Az RTL Klub ma jelentette be a hírt, ezzel választ adva a találgatásokra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ördög Nóri egyedül fogja vezetni az X-Faktort
2011. augusztus 10. 20:06
2011. augusztus 10. 20:14
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Az is szóba jött,hogy esetleg Király L. Norbival fogja vezetni...Szerintem ez tök jó lett volna,hisz Norbi maga is szerepelt a műsorban...elláthatta volna hasznos tanácsokkal a versenyzőket,meg ilyenek.
Nórinak pedig gratulálok,hogy megkapta a műsor vezetését!!
2011. augusztus 10. 20:18
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Trinda
Az is szóba jött,hogy esetleg Király L. Norbival fogja vezetni...Szerintem ez tök jó lett volna,hisz Norbi maga is szerepelt a műsorban...elláthatta volna hasznos tanácsokkal a versenyzőket,meg ilyenek.
ez jó ötlet de nem muszály norbival lehet mással is és én szeretem Norbit
ez jó ötlet de nem muszály norbival lehet mással is és én szeretem Norbit
2011. augusztus 10. 20:22
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Tény,hogy bírni fogja,mert tényleg jó műsörvezető,de nekem jobb lett volna ha valakivel ketten vannak. Gondolok itt főként Balázsra.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 10. 20:22
furcsa lesz,hogy nem lesz párja de legalább ő megmaradt
2011. augusztus 10. 20:24
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Hát szerintem ehhez a műsorhoz két műsorvezető kellene... Nóri tehetséges műsorvezető, egyedül azonban közel sem lesz olyan jó, mint Balázzsal volt. Remélem azért ez a műsor színvonalát nem fogja rontani. Sok sikert kívánok neki.
2011. augusztus 10. 20:28
Norbi tényleg jó lett volna egy részről, másrészt viszont nem szerettem volna azt látni, hogy az első évadban feltűnt énekes, műsorvezetővé lép elő, holott Norbinak semmilyen műsorvezetői tapasztalata nincs. Ráadásul az már amolyan "keverjük a bulvárt az igazi munkával" dolog lett volna. Norbi nem műsorvezető, ő énekes, és felesleges lenne most ebbe a szerepbe rakni. Ilyenkor szoktak utána eltűnni a feledésben a "felkapottak".
2011. augusztus 10. 20:30
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Biztosan jó teljesít majd
2011. augusztus 10. 20:35
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
Balázs
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.