A cikkhez gratulálok, nagyon hasznos lehet!
Ősszel is maradj egészséges!
2011. szeptember 01. 14:17
Értsétek már meg, hogy lehetnek más cikkek is! A beküldött cikkeket moderátorok ellenőrzik, tehát nem kerülhet akármi a címlapra! Sztárokról szóló oldal. Igen. De attól még lehet más is az oldalon, nem azért, de a fórum televan nem sztárokról szóló támákkal.

1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 14:19
jó cikk
de ez tényleg egy sztárhíroldal.... :/
íkéne egy lapfül amin direkt nem sztáros dolgok lennének!! (na milyen jó ötleteim vannak XD)
íkéne egy lapfül amin direkt nem sztáros dolgok lennének!! (na milyen jó ötleteim vannak XD)
2011. szeptember 01. 14:38
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Hosszú, és hasznos cikk, de vannak oldalak, amik kifejezetten életmódtippekkel, mozgással foglalkoznak. Ez meg végül is a STARity... De nem vagyok ellene, mert tényleg hasznos.
2011. szeptember 01. 15:01
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
tetszik a cikk
2011. szeptember 01. 15:07
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Szerintem meg tényleg jók ezek a cikkek.Én örülök hogy vannak. Most nehogy már azon legyen vita, hogy legyenek-e vagy sem ilyen dolgok. Inkább örüljetek, hogy valaki veszi a fáradtságot, és ír cikkeket, (nem mellékesen hozzátenném, hogy nagyszerű munkákat végeznek) Lehet, hogy sztároldal, de attól még ilyen dolgok is lehetnek benne
Grat az írójának
Szerintem nagyon jó munka:D
Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 15:17
Először is minden elismerésem a cikk írójának mert nagyon jó lett
Hasznos tanácsokkal lát el.És már örülök,hogy már nem minden Szelínitáról és Dzsásztínkáról szól
2011. szeptember 01. 15:18
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
télleg jó, h már ilyenek is vannak, nem csak sztárokról:) és télleg jó cikk:)
2011. szeptember 01. 15:22
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
nagyon tetszik...jó cikk...és hasznos is
2011. szeptember 01. 15:31
1. A cikk alatt van, hogy nem csak sztárhíreket tartalmaz az oldal. Ha valaki venné a fáradtságot, hogy végig- vagy legalább beleolvasna, akkor látná.
2. A híradminisztrátorok ellenőrzik a cikkeket, így nem "beküldjük és kikerül" alapon megy, mint azt sokan hiszik. Sőt, az életmóddal kapcsolatos cikkeket maga Freeze hagyja jóvá.
És hogy végre hozzá is szóljak, számomra rengeteg dolog igaz ezekből, mégsem teszek érte sok mindent. Nyáron volt, hogy teljesen átálltam, reggel 10-kor feküdtem le aludni és este 8-kor keltem. Amúgy sem szeretem a napfényt, így nekem tökéletes volt. Rám általában nem vall a depresszió, igazából mindig időjárásfüggő a kedvem. A Karácsony gondolata egyenesen feldob, januárban és februárban pedig már a tavaszt várom. Ősszel sincs okom panaszra, mivel már októberben beindul a karácsonyi láz, így lekötöm magam.
2. A híradminisztrátorok ellenőrzik a cikkeket, így nem "beküldjük és kikerül" alapon megy, mint azt sokan hiszik. Sőt, az életmóddal kapcsolatos cikkeket maga Freeze hagyja jóvá.
És hogy végre hozzá is szóljak, számomra rengeteg dolog igaz ezekből, mégsem teszek érte sok mindent. Nyáron volt, hogy teljesen átálltam, reggel 10-kor feküdtem le aludni és este 8-kor keltem. Amúgy sem szeretem a napfényt, így nekem tökéletes volt. Rám általában nem vall a depresszió, igazából mindig időjárásfüggő a kedvem. A Karácsony gondolata egyenesen feldob, januárban és februárban pedig már a tavaszt várom. Ősszel sincs okom panaszra, mivel már októberben beindul a karácsonyi láz, így lekötöm magam.
Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 15:39
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Ez nagyon jó ötlet,hogy most már nem csak sztárhírek vannak,hanem ilyen jó kis tanácsok is!
Grat!
Grat!
2011. szeptember 01. 16:26
nagyon jó cikk, és hasznos, bár én a csokitól és az édességektől a világért sem válnék meg:)
2011. szeptember 01. 17:20
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ez is jó cikk!
2011. szeptember 01. 17:24
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Ez nagyon hasznos.Gratulálok az írójának.
2011. szeptember 01. 19:52
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
És csak nem állnak le a pár szavas kommentekkel. Meg azzal sem, hogy "dehát ez egy sztáros oldal"...
1. Tényleg oda van írva a cikk alá, hogy már más témában is jelennek meg cikket.
2. A Starityn 4 (!) cikk-kategória van. Celeb, Film, Zene, Élet, divat, trend. Tanuljatok meg szelektálni (=válogatni). Mi sem olvassuk el azt, ami nem érdekel bennünket. És ami a legfontosabb - nem is szólunk hozzá...
3. Úgy vettem észre, hogy az oldal fiatalabb tagjaira igenis ráférnének ezek a cikkek. Olykor jobban, mint a sztárosak. Ha értelmes dolgokat is akartok olvasni, nem árt, ha belenéztek gyakrabban az Élet, divat, trend írásaiba is.
1. Tényleg oda van írva a cikk alá, hogy már más témában is jelennek meg cikket.
2. A Starityn 4 (!) cikk-kategória van. Celeb, Film, Zene, Élet, divat, trend. Tanuljatok meg szelektálni (=válogatni). Mi sem olvassuk el azt, ami nem érdekel bennünket. És ami a legfontosabb - nem is szólunk hozzá...
3. Úgy vettem észre, hogy az oldal fiatalabb tagjaira igenis ráférnének ezek a cikkek. Olykor jobban, mint a sztárosak. Ha értelmes dolgokat is akartok olvasni, nem árt, ha belenéztek gyakrabban az Élet, divat, trend írásaiba is.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.