Irány az iskolapad!
2011. augusztus 30. 18:32
Grat a cikkhez, nagyon jó lett. Nem várom a sulit, de ez nagyon hasznos tanácsoknak tűnnek!
2011. augusztus 30. 18:33
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Jó cikk lett, köszi a tippeket!
2011. augusztus 30. 18:35
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Nahát nem is tudtam,hogy lehet ilyen cikket is írni,amúgy jó lett.
Na mindegy,én hát hogy is mondjam én úgy vagyok a sulival hogy várom is meg nem is,de nem azért,mert most kezdeném a középsulit vagy valami,mert nem. Csak egy picit unom már magam,de jó lesz a haverokkal lógni. xD
Na mindegy,én hát hogy is mondjam én úgy vagyok a sulival hogy várom is meg nem is,de nem azért,mert most kezdeném a középsulit vagy valami,mert nem. Csak egy picit unom már magam,de jó lesz a haverokkal lógni. xD
2011. augusztus 30. 18:35
sajna már holnap után menni kell
Elég nehéz lesz 7 kor felkelni mikor mostanában mindig kb 11-ig alszok
nekem is vissza kell majd szoknom a régi kerékvágásba
2011. augusztus 30. 18:39
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Starity.hu. Közösségi sztárportál. Képek, videók, rengeteg információ és minden ami a sztárokkal kapcsolatos, egyenesen a rajongóktól.
nem kötekedésképpen, de ez hogy kötődik a sztárokhoz?
nem kötekedésképpen, de ez hogy kötődik a sztárokhoz?
2011. augusztus 30. 18:40
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
A reggeli felkeléssel nem lesz nagy bajom, mindig is korán kelő voltam. Nekem a legfőbb problémám az evéssel van, ugyanis nekem reggelente egy falat zabpehely is nehezen megy le a torkomon, és ahogy a cikk is írja, nehéz órán odafigyelni üres hassal. Így az első 2 óra számomra sokszor nem ér semmit, tiszta kómás állapotban vagyok. A reggeli mozgás is kipipálva, 5:30, 6:00 környékén szoktam felkelni, így a mozgásra is bőven marad idő, általában futni szoktam. Akik azt írják, hogy nem szeretik a sulit, azoknak csak annyit üzenek; most jobb otthon punnyadni, büdösödni, aludni, számítógépzeni, minthogy szinte a napod felét a barátaiddal töltöd? Az iskola nem csak a tanulásról szól. Csínyek a tanárok ellen fantasztikus kikapcsolódás. Levelezés az osztálytársakkal, és még sorolhatnám.
2011. augusztus 30. 18:42
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Ha lehetne ""lájkolnám"" Courtneyy hozzászólását! Tökre egyetértek, igaz én nem igazán sminkelem magam.
A cikkhez pedig csak gratulálni tudok, Regina! Nagyon tetszett! Remélem én is össze tudok hozni néhány cikket!
2011. augusztus 30. 18:44
Köszi a tippeket
Szépen össze lettek gyűjtve
tuti hogy meg fogadom őket!
2011. augusztus 30. 18:45
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
én másokkal ellentétben tökre várom ez a nyaram nem volt annyira jó mert alig tudtam találkozni a barátaimmal 1 hónapig be volt gipszelve a lábam úgy h már örülök h kezdődik a suli! nem vagyok egy stréber egy normál tanuló vagyok 4-es átlaggal!
2011. augusztus 30. 18:45
|
Natashaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 159634 offline
|
Ezek eléggé jó tanácsok. Szerencsére nekem már minden iskolai felszerelésem megvan. A koránkeléssel még vannak gondjaim, de szerintem meg tudom oldani, hogy 06:00-ra kicsászkálódjak az ágyamból. 
Lehet, hogy "stréberül" fog hangzani, de én már várom! Az ősz a kedvenc évszakom, és gyönyörű az iskola, és a környezet is.
Lehet, hogy "stréberül" fog hangzani, de én már várom! Az ősz a kedvenc évszakom, és gyönyörű az iskola, és a környezet is.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: