Sírógörcs kerülgeti VV Kingát a retusált Playboy-fotói miatt
2012. április 04. 15:58
|
|
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline
|
LULUPeas!
Dehogynem lehetséges... egy falatot se evett egész hónapban, csak az a baj a kisasszony gondolat menetével hogy még az orránig se lát, és nem érti hogy az ilyen kilók duplájával jönnek vissza....o.O és akkor majd sztán joggal hisztizhet xdxd
Dehogynem lehetséges... egy falatot se evett egész hónapban, csak az a baj a kisasszony gondolat menetével hogy még az orránig se lát, és nem érti hogy az ilyen kilók duplájával jönnek vissza....o.O és akkor majd sztán joggal hisztizhet xdxd
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
Hát ilyen nincsen.
Miért csináltat magáról ilyet ha úgy is tudja hogy kritizálni fogják ?
Ennek a csajnak már az arca is iritáló! Nem hogy a teste! O.O
Miért csináltat magáról ilyet ha úgy is tudja hogy kritizálni fogják ?
Ennek a csajnak már az arca is iritáló! Nem hogy a teste! O.O
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Most komolyan, nagyon szar élete lehet annak aki ilyen miatt kap sírógörcsöt. A szépség (már ha ő az) múlandó...
2012. április 04. 16:02
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
ezért sírógörcsöt kapni kész röhej!
szerintem neki sincs nagy tehetsége csaj bekerült a villába!ha nem került volna be nem is ismernénk szerintem!
azért ez már tőle szánalmas!törödjön bele hogy így meg kellet csinálni a képét!
és szerintem ezzel a hisztirohammal csak még nagyobb hírnevet akart magának szerezni.......de ha nem akkor mind1 azért ez már szánalmas!
szerintem neki sincs nagy tehetsége csaj bekerült a villába!ha nem került volna be nem is ismernénk szerintem!
azért ez már tőle szánalmas!törödjön bele hogy így meg kellet csinálni a képét!
és szerintem ezzel a hisztirohammal csak még nagyobb hírnevet akart magának szerezni.......de ha nem akkor mind1 azért ez már szánalmas!
2012. április 04. 16:09
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
ma már nincs olyan fotósorozat sztárokról, celebekről ami ne lenne retusálva! ha nem is az alakjukat javítják, a bőrhibákat eltűntetik és az árnyékoláson is szoktak változtatni. És kingácska nem nézhet mindekit ekkora idiótának hogy letagadja a photoshopolást
még a hülye is látja mivel az arca is teljesen más (és nem csak a sminktől) és most itt van ez a kép is. de nem értem hogy nem vették észre, miután ezerszer át szokták nézni a képeket ilyenkor, vagy gyökér az ember, vagy már nagyon fáradt volt, vagy pont lesz*rta
2012. április 04. 16:17
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
máshol azért sírnak mert nincs ételük vagy háború van az országban..na azok miatt tényleg lehet sírni..na de azért mert rosszul retusálták a mesztelenkedős képeket..szánalmas-.-"
2012. április 04. 16:20
Ja ha nem bírja a kritikát akkor minek csináltatta a képeket?!=S
2012. április 04. 16:21
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
A Playboy magazinba eleve olyan lányokat tesznek be akik már genetikailag retusálva vannak. Kingácska "árnyékolt" agya kénytelen lesz elfogadni hogy oylan hogy tökéletes alak és bőr nem létezik, vagy ha van is vagy csinálnak olyat, akkor biztosan nem vele fognak ezzel szórakozni hanem mondjuk Adriana Lima és társai.
2012. április 04. 16:22
Én nem védeni szeretném ezt a hisztizsákot, de kétlem, hogy egy olyan neves, állítólag profi fotós, mint Nánási Pál, ekkora bakit követne el. Más is manipulálhatta a képeket (persze olyan, aki ért hozzá), csak azért, hogy kellemetlen helyzetbe hozza Kingát.
2012. április 04. 16:28
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
ez baromi ciki!!!! be kéne zárni mert lassan megkattan az tuti!!!
2012. április 04. 16:41
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Legalább ne tagadná le!
2012. április 04. 16:44
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Könyörgöm, örülhetne, hogy szép alakja van, leadott így is több 10 kilót, remélem nem csinál vmi hülyeséget amivel bizonyíthatná az igazát.. nem kell még egy média hírverés..
2012. április 04. 16:55
Lehet hogy nincs tökéletes alakja, viszont támadni sem kéne ő is csak ember..
2012. április 04. 16:56
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
A kép magáért beszél. Tökéletesen látszik az árnyékból, hogy ott bizony van még felesleg. Kinga pedig hiába borul ki és hisztizik. Nem kellene hazudnia. Vagy tényleg ennyire naiv, hogy nem veszi észre az árnyékát?
2012. április 04. 17:03
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nem akarom bántani,mert NEM ismerem.Ne érdekelje már,hogy mit írnak róla.Ha ezt játssza egyre több utálója lesz.A képen látszik,hogy Photoshop.Én úgy látom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.