Sírógörcs kerülgeti VV Kingát a retusált Playboy-fotói miatt
2012. április 04. 14:32
mit hazudik-.- szánalmas tisztán láccik a photoshop annyira hülye ez a nő -.-
2012. április 04. 14:33
|
|
trueszokevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 114 Csatolások: 1 Azonosító: 155065 offline
|
Szerintem pont Ő az aki túl nagy hangot adott a súlyának. Nem lenne, nagy probléma, hogy retusált. A ti tablóképeiteket is retusálták\fogják retusálni. Azzal a ténnyel is mindenki megbírna barátkozni, hogy hurkás. Mindenkin ott van valahol a hiába. De ha Ő folyton-folyvást a fogyójáról, meg a retusálatlan képeinek ad hangot, akkor persze, hogy mindenki támadni fogja.. Meg számíthatott arra, hogy nem mindenki lesz róla jó véleménnyel. Az igazság néha fájó tud lenni. Valakinek kenyérre nincs pénze, azért kap írógörcsöt. Ideje lenne Kingukám felnőni, és nem ilyen dolgokon fenn akadni. Ha éretten feltudnád fogni a dolgot, akkor leszűkítenéd azt a kört, akiknek a véleményére adsz. Hidd el, elhisszük, hogy rossz érzés.. csak éppenséggel leszarjuk.
2012. április 04. 14:33
Én észre se vettem volna.
Mindenkit retusálnak, akit újságba raknak.Nem kell ezen fennakadni.
2012. április 04. 14:34
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
hiába mondja, hogy nem retusálták a képét, ha még is ott van a hiba. persze a playboy csinálta direkt ilyenre az árnyákot ugye?
szánalom ez a nő
2012. április 04. 14:35
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
hát igen a photosoop mindenre képes
2012. április 04. 14:41
Jaj istenem ez az egész ügy tiszta szánalmas -.-"
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
elképzeltem hogy hisztizik a gép előtt xD
amúgy nem volt olyan kövér szóval nem értem a retusálást, de ha így is van legalább nem minden cikk erről szólna ami vele kapcsolatos, saját maga alatt vágja a fát..
amúgy nem volt olyan kövér szóval nem értem a retusálást, de ha így is van legalább nem minden cikk erről szólna ami vele kapcsolatos, saját maga alatt vágja a fát..
Én már megszoktam, hogy ilyen ez a liba.
De ha ennyi esze sincsen?!
De ha ennyi esze sincsen?!
2012. április 04. 14:48
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Akinek vane gy kicsit is hozzáértő szeme,egyből leveszi,mit retusáltak és mit nem.. a Playboy csak ezzel van tele.. ezzel nincs is baj,de akkor miért kell olyanokkal traktálni az ember,hogy "nincs rajta semmi ps!" ??!
2012. április 04. 14:49
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Na jól elrontották!
Az ő baja nem az enyém!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: