Selena Gomez lesz a következő Angelia Jolie?
2011. július 23. 10:57
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Chh...Selena Angelinához képest egy porszem a sivatagba.XD De most ha valaki színász vagy énekes az a legnagyobb amit elérhet h nem máshoz hasonlítják hanem saját magához.
ennyi ezt se tudja elérni.XD
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. július 23. 10:58
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (Selena111 @ 2011.07.21. 13:14)
én viszont nem értek egyet itt sok emberrel, sőt SELENA MÉG JOBB IS JOLIE-NÁL !!
Miben??? WTF??? Jó oké nagyon rendes hogy adakozik ezt aláírom.
2011. július 23. 12:19
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nézegetem vissza a kommenteket,éshát mit ne mondjak...elég meglepő.megfigyeyltem,hogy akik szereteik selena-t,azok szó szerint ˝rátámadnak˝ néha arra,aki nem szereti őt,merthogy féltékeny.ennyi erővel akkor azok az emberek,akik justin-t vagy bárki mást szidnak,akkor azok is mind féltékenyek?érdekes,akkor eza téma nem kerül elő.itt is ugyanez a helyzet,egyszerűen selena-t nem szeretjük,nem pedig féltékenyek vagyunk.van,aki tényleg az,de a többség egyértelműen nem,én legalábbis biztosan nem.csak vannak páran annyra elfogultak(tisztelet a kivételnek),hogy kitalálnak valamit annak érdekében,hogy bizonyítsák, selena a csúcs.mindenkinek más az ízlése,ez van.nem szokásom azt leszólni vagy féltékenynek nevezni,aki nem kedveli a kedvencemet vagy nem egyezik az ízlésünk.tiszteletben tartom,megváltoztatni úgysem tudom a véleményét,akármennyire is akarom.selena számomra nem több,mint egy üres csaj,tehetség nélkül,aki az éppen aktuális sztárral lóg,hogy megmaradjon a hírneve.és akkor mi van,ha én így gondolom?összedőlt a világ?mert szerintem nem.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. július 23. 13:53
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
de most tényleg,elolvastam itt a mai-tegnapi komikat,és,tényleg,nagyon jó, ezt csinálja,de más is adományozik,aki nem sztár,azt meg semmibe lehet benni,mert nem olyan hires mint Sel,vagy Angelina,vagy Katy Perry,vagy a többiek?Semmi bajom sincs egyikel sem,de azért,mert ők hiresek,más is,de akkor én is meg jó pár meber a cimlapon kéne,h legyünk!
2011. július 23. 13:59
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
FIGYELJETEK MÁR:MINDEN EGYES CIKK,AMI ITT VAN,MIND1EGY,HOGY SELENÁS,VAGY MILEY,VAGY DEMIS,VAGY JONAS BROTHERSRŐL SZÓL,MIND CSAK VITA,SENKIENK SINCSENEK ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁSAI(TISZTELET A KIVÉTELNEK)JÓ,HA 10BŐL 3 EMBER NORMÁLIS KOMMENTET IR!JÓ,ÉN IS VITATKOZOM,DE A VELELM EGYKOROÚKKAL,ÉS OLYANON,AMI MÉG TERMÉSZETES
DE MIKOR EGHY 17 MEG 20 ÉVES VITATKOZIK ILYEN "hirességeken"-AZ MÁR UNDORITÓ!
SENKI NEM TUD ÉRTELEMSEN HOZZÁÁLLNI A DOLGOKHOZ,CSAK AZT NÉZI,H KIBE ÉS HOL KÖSSÖN BELE!NEM IGAZÁN AKAROK NEGATIV VISSZAJELZÉSEKET,MERT NINCS KEDVEM VITÁZNMI,ÉS AZ OLDAL TAGJA AKAROK MARADNI!
SENKI NEM TUD ÉRTELEMSEN HOZZÁÁLLNI A DOLGOKHOZ,CSAK AZT NÉZI,H KIBE ÉS HOL KÖSSÖN BELE!NEM IGAZÁN AKAROK NEGATIV VISSZAJELZÉSEKET,MERT NINCS KEDVEM VITÁZNMI,ÉS AZ OLDAL TAGJA AKAROK MARADNI!
2011. július 23. 14:23
|
bongyi98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 152285 offline
|
Orsi.Miley26 egyetértek veled,te az sem helyes,h egyfojtába csak Selena a hibás mindenért,és h egyfojtába csak ötet bántsák !!!!!!
és én nem akarok senkivel sem összeveszni !!!!!!
2011. július 23. 14:40
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Orsi.Miley26 ebbe egyetértek
2011. július 23. 14:57
|
|
Köszönöm Demii,bongyi98,köszi,igen,rlszben egyetértek,de azért néha van ok arra,h miért bántják őt olyan sokat,köszönöm elistar.smile,itt legalább vannak értelmesen gondolkodó emberek!
2011. július 23. 14:59
|
|
de azér,most nem rosszból bongyi98,de nem mindig bántják azért Selt...Ez a sztársággal jár,nem ő az egyetlen és nem is az utolsó,akit piszkálnak...
2011. július 23. 15:09
|
|
Selena Ági Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 133847 offline
|
Hát remélem Selena nem lesz Angelina...amúgy Boldog szülinapot neki mégegyszer ♥♥♥♥ És ne szidjátok Selt,hisz ő a Disney legjobb színésznője.Szerintem énekesnője is
2011. július 23. 16:38
|
|
Selena Ági Gomez:na azért nem ő a Disney legjobb szénésznője,sem pedog énekesnője,nem azt mondom,h Miley,vgy mittudomén melyik az,de azért Sel sem!
2011. július 23. 21:57
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
őőőőőőőő nnnos szerintem azért ennyire nem nagy színész... nem örülök h vele hasonlítják össze mert Angelinát még az anyukám is szereti Selenát meg csakúgy tűri amikor a Disney-t nézem. összesítve nkm kicsit hülye hír... de ez csak az én véleményem!
2011. július 23. 22:02
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
Orsi.Miley nem akarlka letámadni csak egy észervétel mellesleg igazad van valahol: épp most indítottál vna el egy vitát ha nem fékezem le magam mert ez a hírportál erre való! ha írnak v hallanak vmit akk rögzítik ide ha viszont pletyka akk átírják mert így a helye lehet h nkd ez nem tűnt fel de fogadok h másnak is.
előre sajnálom ha felidegesítek valakit... nem szeretk vitatkozni.
2011. július 23. 22:15
|
|
destiny96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 153965 offline
|
„Jelenleg az a célom, hogy megnyithassan a saját segélyszervezetem egy napon” – tette hozzá. – Csodálatos lenne. Imádom, hogy Ryan Seacrestnek is megvan a saját szervezete és a jótékonysági alapja, így sok emberen tud segíteni. Szóval szeretnék csinálni valami hasonlót.”
-üres duma...-most komolyan minden előítélet nélkül...
és Holly Keller annyira igazad van, a számból vetted ki a szót!
-üres duma...-most komolyan minden előítélet nélkül...
és Holly Keller annyira igazad van, a számból vetted ki a szót!
2011. július 23. 22:34
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Ez még nálam is kiverte a biztosítékot. Gomez Jolietól fényévekre van. Én nem utálom Selenát, de ez egy tény.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.