Habár az animék még nem mondhatóak hazánkban olyan népszerűnek, talán sokakhoz közelebb állna, ha elsőként filmes változatukat tekinthetnék meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Animék a filmvásznon
2012. január 13. 16:44
2012. január 13. 16:48
Nekem a filmváltozatok sosem tetszettek, valahogy nem jön át az a hangulat, ami az egyes animéknél megtalálható. Ettől függetlenül megnézem ha szükséges, de maradok az animés verziónál. Továbbá nem minden színész játéka nyeri el a tetszésemet, volt már olyan, hogy egyenes irritált egy-egy színész játéka.
Egyébként jó cikk lett!
Egyébként jó cikk lett!
1 felhasználónak tetszik:
lizz
2012. január 13. 16:53
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
jó cikk,nekem nem a kedvednceim az animék,egy filmet sem láttam,de van 2-3 anime sorozat,amit szeretek.
2012. január 13. 16:55
Én eddig nem láttam túl sok adaptációt, de amit láttam az nem volt olyan rossz. Elsőre talán kicsit szokatlan a sok japán színész, továbbá az, hogy nekik egy kicsit másmilyen a játékuk, mint mondjuk az amerikai színészeknek. (nekem legalábbis eléggé új volt) Minden esetre én szeretem látni kedvenc animéimet megelevenedni, ilyen szempontból sajnálom, hogy nem készült még olyan sok adaptáció.
2012. január 13. 16:56
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Ahh úristen, ilyen cikk itt?
imádlak WhiteAngel
Amúgy a film változatok nekem sem mindig jönnek át, de azért nem rosszak azok sem. Mivel nagy Ázsia imádatban szenvedek, nálam elmaradhatatlanok az animék és persze manga változataik. Szerintem a legtöbb animének, mangának sokkal jobb története és több mondani valója van, mint némeik filmnek, telenovelláknak... (sorry, ha ezzel valakit is megbántottam...) Imádom, ahogy az érzelmeket jelenítik meg, néha kifigurázva, néha viszont nagyon hűen. Őszintén sokkal jobbak, mint néhány amerikai mese/animáció.
Jó cikk lett.
Amúgy a film változatok nekem sem mindig jönnek át, de azért nem rosszak azok sem. Mivel nagy Ázsia imádatban szenvedek, nálam elmaradhatatlanok az animék és persze manga változataik. Szerintem a legtöbb animének, mangának sokkal jobb története és több mondani valója van, mint némeik filmnek, telenovelláknak... (sorry, ha ezzel valakit is megbántottam...) Imádom, ahogy az érzelmeket jelenítik meg, néha kifigurázva, néha viszont nagyon hűen. Őszintén sokkal jobbak, mint néhány amerikai mese/animáció.
Jó cikk lett.
2012. január 13. 16:56
Én Már láttam a Death Note- A halállistát!!Az nagyon jó volt!!
A Nanaról az egyik barátnőm mesélt, aki szintén szokta nézni az animét és nagyon tetszett, ahogy elmondta!!
A többiről még nem hallottam, de ahogy leírták nagyon jó lehet!!!!
2012. január 13. 16:58
|
|
Lilly99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 166407 offline
|
Én eddig még csak a Death Note movie 1-2 részét láttam és a Nanát animéden,de ahogy elfigyeltem a Nana trailerét szinte olyan mint az anime csak a film változata.Szerintem kár hogy nem olyan népszerüek itthon az animék,mondjuk én legalábbis így gondolom.
2012. január 13. 17:01
Imádom az Animéket hálát adok annak aki kitalálta ezt a műfajt
mert szerintem nagyon jó, am nagyon jó lett a cikk
2012. január 13. 17:07
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Jaj de jó ^^
Főleg a Nana-nak örülök a legjobban : D
Főleg a Nana-nak örülök a legjobban : D
nicol bellox
2012. január 13. 17:07
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Látom csak megszületett a cikk.
Grat hozzá, nagyon jó lett. Én csak a Death Note filmváltozatát láttam, az animére még nem vettem rá magam. Talán majd egyszer.
Piros0817
2012. január 13. 17:11
Mielőtt koreai dolgokkal is kezdtem foglalkozni azelőtt a Japánok volt az én favoritjaim,mondjuk még mindig szeretem őket.Ezekből az animékből leginkább a Nana az amit kiemelnék,egyszerűen imádom mint az animét és mint a filmet.Mondjuk ezek között imádom a Honey and Clover is,na meg a Blood: The Last Vampire,da abból csak a film váltózatát,és akit még nem szaba kihagynom az a Death Note.
Köszönm a cikket!
2012. január 13. 17:14
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
A legtöbb közülük elég izgalmasnak tűnik!
Legszívesebben a Death Note-t nézném meg közülük, a Blood+ból meg már egyszer láttam egy részt.
2012. január 13. 17:23
De jó,hogy ennyi van
Kár,hogy a Vampire Knight-ból nem csináltak még filmet
Kár,hogy a Vampire Knight-ból nem csináltak még filmet
2012. január 13. 17:23
Én a Death Note-ba már bele-beletekintettem, és bár nem mondanám hogy szörnyű, de az animéhez képest nem valami jó, ezért inkább hagytam az egészet.
2012. január 13. 17:30
|
|
visszatérőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 147762 offline
|
Ezek viccesek, rajz változatban jobbak.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot