MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. augusztus 30. 09:35
Nicki és Katy ruhája tetszik a legjobban.már csak azért is!
2011. augusztus 30. 09:47
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Hát szerintem Selena volt a legszebb,bár azt ki kell mondanom,hogy lehetett volna szebb,de nembaj így is gyönyörű volt. Beyonce is magához illő ruhát választott. Szerintem Miley-nak nem volt olyan rossz a ruhája,nekem nem az jut róla eszembe,hogy öregasszonyos..Miley úgy a közepén volt..,Katy se nézett ki rosszul de jól sem és ami tényleg megérdemelte a legrosszabbat az fúúúúúújj...elhányom magam Vannessától..hogy néz ki???
2011. augusztus 30. 09:47
Katy ruhájával nincs semmi bajom de tönkreteszi a haját!
2011. augusztus 30. 09:52
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Selena nagyon szép
2011. augusztus 30. 10:20
Szerintem Beyoncé volt a legszebb ezen a díjátadón, azonban Nicki tényleg mellényúlt, de nagyon. Egyáltalán mi az a maszk, meg minden?
2011. augusztus 30. 10:24
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
Hát szerintem Katy-től már meg szokhattuk volna ezt a stílust... nem hiszem hogy a rosszak közé ellet volna sorolni hisz volt már ennél bizarrabb ruhája is ami tényleg nem volt szép
2011. augusztus 30. 10:29
|
|
wwwpont007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 105810 offline
|
Szerintem a legszebb ruha Selena Gomezé, de annyira nem is szörnyű Katy ruhája.
2011. augusztus 30. 10:31
|
|
Fanni.Zsofi.23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 158596 offline
|
Szerintem a legszebb Beyoncé volt, Selena ruhája is tetszett viszont Nicki-ről inkább nem beszélnék...
2011. augusztus 30. 10:31
|
|
Fanni.Zsofi.23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 158596 offline
|
De Katy ruhája sem volt annyira szörnyű.
2011. augusztus 30. 10:45
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Selenáé amolyan gonosz királynős, de kétség kívül jól áll neki a ruha.
Beyoncéé különleges darab. Nem minden nőnek állna jól...sőt! Nagyon kevésnek.
Victoria ruhája nem nagy szám véleményem szerint.
Britney ruhája az, ami nagyon nem tetszik a "legjobb ruhák" közül. Olyan, mint egy bitang katona, vagy nem tudom mi. xd
Zoe ruhája is tetszik, de a nő nagyon vékony. Talán annyi lehet, mint én...pedig én sem vagyok kövér.
Katie ruhája egyezik a stílusommal, főleg a cipője. ^^ Persze én hanyagolnám a magassarkút, de a fazonja abszolút bejön.
Kelly-é...hát..elmegy, de nem tetszik.
Katy-é szerintem nagyon, nagyon, bájos, és illik a rózsaszín hajához ez a baba színvilág.
Miley valami borzalmasan fest. Mintha egy szőnyegbe varrták volna.
Nicki max valami kabaréba illet volna ezzel a ruhával, de díjátadóra biztos nem.
Vanessa az abszolút melléfogás. A haj, a smink, minden rosszul áll rajta most...
Bocsi, hogy ilyen hosszú a véleményem, de itt nem tudtam elintézni azzal, hogy "tetszik Katie Holmes cipellője."
Beyoncéé különleges darab. Nem minden nőnek állna jól...sőt! Nagyon kevésnek.
Victoria ruhája nem nagy szám véleményem szerint.
Britney ruhája az, ami nagyon nem tetszik a "legjobb ruhák" közül. Olyan, mint egy bitang katona, vagy nem tudom mi. xd
Zoe ruhája is tetszik, de a nő nagyon vékony. Talán annyi lehet, mint én...pedig én sem vagyok kövér.
Katie ruhája egyezik a stílusommal, főleg a cipője. ^^ Persze én hanyagolnám a magassarkút, de a fazonja abszolút bejön.
Kelly-é...hát..elmegy, de nem tetszik.
Katy-é szerintem nagyon, nagyon, bájos, és illik a rózsaszín hajához ez a baba színvilág.
Miley valami borzalmasan fest. Mintha egy szőnyegbe varrták volna.
Nicki max valami kabaréba illet volna ezzel a ruhával, de díjátadóra biztos nem.
Vanessa az abszolút melléfogás. A haj, a smink, minden rosszul áll rajta most...
Bocsi, hogy ilyen hosszú a véleményem, de itt nem tudtam elintézni azzal, hogy "tetszik Katie Holmes cipellője."
2011. augusztus 30. 10:49
Hát nem szeretem Selenát de nagyon jó volt a ruhája és a többieknek is Katy ruhája még elviselhető de a többieké a rossz kategóriába már nem ...
2011. augusztus 30. 11:10
|
|
Zsuzskahhhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 155137 offline
|
Gaga kimaradt a legrosszabak közül
Katy-s és Nicki-é is borzalmas volt
Miley-ről és vanessáról meg ne is beszéljünk
:DDDD
..................
Katy-s és Nicki-é is borzalmas volt
Miley-ről és vanessáról meg ne is beszéljünk
:DDDD
..................
2011. augusztus 30. 11:29
|
|
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline
|
Selena a legszebb és Vanessa meg Nicki a legrosszabb...vagy hogy is mondjam...az a kettő nem tetszik...
2011. augusztus 30. 11:39
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
igazából szerintem mindenki a stílusához hűen öltözött,számomra nincs olyan,hogy ˝jó és rossz˝ ruha.kinek mi a stílusa,az ízlése.teljesen személyfüggő a dolog.
2011. augusztus 30. 12:00
|
|
FanniLambertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 142667 offline
|
Nekem csal Selenáé tetszik!De Nicki Minaj az szerintem katasztrófa!
2011. augusztus 30. 12:08
Selena ruhája nagyon tetszik. *-* Beyonce-é is.
A legrosszabb ruhák pedig... hát tényleg elég rosszak. :-/
2011. augusztus 30. 12:14
|
|
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline
|
Nekem Britney ruhája jön be a legjobban :)de Selenáé is király:) A legrosszabb ruhák meg tényleg rosszakXD Katy ruhája szerintem más színben jó lett volna de sajnos ezt benéztexD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: