viszont téll. szelena a legszebb.
MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. augusztus 29. 21:24
|
|
Bella.xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 153325 offline
|
én a legrosszabb ruhákon sorra lepödtem meg ahogy lefelé mntem o.O
amugy nemis emlékszek olyanra mikor selena a rossz kategorába lett volna ruha szempontjábol
2011. augusztus 29. 21:36
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
szerintem Selena Gomez és Victoria Justice ruhája a legjobb.
2011. augusztus 29. 22:09
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem Britney pont hogy kövérnek tűnik a rucijában. ahogy Vanessa is. rémes.
2011. augusztus 29. 22:15
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Nem az a baj, h Vani leányzónak nagy hasa, hanem hogy rosszul öltözött hozzá. A ruha magában még jó is lenne.
Miley ruháján pedig sokat dobott volna, ha ujjatlan.
De kifejezetten egyik ruha sem tetszik. A filmes díjátadókon szebb/elegánsabb ruhák szoktak lenni.
Miley ruháján pedig sokat dobott volna, ha ujjatlan.
De kifejezetten egyik ruha sem tetszik. A filmes díjátadókon szebb/elegánsabb ruhák szoktak lenni.
2011. augusztus 29. 22:38
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
Gyahh
:D
2011. augusztus 29. 22:57
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Vagy ma vagyok túl finnyás (meglehet), de nekem nem volt különbség a két kategória között. Az összes itt példának felhozott ruha szörnyű volt, egyik sem illet a viselőjéhez. Vagy túl fiatalos volt a ruha, vagy túl öreges, vagy túl kicsi, vagy túl nagy. Pl. Beyonce sátorán sem tudom mi volt szép. Esetleg Selenát mondanám, ő egész jól nézett ki. Habár nem szeretem az ilyesmi típusú, elől rövid, hátul hosszú, uszályos ruhákat.
2011. augusztus 29. 23:19
Egész jók csak Miley és Nessa nem jól döntött a ruha választásban! De ez csak az én véleményem!
2011. augusztus 30. 01:12
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Victoria selena beyonce nálam mindent vitt
.
2011. augusztus 30. 07:43
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
Victoria és Selenának a ruhája nagyon jó
2011. augusztus 30. 09:20
Huh,hát Nicki-é elég fura.XD de ő ilyen,bohókás a lány....
LEGSZEBB RUHÁK-
Selena-é tényleg szép,gyönyörű.
Beyoncé-csodás
Victoria Justice-nekem tetszik
A többiek nem tetszenek
LEGROSSZAB RUHÁK-
Katy Perry-ben most csalódtam
Miley-ban még nagyobbat,mert ez a ruha egyszerűen borzalmas.
Nicki-nek pedig kifejezi a stílusát.Bár én nem venném fel,Nicki-n tényleg jól áll
És hát Vanessa..:/ no comment
LEGSZEBB RUHÁK-
Selena-é tényleg szép,gyönyörű.
Beyoncé-csodás
Victoria Justice-nekem tetszik
A többiek nem tetszenek
LEGROSSZAB RUHÁK-
Katy Perry-ben most csalódtam
Miley-ban még nagyobbat,mert ez a ruha egyszerűen borzalmas.
Nicki-nek pedig kifejezi a stílusát.Bár én nem venném fel,Nicki-n tényleg jól áll
És hát Vanessa..:/ no comment
2011. augusztus 30. 09:33
|
csokkkkovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 152510 offline
|
Katy és Nicki nem vették komolyan a díjátadót,biztos azt hitték farsang,Beyonce meg olyan mintha magára húzott volna egy lepedőt!Miley tényleg öreglányos, mostanában sok botlása van.De szerintem ezen az estén túl sok volt a sötét, illetve fekete ruha.
Amúgy a többi elmegy.
Amúgy a többi elmegy.
2011. augusztus 30. 09:33
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
szerintem Selena ruhája nagyon jó volt de mondjuk én még nem láttam soha a rosszul öltözöttek listáján.Beyoncé-é is jó volt csak tényleg kicsit sokat takart de amugy a szín is eszméletlen jól állt neki.Katy-ével szerintem enm volt akkora gond aranyos volt(máármint a ruha).Demi ő is nagyon nagyon jól nézett ki bár nem teljesen passzolt az alakjához.Nicki....EZ EGYÁTALÁN RUHA????O.o .A többiek ruhája számomra semleges volt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: