MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. augusztus 29. 16:18
Ezzel a listával teljes mértékben egyetértek! Grat a cikk írójának.
2011. augusztus 29. 16:21
|
|
Sweet Dream92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 15 Csatolások: 1 Azonosító: 159473 offline
|
A rossz ruhákkal egyetértek...és a jókkla is Selena Gomez nagyon eltalálta szerintem és Gratulálok Beyoncé-éknak a babáért sok boldogságot nekik! (:
2011. augusztus 29. 16:22
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
hát én Beyonce ruháját is a 'rossz' listára tenném. akármennyire imádom Mileyt, a ruha tényleg borzalmas. Katy Perrynek meg sztem a legjobb volt a ruhája:D jól állt neki nagyon ^^ Britney-nek sem az igazi a ruha, Minaj.. öm.. jézusom :|
ilyenkor elgondolkozom, hogy ezeket a stylystok adják rájuk, vagy ők "álmodják" meg, vagy WTF?????? hogy lehet ilyeneket fölvenni????? elképesztő..
ilyenkor elgondolkozom, hogy ezeket a stylystok adják rájuk, vagy ők "álmodják" meg, vagy WTF?????? hogy lehet ilyeneket fölvenni????? elképesztő..
2011. augusztus 29. 16:44
Selena és Victoria ruhája gyönyörű, de például Miley ruhája bűnronda...
2011. augusztus 29. 16:46
|
|
Márton Máté_98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 158165 offline
|
Nicki Minaj = egy bohóccal ebben a göncben a többiről no comment
2011. augusztus 29. 16:49
Miley ruháján még mindig szakadok, szörnyű
Szerintem a saját nagyanyám is túl ósdinak vélte volna.. Értem én, hogy egyediség meg minden, de ez..
Nicki Minaj ruhája.. mi van? ez ruha?
Selena jól nézett ki, szép volt.
Beyonce-nak nagyon, nagyon örülök, csodásan néz ki, csak úgy ragyog a boldogságtól
Nicki Minaj ruhája.. mi van? ez ruha?
Selena jól nézett ki, szép volt.
Beyonce-nak nagyon, nagyon örülök, csodásan néz ki, csak úgy ragyog a boldogságtól
2011. augusztus 29. 16:49
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Britney és Kelly ruhája nállam már nem a szép ruha kategóriában van.Nivki Minaj öltözéke tényleg elképesztő.Beyoncé ruhája nekem nagyon bejött.A színe is szép a ruhának
2011. augusztus 29. 16:53
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
Nick Maja ruhája egy ici-picit fura.(nagyon fura)
2011. augusztus 29. 16:56
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Selena ruhája nagyon tettszik, meg britney-é is szuper:) Nicki-é meg hányingert hozott rám.xD
2011. augusztus 29. 17:07
Legjobb:Selenáé
Legrosszabb:Vanessáé.bocs Vanessa, de ez a ruha tényleg nagyon előnytelen!
Legrosszabb:Vanessáé.bocs Vanessa, de ez a ruha tényleg nagyon előnytelen!
2011. augusztus 29. 17:21
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
ÉS DEMI? Szerintem Demi Lovatonak itt kéne lennie a legjobbak között. Dögös volt és csinos és brutál jó volt a ruhája. Nem értem...
2011. augusztus 29. 17:24
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Selena egyre rövidebb. 
Most szerencsére már jobb a felhozatal, mint a legutóbbi csodás rendezvényen, szerintem Beyonce ruhája bájos és Zoe Saldana volt csinos, nem az öltözéke miatt, ő mindig egyszerű és helyes.
A többiek meg rémesek. Egyébként is, egy díjátadó lényege az elismerés, nem pedig a divatbemutató. Vagy csak az volt a lényege?
Most szerencsére már jobb a felhozatal, mint a legutóbbi csodás rendezvényen, szerintem Beyonce ruhája bájos és Zoe Saldana volt csinos, nem az öltözéke miatt, ő mindig egyszerű és helyes.
A többiek meg rémesek. Egyébként is, egy díjátadó lényege az elismerés, nem pedig a divatbemutató. Vagy csak az volt a lényege?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: