Sírógörcs kerülgeti VV Kingát a retusált Playboy-fotói miatt
2012. április 04. 17:25
Az árnyék magáért beszél..látszik hogy az egész Photoshop..-.-'
Másrészt pedig szánalmas amit művel a csaj, jó lenne ha észrevenné már magát. Égeti magát ország-világ előtt.
Másrészt pedig szánalmas amit művel a csaj, jó lenne ha észrevenné már magát. Égeti magát ország-világ előtt.
2012. április 04. 17:31
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Megmagyarázza, hogy a döglött ló alszik, de azt nem tudja, hogy miért nincs pulzusa, vagyis; csak siránkozni tud, hogy mindig őt kell csesztetni, pedig, teljesen nyilvánvaló, LÁTSZIK, BIZONYÍTÉK van rá, hogy retusálták szóval, Kingácska igazán megpukkadhat, ha a bizonyíték nem szúrja ki a szemét.
2012. április 04. 17:52
Ha nem bírja a közszereplést - ami esetében folyamatos támadásokkal jár - akkor keressen munkát. Sok millióan el tudnak abból is éldegélni vetkőzés nélkül is.
Egyébként a vak is látja hogy retusálva lettek, ez már nem naivitás, hanem ostobaság. Ha nem akarja magát jobban leégetni, akkor maradjon csöndben, mindenki jobban jár
Egyébként a vak is látja hogy retusálva lettek, ez már nem naivitás, hanem ostobaság. Ha nem akarja magát jobban leégetni, akkor maradjon csöndben, mindenki jobban jár
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nem retusálták a képet?
Ekkora marhaságot!Minden kép retusáláson esik át!Anélkül szerintem nem kerülhetne ki,pláne nem egy címlapra!
Én Kingát megértem,tényleg fogyott,ez látszik is rajta,de az a baj,hogy nem ismeri el,még mindig nem elég ez!Én nem védem,de nőből vagyok.Eléggé fel tud engem is bosszantani,ha a súlyom a téma.Nem vagyok egy nádszálka,de egy sétáló hamburger sem!Mint Kinga,én is próbálom kihozni magamból a legjobbat!De ez az ajánlat olyan hirtelen jött,és gyorsan fogyott.Hát,szerintem simán visszamegy az a csaknem 10 kiló!
Én Kingát megértem,tényleg fogyott,ez látszik is rajta,de az a baj,hogy nem ismeri el,még mindig nem elég ez!Én nem védem,de nőből vagyok.Eléggé fel tud engem is bosszantani,ha a súlyom a téma.Nem vagyok egy nádszálka,de egy sétáló hamburger sem!Mint Kinga,én is próbálom kihozni magamból a legjobbat!De ez az ajánlat olyan hirtelen jött,és gyorsan fogyott.Hát,szerintem simán visszamegy az a csaknem 10 kiló!
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nem azért...de ez a csaj már mindenen kiakad...-.-"
2012. április 04. 17:57
|
|
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline
|
Photoshop!Ilyen alakja soha nem lesz!!
2012. április 04. 18:34
Szegénykém, nemkéne ennyire támadni őt, csak szép akar lenni, régóta erre készül és ezt is tönkreteszik neki sajnálatos,hogy néhány irigy ember mire képes
....dehát mit lehet tenni, EZ MAGYARORSZÁG.....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.