MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. augusztus 30. 18:50
Victoria Justice,Miley Cyrus,Kelly Rowland ,Katie Holmes,Zoë Saldana , Britney Spears, Selena Gomez csinik voltak.
2011. augusztus 30. 19:08
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Victoria ♥ ♥ gyönyörű volt! Nekem az övé tetszik a legjobban, mondjuk én elfogult vagyok, de akkor is meseszép volt!
2011. augusztus 30. 19:18
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Victoria Justice és Szellentő Gomez a legcsinibb. 
Ez érdekes... egy celeb-divattal foglalkozó oldal szerint amíg Vanessa jól, addig Katie Holmes rosszul választott.
Ez érdekes... egy celeb-divattal foglalkozó oldal szerint amíg Vanessa jól, addig Katie Holmes rosszul választott.
2011. augusztus 30. 19:47
|
vea beyonceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 148330 offline
|
Szerintem Beyonce voly a legszebb az esten ,a ruhaja is nagyon vagany.Gratulalok nek ia babahoz:D:-*
2011. augusztus 30. 20:59
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Egyik se szép...
2011. augusztus 30. 21:16
Nekem Selena és Katie ruhája tetszett a legjobban
2011. augusztus 30. 23:05
|
|
beebee9858új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 158963 offline
|
a rosszak tényleg pocsékok xD
2011. augusztus 30. 23:42
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
szerintem Beyoncé volt a legszebb.. Selena is nagyon kitett magárét.. és azért Zoé sem nézett ki rosszul.. Katie szerintem nem a legjobb cipőt választotta ehhez a szetthez, nem a vörös szőnyegre való.. Victoria ruhája tetszik, de a cipő nem igazán a kedvencem.. Britney olyan, mint amilyen lenni szokott.. olyan Britneys:D szerintem jó állt neki a ruha:)
Kelly megjelenésének jellemzésével kapcsolatban teljesen egyetértek a cikkel:)
Katy néha elég furán tud kinézni.. de ezt már megszokhattuk tőle, viszont van amikor nagyon odateszi magát.. sajnos most az előbbi jött össze.. Miley ruhája nagyon szürke.. és valóban nem éppen egy 18 éves lánynak való..
Nicki.. hát azt hiszem ezt kommentálnom sem kell:D egyértelmű..
a mindig csinos és trendi Vanessa most mellé nyúlt.. de hát mindenki hibázhat.. emberek vagyunk:) bár a rövid hajával még mindig nem igazán tud mit kezdeni:/
Kelly megjelenésének jellemzésével kapcsolatban teljesen egyetértek a cikkel:)
Katy néha elég furán tud kinézni.. de ezt már megszokhattuk tőle, viszont van amikor nagyon odateszi magát.. sajnos most az előbbi jött össze.. Miley ruhája nagyon szürke.. és valóban nem éppen egy 18 éves lánynak való..
Nicki.. hát azt hiszem ezt kommentálnom sem kell:D egyértelmű..
a mindig csinos és trendi Vanessa most mellé nyúlt.. de hát mindenki hibázhat.. emberek vagyunk:) bár a rövid hajával még mindig nem igazán tud mit kezdeni:/
2011. augusztus 30. 23:57
Victoria volt a legszebb *-*
Ezt nem bántásból mondom de szerintem Selena úgy nézett ki mint valami gonosz királynő ebben a ruhában
Szerintem Katy ruhája aranyos volt
Ezt nem bántásból mondom de szerintem Selena úgy nézett ki mint valami gonosz királynő ebben a ruhában
Szerintem Katy ruhája aranyos volt
2011. augusztus 31. 02:16
|
|
barbus022000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 58 Csatolások: 48 Azonosító: 142149 offline
|
nekem Selena és Miley ruhája tetszett a legjobban
2011. augusztus 31. 08:08
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Vanesszáé a legrosszabb...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: