Animék a filmvásznon
2012. január 13. 17:41
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon jó cikk lett. 
Imádom az animéket meg a belőlükkészült live actionokat is.
Én valahogy nem is szeretném, hogy divat legyen.
Imádom az animéket meg a belőlükkészült live actionokat is.
Én valahogy nem is szeretném, hogy divat legyen.
2012. január 13. 17:53
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Nekem a Méz és Lóhere az egyik legnagyobb kedvencem, ezt már mindkét változatban láttam
Az anime viszont egy kicsivel jobban tetszett, valahogy ott jobban átéreztem a történet mondanivalóját, mint a filmnél.
2012. január 13. 17:53
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Imádom az animéket!!olyan kár,hogy az én kedvenceimből nincsenek filmek.
2012. január 13. 17:58
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Ezek közül eddig csak a Nanát láttam
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. január 13. 18:14
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Én imádom az animéket.De én ezek közül még csak Death note-a halállistát láttam filmben és nagyon tetszett. :)De a Nanát meg a Blood:The last Vampire-t még nem láttam sajna de min2-nek láttam már a mese változatát az viszont nagyon tetszett.Ja meg a méz és lóherének is láttam már a meg filmesített sorozatát.
2012. január 13. 18:42
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
én imádom az animéket, ezek közül még csak a Nana anime változatába meg a Death Note filmbe néztem bele. a cikk egyébként jó lett.
2012. január 13. 18:43
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Nagyon jó,hogy filmes változatban is bemutassák,mert tényleg sokkal többen megszeretik az animékat.IMÁDOM AZ AIMÉKAT!!!
2012. január 13. 18:50
|
|
puszedli0510új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156727 offline
|
imadom a halallistat az egyik kedvenc filmem annyira jo*-*^^
2012. január 13. 19:13
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
WhiteAngel, köszönöm szépen ezt az igen értékes cikket! Azt hiszem, már elég rég vártam egy ehhez hasonlóra. Már a könyökömön jön ki a sok retek VV, meg Bíbör téma, úgyhogy ezt most kifejezetten üdítően hatott rám, köszii! 
A Death Note-ot ajánlom mindenkinek, aki csak egy kicsit is vonzódik a CSI jellegű sorozatokhoz, van benne misztikum, természetfelettiség, durva -nagyon durva- cselszövés, ravaszkodás, egyaránt tudsz rajta sírni, nevetni, de az garantált, hogy a végéig ép körmöd nem marad. Talán még a lábadon sem!
A Méz és lóhere filmváltozatáról még nem is hallottam, szóval már ezért megérte elolvasni a cikket. Szupi!
A Nana... Nos, ez az anime pont olyan lányoknak való, akik szeretik az intrikás-romantikás-lököttcsajos jellegű történeteket, ahol soha nem tudhatod, mit lesz a következő lépése az adott szereplőnek, mert annyira színes és annyira többrétű jellemekkel ruházták fel az összes fiút és lányt benne, hogy nem lehet egyértelműen rámondani például Takumira, hogy utálod, de Nana Komatsura sem, hogy imádod, mert mindkettőben megvan az a kis plusz, ami miatt se nem jó, se nem rossz. A film változatot viszont nem ajánlom, ha már valaki megnézte az animét, mert az hatalmas csalódás lenne egy őszinte rajongó számára. Akkor már inkább ott van a mangája, ami - ha nem is úgy, ahogy mi szeretnénk - de szépen lezárja a történetet. És! a Nana zenéi kivétel nélkül minőségi, hallgatható dalok, én valamennyit imádom, és hallgatom is napi rendszerességgel.
Megeredt a nyelvem.
A Death Note-ot ajánlom mindenkinek, aki csak egy kicsit is vonzódik a CSI jellegű sorozatokhoz, van benne misztikum, természetfelettiség, durva -nagyon durva- cselszövés, ravaszkodás, egyaránt tudsz rajta sírni, nevetni, de az garantált, hogy a végéig ép körmöd nem marad. Talán még a lábadon sem!
A Méz és lóhere filmváltozatáról még nem is hallottam, szóval már ezért megérte elolvasni a cikket. Szupi!
A Nana... Nos, ez az anime pont olyan lányoknak való, akik szeretik az intrikás-romantikás-lököttcsajos jellegű történeteket, ahol soha nem tudhatod, mit lesz a következő lépése az adott szereplőnek, mert annyira színes és annyira többrétű jellemekkel ruházták fel az összes fiút és lányt benne, hogy nem lehet egyértelműen rámondani például Takumira, hogy utálod, de Nana Komatsura sem, hogy imádod, mert mindkettőben megvan az a kis plusz, ami miatt se nem jó, se nem rossz. A film változatot viszont nem ajánlom, ha már valaki megnézte az animét, mert az hatalmas csalódás lenne egy őszinte rajongó számára. Akkor már inkább ott van a mangája, ami - ha nem is úgy, ahogy mi szeretnénk - de szépen lezárja a történetet. És! a Nana zenéi kivétel nélkül minőségi, hallgatható dalok, én valamennyit imádom, és hallgatom is napi rendszerességgel.
Megeredt a nyelvem.
2012. január 13. 19:37
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Egyszerűen imádom!! : )
Remélem lesz folytatása !! : )
2012. január 13. 19:39
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Nagyon imádom az animéket, jó volt végre egy velük kapcsolatos cikket olvasni.
Ami engem illet nekem a Naruto a kedvenc animém, már jó pár éve a legnagyobb kedvenc. De nagyon szeretem még a Kaleido Star-t és a Tokyo Mew Mew-et.
Ami engem illet nekem a Naruto a kedvenc animém, már jó pár éve a legnagyobb kedvenc. De nagyon szeretem még a Kaleido Star-t és a Tokyo Mew Mew-et.
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. január 13. 20:05
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Death Note jó volt filmben meg animében is:)....Nana meg a Higurashi no Naku Koro Ni is nagyon jó animék*.*...filmekben sajna még nem láttam őket...:S
2012. január 13. 21:35
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot