A nyár végeztével mindenkinek fel kell készítenie szervezetét a hidegebb időszakokra, ezért összegyűjtöttük a leghatásosabb és legbiztosabb módszereket, melyekkel megőrizhető egészségünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ősszel is maradj egészséges!
2011. szeptember 01. 08:06
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszönöm a cikket! Nagyon hasznos azoknak, akik nem nagyon tesznek a leírtak szerint. Jómagam amúgy is korán kelő, korán fekvő vagyok, még nyáron is, így nem okoz különösebb problémát a felkelés.
A hidegben én is szívesen iszom meleg teát, bár nem annyira a citromosat preferálom, inkább a fekete teát, mézzel és tejjel. Nyaminyami.
A méz egészségesebb, mint a cukor és az édesítőszer.
Mozgás. Azt kellene, igen. Kellene... De... Nem nagyon sikerül. Sétálni, kirándulni szeretek, nálam ez a maximális mozgás, bár onnan nem megy le tőle a felesleg, ahonnan kellene...
Ami a "depressziós őszt" illeti... Nem tudom, én pont fordítva vagyok. Én kis túlzással, de utálom a nyarat. Lefáraszt, nem tudok koncentrálni, (m)elegem van, a bőrömet nem tudom lenyúzni, hogy enyhítsek a szenvedésen. Ilyenkor azonban testileg és szellemileg is felfrissülök. Kitisztul a fejem, használhatóbb vagyok, vidámabb, jobb a közérzetem. És a hűvös ellen még mindig jobban képes vagyok védekezni, mint a kánikula ellen: rétegesebben öltözködöm.
Ami az étkezéseket illeti. Én szinte mindig reggelizem, nagyon ritka, ha csak elintézem valami aprósággal. Szeretem, ha reggel tele van a hasam (mert az a legfontosabb étkezés), de pont, hogy én akkor tudok jól figyelni, ha van bennem "üzemanyag". Gondolom te arra gondoltál, hogy úgy túleszi magát az ember, hogy legszívesebben bealudna, vagy ilyesmi...
Nem tudom, reggelinél ilyet én még sosem tapasztaltam. Ebédnél már inkább. Bár ritka, ha én sokat eszem, nem vagyok túl nagyétkű.
A hidegben én is szívesen iszom meleg teát, bár nem annyira a citromosat preferálom, inkább a fekete teát, mézzel és tejjel. Nyaminyami.
Mozgás. Azt kellene, igen. Kellene... De... Nem nagyon sikerül. Sétálni, kirándulni szeretek, nálam ez a maximális mozgás, bár onnan nem megy le tőle a felesleg, ahonnan kellene...
Ami a "depressziós őszt" illeti... Nem tudom, én pont fordítva vagyok. Én kis túlzással, de utálom a nyarat. Lefáraszt, nem tudok koncentrálni, (m)elegem van, a bőrömet nem tudom lenyúzni, hogy enyhítsek a szenvedésen. Ilyenkor azonban testileg és szellemileg is felfrissülök. Kitisztul a fejem, használhatóbb vagyok, vidámabb, jobb a közérzetem. És a hűvös ellen még mindig jobban képes vagyok védekezni, mint a kánikula ellen: rétegesebben öltözködöm.
Ami az étkezéseket illeti. Én szinte mindig reggelizem, nagyon ritka, ha csak elintézem valami aprósággal. Szeretem, ha reggel tele van a hasam (mert az a legfontosabb étkezés), de pont, hogy én akkor tudok jól figyelni, ha van bennem "üzemanyag". Gondolom te arra gondoltál, hogy úgy túleszi magát az ember, hogy legszívesebben bealudna, vagy ilyesmi...
2011. szeptember 01. 08:07
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Ditti 12 @ 2011.09.01. 08:00)
Na? Ki lesz az a hülye aki ezt végig olvassa? 
Ki lesz az a hülye, aki nem olvas végig egy ilyen tartalmas, értelmes mondanivalóval teletűzdelt, érdekes cikket..?
2011. szeptember 01. 12:09
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Gratula a cikk írójának
nagyon jó cikk
2011. szeptember 01. 12:55
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Jó cikk grat .
2011. szeptember 01. 13:35
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Édesítőszer? Legjobb a méz, úgy még jobb is, mint a cukor.
Szerencsére rám nem érvényes "az őszi depreszió" én még szeretem is a borús napokat.
2011. szeptember 01. 14:05
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
haljátok bakkeer, ez nem egy SZTÁROKRÓL SZÓLÓ OLDAL???? am jó cikk de inkább írd ki heolra vagy nem tom,de ne ide....
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

1 felhasználónak tetszik: