Ennyi, lehet utálni, tök leszarom, attól még ez lesz a véleményem. Ez van, sprite...
Ördög Nóri egyedül fogja vezetni az X-Faktort
2011. augusztus 11. 00:29
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Én vagyok az egyetlen a társaságban, akit kikészít ördög nóra? Szerintem borzasztó műsorvezető: folyamatosan megjátssza magát, mindenkivel természetellenesen kedves. Soha nincsenek jó poénjai, és szerintem még csak nem is szép.
Ennyi, lehet utálni, tök leszarom, attól még ez lesz a véleményem. Ez van, sprite...
2011. augusztus 11. 09:43
|
|
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline
|
oh ők ketten voltak jók.:// de nem baj.
az X most is jó lesz.
2011. augusztus 11. 10:18
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Érdekes lesz(főleg az elején),de csak menni fog,hiszen Nóri tényleg tapasztalt,ügyes műsorvezető.Szerintem azért Balázs hiányozni fog...Sok sikert a produkcióhoz!Balázsnak ott lesz a 10 000 000 ,a VV5,Széf+rádiózik is...
2011. augusztus 11. 10:27
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
2011. augusztus 11. 10:35
Hát kíváncsi leszek, hogy milyen lesz ha egyedül vezeti a műsort, de biztos nem lesz rossz. De azért jó lett volna ha Balázs is ott van mellette.
2011. augusztus 11. 10:40
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát,tapasztalt műsorvezetőnőről van szó,szóval engem nem lepett meg,hogy éppen őt választották ki.viszont eléggé idegeít a folytonos jópofizása,kicsit álszentnek tartom,dehát ez megintcsak az én véleményem.
de azért azt még remélem,hogy most tehetséges embereket fognak találni,legutóbb vecával és a többiekkel egészen megbarátkoztam.
de azért azt még remélem,hogy most tehetséges embereket fognak találni,legutóbb vecával és a többiekkel egészen megbarátkoztam.
2011. augusztus 11. 11:03
Roxy: Balázsnak nem lesz ott semmi. Már hetekkel sőt hónapokkal ezelőtt felbontotta a szerződést a gyerekei miatt.
2011. augusztus 11. 11:30
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Biztos vagyok benne,hogy Nóri képes lesz erre...lehet,hogy az elején kicsit nehéz lesz de aztán belejön:D
2011. augusztus 11. 11:59
tuti menni fog neki(: én ismerem, és nem hagyja magát;D
2011. augusztus 11. 12:06
|
|
Mereeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 311 Csatolások: 35 Azonosító: 151847 offline
|
Ő neki megy az ilyen nagyon ügyes meg ügye nem ez lesz az első, de nyilván kicsit nehezebb, de talán még jópár szériát lenyomna egyedül is, csak az első lesz nehéz.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: