-ig.
Ezek után lemondtam arról a vágyamról, hogy a Prototype-ot vagy a God of Wart valaha is megfilmesítsék.
Ezek után lemondtam arról a vágyamról, hogy a Prototype-ot vagy a God of Wart valaha is megfilmesítsék.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2012. április 10. 15:12
én még egyiket em látta,.de nem is akarom,mert ezek szerint csalodnék benne ugy is.ám nekem a tekken ezek közül a kedvenc jétékom.nem érdekel milyen a film a játék a lényeg ugyis.
2012. április 10. 15:27
Idézet (Norah @ 2012.04.10. 14:40)
A felsoroltak közül egyértelműen "Az olasz meló" a legjobbra sikeredett film. A többi pedig billentyűpetyegést sem ér. A PoP-ot hogy lehet ilyen szinten elcs*szni? De hát mit lehet várni egy Disney produkciótól?
Játékban viszont verhetetlen a PoP, kezdve a 89-es Dos-os, a maiak által csak gagyinak titulált verzótól, a "hypersuper" The Forgotten Sands-ig.
Pedig a Prototype mekkora film lenne már! Az egyik kedvenc PC játékom. Dühkitöltésre tökéletes.XD
2012. április 10. 15:41
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.10. 15:27)
Pedig a Prototype mekkora film lenne már! Az egyik kedvenc PC játékom. Dühkitöltésre tökéletes.XD
Jajj ne legalább Alex Mercer hagyják békében
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett