Irány az iskolapad!
2011. augusztus 30. 18:46
Én szinte mindent ellentétesen csinálok/szoktam csinálni.
Mindig az utolsó pillanatra halasztom a vásárlást, tavaly meg is szóltak érte, hogy már 2 napja volt suli, de füzeteim még nem voltak, hajnalig fent vagyok, és furcsa, de én könnyebben kelek fel akkor, ha mondjuk hajnali 2-kor elalszom, és kelek 7-kor. Igaz, az már más kérdés, hogy utána átalszom az órákat.
Kocsival szoktam menni, pedig egy köpésre lakunk a sulitól, mondjuk itt most beújítok, mert muszáj lesz sétálnom. Amúgy azt nem igazán bánom, csak akkor még előbb kell felkelnem. Órák nagy részét végig dumálom, vagy azon filózom, hogy mikor lesz már vége, vagy szivatjuk a tanárt, de így is 4-es 5-ös vagyok... Nem öltözök feltűnően, tök átlagosan, de egy-két tanár így is gyűlöl. Kajálni nem is tudok dél előtt, mert megszoktam, hogy délben kelek, szóval ebédig semmit sem eszek és teljesen jól vagyok.
Amúgy tényleg jó cikk lett.
Amúgy tényleg jó cikk lett.
2011. augusztus 30. 18:49
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyon jó cikk lett
2011. augusztus 30. 18:50
Hát még nekem.
Voltam sulival táborba. Röplabdaedző táborba. Családdal nyaralni Lentibe. Volt nálam 3 napot a bffem aki Sümegen lakik.. jó kis nyár volt.
goodbye . . . *
2011. augusztus 30. 18:55
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
gyorsan elrepült ez a nyár!
de én már nagyon várom!
új iskola, új tanárok, új emberek! király lesz!
de amúgy én eddig is szerettem suliba járni, csak tanulni nem, így nem is tanultam egész évben semmit, mégis csak fizikából lettem 4-es
de most változtatás lesz, mert nem akarom elcseszni az életemet. szóval mindenki tanuljon, mert ez a pár év, az egész életére hatással van.
sok sikert mindenkinek!
2011. augusztus 30. 18:56
Én most megyek majd középsuliba, eléggé izgulok, hogy milyen degenerált, Fluor- és Szeleníta-imádó osztálytársaim lesznek. >.<"
Egyébként én ezek közül a pontok közül sokat nem tudok betartani, és most kedvem van leírni egy jó hosszú komit, szóval hajrá.
1. Én nem szoktam beszerezni semmit ilyenkor még, mert valószínűleg sok olyan cuccot vennék, amire nem lesz szükségem, és én nem engedhetem meg magamnak ezt a pénzkidobást. Inkább az évnyitó osztályfőnökin megkérdezem és lejegyzetelek mindent pontosan.
2. Nekem nem számít, nyár van-e vagy nincs, így is, úgy is legalább hajnali egyig fent vagyok, mivel nem tudok rendesen aludni, sajnos.
3. Sosem szoktam reggelizni, pedig tudom, hogy nagyon fontos, de amikor felkelek az ágyból reggel, egyszerűen a kaja gondolatától is hányingerem van.
4. 15 percnyire lakok a sulimtól, szóval amíg jó idő van, addig tuti sétálok, de ha már minden jeges és csúszós lesz, tuti felülök két megállót a villamosra.
5. Soha nem szoktam smink nélkül suliba menni, mert azt hinnék, vernek otthon, olyan karikás a szemem. x)
A többi pont nem okoz problémát nekem.
Köszi a cikket!
Egyébként én ezek közül a pontok közül sokat nem tudok betartani, és most kedvem van leírni egy jó hosszú komit, szóval hajrá.
1. Én nem szoktam beszerezni semmit ilyenkor még, mert valószínűleg sok olyan cuccot vennék, amire nem lesz szükségem, és én nem engedhetem meg magamnak ezt a pénzkidobást. Inkább az évnyitó osztályfőnökin megkérdezem és lejegyzetelek mindent pontosan.
2. Nekem nem számít, nyár van-e vagy nincs, így is, úgy is legalább hajnali egyig fent vagyok, mivel nem tudok rendesen aludni, sajnos.
3. Sosem szoktam reggelizni, pedig tudom, hogy nagyon fontos, de amikor felkelek az ágyból reggel, egyszerűen a kaja gondolatától is hányingerem van.
4. 15 percnyire lakok a sulimtól, szóval amíg jó idő van, addig tuti sétálok, de ha már minden jeges és csúszós lesz, tuti felülök két megállót a villamosra.
5. Soha nem szoktam smink nélkül suliba menni, mert azt hinnék, vernek otthon, olyan karikás a szemem. x)
A többi pont nem okoz problémát nekem.
Köszi a cikket!
1 felhasználónak tetszik:
vampiregirl18
2011. augusztus 30. 18:58
Nagyon jó ez a cikk!Gratulálok...én is nagyon sajnálom hogy vége van a nyárnak,bírtam volna még egy ideig lustálkodni!Amúgy nagyon jók a tanácsok..megpróbálom betartani őket
2011. augusztus 30. 19:06
Én nem nagyon akarok menni egyáltalán!
semmi kedvem
semmi kedvem
1 felhasználónak tetszik:
Szabina2000
2011. augusztus 30. 19:09
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Igen,lassan vege a nyarnak...nekunk meg van 2 het az iskola kezdesig,de most eleg nagy valtozas kovetkezik....Irany a kozepiskola es egy uj varos...nagyon izgulok,de remelem minden rendeben lesz.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.