Starity

Selena Gomez lesz a következő Angelia Jolie?

16 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 21. 18:09 #161
AngelinaSmile
AngelinaSmile
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 65
Csatolások: 0
Azonosító: 155605
de selena akkor is egy disney "csillag" jótékonykodott.nagy dolog..én is jótékonykodtam már ezért kérem a kedves szerkesztőket rólam is tessék írni egy frappáns cikket amelyben beszámolnak arról hogy én leszek a következő angelina jolie.selena egy énekesnő.abban jó.de szinészetben.hagyjuk már.angelina jolie olyan filmekben játszott ahol odakell tenni magad fegyverekkel játszol rengeteg munkád van benne,de nem egy olyat kell alakítani mint selena ahol egy duzzogó tinit kell alakítani..annyi sztár jótékonykodik de miért pont selena basszus? ő eltörpül angelina jolie,vagy justin bieber Brad Pitt melett...
2011. július 21. 18:18 #162
Kristen95
Kristen95
¤ ♥ Király.k. ¤ ♥

StátuszSelenna esküszöm lelopom a képeid annyirajók :D ♥♥♥ na jó én nemvagyok lopos!♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 30
Azonosító: 133666
o.OOOOO angelina ezerrel jobb :// -.-' cool.gif
2011. július 21. 18:26 #163
B.Bess
B.Bess
Los Angeles

StátuszJust Leave me alone... I know what I'm doing!
Hozzászólás: 2454
Azonosító: 131871
„Jelenleg az a célom, hogy megnyithassan a saját segélyszervezetem egy napon” !!!! a pékség mellé? _nevet.gif hehe

Nos akkor Miss gomeznek lassan 6 gyermeke lesz smileeee.gif smileeee.gif
amúgy az jó dolog, hogy jótékonykodik smileeee.gif Amúgy igen nem ő az egyetlen aki adományozik csak mások azt nem reklámozzák
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. július 21. 18:34 #164
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Olyan szánalmasak vagytok.
Lucy-chan azt írja hogy: csinál valamit?
B.Bess: nem ő az egyetlen aki adományozik csak mások azt nem reklámozzák

és abba mi jó van ha úgy adományozol, hogy titokban? Selena egy UNICEF nagykövet. nem kell tőle hasra esni, de akkor sem hallod minden második olyan nagy tehetséges sztártól, hogy UNICEF nagykövet, és segélyszervezetet akar csinálni. -.-' úgy csináltok mintha már ez is egy fuuu de rossz tulajdonság lenne

szánalmas bunkók vagytok
és az adományozás miatt hasonlítják Angelinához.. bár ezt mondjuk én se nagyon értem hogy miért.
2011. július 21. 19:02 #165
- törölt felhasználó -    
Nah persze, majd pont ő _nevet.gif
2011. július 21. 19:40 #166
Pillebaba98
Pillebaba98
New York *-*

StátuszLégy önmagad :)
Hozzászólás: 1505
Csatolások: 10
Azonosító: 152801
annyira nem szeretem amikor a sztárokat hasonlítják egymáshoz sleep.gif"
2011. július 21. 19:46 #167
AngelinaSmile
AngelinaSmile
új tag
Hozzászólás: 65
Azonosító: 155605
ez nem arról szól hogy ki milyen szánalmas bunkó..egyszerűen angelinához nem lehet selenát hasonlítani és kész..B.Bess :a pékség mellé? ez hatalmas volt.wink.gif
2011. július 21. 19:58 #168
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Teljes mértékben egyetértek Lucy-chan-nel. Szerintem Selena még nagyobb bókot nem kapott életében ennél, és ennyi? Ha tehetném énis segítenék, számomra még mindig rejtély, hogy a sok tizenéves sztár mit kezd a többmilliárdos összeggel amit a semmittevésért kap. Komolyan. Ha nekem ennyi pénzem lenne a tizedére sem tartanék igény. Az, hogy odaadja a ruháit amiket kinőt... nagy dolog. Szerintem a normális emberek 80 százaléka azt teszi, nem beszélve a régi, nemhasznált játékokról, már ha magamból indulok ki. Komolyan, eddig sosem volt nagyobb bajom egyik sztárral sem, de teljes szívvel remélem, hogy elfog tünni 2 éven belül, mert nem érdemli meg az a figyelmet amit kap. Ahogy Lucy-chan is írta, többet lehet hallani a Bieber-rajongók által kapot gyülöletről nyafogni, mint arról, hogy Japánnak vagy hasonlóknak segített volna. Szánalmas ez a csaj és egyre mélyebbre ássa magát nálam. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Holly Keller, An_d_a
2011. július 21. 20:08 #169
angika0701
angika0701
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Azonosító: 155671
Figyeljetek ide mindeki ne sértegesétek Selenát és ne sértegesétek Selena111 mert le ütök mindekit ha ideges vagyok mindenkit meg verek ne mondjon senki bungó hülyét stb... dolgokot és ha kell engem sértegesetek ne Selenát és Selena111 et júújj ez a angelina jolika már öreg mit akartok tiszta öreg igaz nekem is angelina a nevem de kit érdekel régen szerettem de meg ismertem Sellyt és márt jóbban szerettem a Selly-t a Jolikát de akkor is mit kébzeltek ti magatókról hog beszéltek van olyan is akki nem ismeri angelina jolit mégis irtak alá hogy selena bunkó stb.... és csak ezek olyak akik utálják Selly-t tik vagytok a bunkók tik vagytok a hülyék és nem mondok csúnya szavakat pedig birnák és gyülölöm a Selena utálokat.. ennyi le vagytok tojva...
2011. július 21. 20:09 #170
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

Idézet (misssha @ 2011.07.21. 18:34)
Olyan szánalmasak vagytok.
Lucy-chan azt írja hogy: csinál valamit?
B.Bess: nem ő az egyetlen aki adományozik csak mások azt nem reklámozzák

és abba mi jó van ha úgy adományozol, hogy titokban? Selena egy UNICEF nagykövet. nem kell tőle hasra esni, de akkor sem hallod minden második olyan nagy tehetséges sztártól, hogy UNICEF nagykövet, és segélyszervezetet akar csinálni. -.-' úgy csináltok mintha már ez is egy fuuu de rossz tulajdonság lenne

szánalmas bunkók vagytok
és az adományozás miatt hasonlítják Angelinához.. bár ezt mondjuk én se nagyon értem hogy miért.

Értem mire szeretnél kilyúkadni, bár lehetett volna kicsit kulturáltabba is fogalmazni. Így ha belegondolok, szerintem a legtöbb embernek vagy nekem nem feltétlen az a bajunk Selenával, hogy adakozik, sőt, ez nagyszerű dolog, meg minden. (az meg más dolog, hogy UNICEF nagykövetként semmit nem csinált). A dühünk nem feltétlen Selena felé irányult, szerintem ahogy beadják az embereknek, mintha szent lenne, sztárolva van és reklámozva közbe más sztárokhoz képest negyedanyit nem csinált. Magamból kiindulva, dühítőnek tartom, hogy 18 évesen összehasonlítják Angelinával. Pluszba nekem ídegesítőnek jött le, hogy egyátalán nem érezte a súllyát a bóknak, amikor azért ez nagy dolog. Sőt, ha jól emlékszem Selena az egyik számába még említi is Angelinát(azthiszem a Spotlight c.-be). Ezért, ez nekem nagyon bunkónak tűnik. Másrészt az egész csaj unszimpi. Szóval, jógosnak tartom azt amit írtunk, megvédve magama és a többi regisztrált tagot aki kifejtette a negatív véleményét a cikkről.
2011. július 21. 20:12 #171
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

Idézet (angika0701 @ 2011.07.21. 20:08)
Figyeljetek ide mindeki ne sértegesétek Selenát és ne sértegesétek Selena111 mert le ütök mindekit ha ideges vagyok mindenkit meg verek ne mondjon senki bungó hülyét stb... dolgokot és ha kell engem sértegesetek ne Selenát és Selena111 et júújj ez a angelina jolika már öreg mit akartok tiszta öreg igaz nekem is angelina a nevem de kit érdekel régen szerettem de meg ismertem Sellyt és márt jóbban szerettem a Selly-t a Jolikát de akkor is mit kébzeltek ti magatókról hog beszéltek van olyan is akki nem ismeri angelina jolit mégis irtak alá hogy selena bunkó stb.. és csak ezek olyak akik utálják Selly-t tik vagytok a bunkók tik vagytok a hülyék és nem mondok csúnya szavakat pedig birnák és gyülölöm a Selena utálokat.. ennyi le vagytok tojva...

Te meg alig 10 évesen, szinte írástudatlanul(már bocs) írogatsz baromságokat. Egyszerűen szánalmas, és nem ézem úgy, hogy felfogod a dolgokat, amiket mások írnak. Majd 4 év múlva is kiváncsi leszek a véleményedre úgyanezzel a dologgal kapcsolatba.
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Grace Benning
2011. július 21. 20:15 #172
Solita
Solita
új tag

StátuszEgy mesés csajszi aki imádja a meséket ♥
Hozzászólás: 25
Azonosító: 153127
és miért nincs igaza???
Teljes mértékben egyetértek angika0701-el!!!
2011. július 21. 20:16 #173
Solita
Solita
új tag

StátuszEgy mesés csajszi aki imádja a meséket ♥
Hozzászólás: 25
Azonosító: 153127
és miért sértegeted angika0701-t ilyen szavakkal ,hogy baromság mert te ezzel megszeged a felhasználási feltételeket!!
2011. július 21. 20:49 #174
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Kedves szelena-rajongók: ha már szelenát nem, de legalább titeket komolyan vennénk, ha értelmesen vitatkoznátok! A gyerekes kijelentéseitekről csak az alacsony IQ-hányadosotok rí le. Elegem van már, hogy ezen a fórumon alig van valaki, akivel értelmesen lehet vitatkozni, akár dizni rajongó, akár nem! Tanuljátok már meg a mondandótokat elvakultság nélkül, és érthetően leírni! És ez vonatkozik minden cikkre, minden rajongóra. Hányszor láttam már olyat a hozzászólásoknál, hogy valaki értelmesen leírta a véleményét (netán igaza is volt), és valami elvakult rajongó hülyeségeket beszélve, okvetlenül belekötött? Hát elmondanám sokszor. Alig bírtam megállni, hogy ne írjak, mert tudtam, hogy belém is ugyanúgy bele fognak kötni. Hülyeségeket egymáshoz dobálva vitázni nem lehet, szóval... Én a amúgy békés ember vagyok, nem szeretek hülyeségekből konfliktust generálni. De néhány kijelentést már nehéz szó nélkül hagyni. Ha talán-talán voltál olyan ügyes, és végigolvastad ezt a kis szösszenetet, esetleg megfogadod a tanácsom, akkor beszélhetünk. Köszöntem.
5 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Holly Keller, Grace Benning, Boscorelli, An_d_a
2011. július 21. 20:59 #175
- törölt felhasználó -    
Ő egy senki szánalom.Ha a szép szóból nem értetek kis Szelina rajongók akkor megvilágosítalak titeket.A kis gomezeteknek meg van írva az a gyönyörű megható szövege.Ha Stylist-ja nem öltöztetné úgy néz neki mint egy p*raszt.Ja és ki ne hagyjuk zsíros lenne a haj és az arcáról ne is beszéljünk tiszta táska ez egész szeme és 19 évesen tiszta ránc.Na ennyi lenne és nagyon nem érdekel a véleményetek fölösleges erre a pár mondatra a Gomez rajongóknak válaszolni.A többiekét viszont hallani akarom.. wink.gif
2011. július 21. 21:11 #176
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 255
Azonosító: 153301
angika0701:nyugi,itt mindenkinek más a véleménye,jó,adok egy kicsit a szavadra,mert a mások iránti sértegetés,úgy,h nem simered az illetőt nagyon irritáló,de pont azért,ha ideges vagy,akkor nézd meg mit irsz...hogy mnegértsék,és jól vissza tudj vágni,és hogy annak értelme is legyen smileeee.gif nem rosszból irom,ez egy tanácvs,ha az oldal tagja akarsz maradni,és barátokat akarsz smileeee.gif
2011. július 21. 21:12 #177
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 255
Azonosító: 153301
Kiyla:és ezt pontosan hol hallottad?
2011. július 21. 21:15 #178
Missy Osmen
Missy Osmen
új tag

StátuszElena: Ne felejtsd hogy ki segített. Damon: Utálom is magam érte.
Hozzászólás: 20
Azonosító: 155008
Ilyen nincs, hogy következő Angelina Jolie! mindenkiből egy vagy és szerintem senkit ne hívjanak következő x-nek!
2011. július 21. 21:15 #179
- törölt felhasználó -    
Ez Angelinára nézve sértés. Selena a nyomába sem érhet, mivel színészkedni egy kicsit sem tud..
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Holly Keller
2011. július 21. 21:17 #180
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Bogszics @ 2011.07.21. 20:49)
Kedves szelena-rajongók: ha már szelenát nem, de legalább titeket komolyan vennénk, ha értelmesen vitatkoznátok! A gyerekes kijelentéseitekről csak az alacsony IQ-hányadosotok rí le. Elegem van már, hogy ezen a fórumon alig van valaki, akivel értelmesen lehet vitatkozni, akár dizni rajongó, akár nem! Tanuljátok már meg a mondandótokat elvakultság nélkül, és érthetően leírni! És ez vonatkozik minden cikkre, minden rajongóra. Hányszor láttam már olyat a hozzászólásoknál, hogy valaki értelmesen leírta a véleményét (netán igaza is volt), és valami elvakult rajongó hülyeségeket beszélve, okvetlenül belekötött? Hát elmondanám sokszor. Alig bírtam megállni, hogy ne írjak, mert tudtam, hogy belém is ugyanúgy bele fognak kötni. Hülyeségeket egymáshoz dobálva vitázni nem lehet, szóval... Én a amúgy békés ember vagyok, nem szeretek hülyeségekből konfliktust generálni. De néhány kijelentést már nehéz szó nélkül hagyni. Ha talán-talán voltál olyan ügyes, és végigolvastad ezt a kis szösszenetet, esetleg megfogadod a tanácsom, akkor beszélhetünk. Köszöntem.

Végre! Én is gondolkodtam rajta, hogy leírom ezeket. Ami itt megy kész óvoda. Értelmetlen, helyesírási hibákkal teli hozzászólásokkal találkozom. Általában Selena Gomez, Justin Bieber cikkeknél. Ugye a sok elvetemült (nem írom ide, hogy fiatal, mert nem is egy 16-17 éves Szelena rajongó akad, aki úgy ír, mint egy kis elsős, ami hatalmas nagy észre vall) rajongó ki akar állni a kedvencükért. Oké, elfogadom. Többször is leírtam már, hogy nekem is vannak kedvenceim, én is kiállok értük, de nem ilyen módon. Mindennek van határa. Én tiszteletben tartom a másik ember véleményét. Néha szoktam vitázni, szeretek is, ha értelmes érvekkel, emberekkel találkozom. És a legfontosabb, nem küldöm el a másik embert melegebb éghajlatra, ellenben veletek. Én is kérlek titeket, viselkedjetek normális fórumozóhoz méltóan, még ha nem is vagytok azok.
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Boscorelli
16 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok