Selena Gomez lesz a következő Angelia Jolie?
2011. július 26. 15:32
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Angelina sokkal jobb Selenánál.
2011. július 26. 19:57
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
hat nem toom h miert kell az embereket mindig osszehasonlitani?!
2011. július 26. 20:10
Selena jobb
xd sztem nagyon szép amit Selly tesz, nem értem h miért kell már emiatt is bántani...sok irigy ember...-.-" csak így tovább Selena♥
2011. július 26. 21:19
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Jó tervei vannak a csajnak az biztos. Kíváncsi vagyok véghez is viszi -e.
2011. július 26. 21:20
|
|
Alexacska900új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 156598 offline
|
Selena nagyon kedves és segitőkész lány.És nagyon kedves tőle hogy segiti a rászorulokat
2011. július 27. 01:42
Gratulálok annak aki kitalálta ezt a "kicsit" félre kuszált címet. Tisztáznám ,hogy Szeldinka sehol sincs Angelinához.
2011. július 27. 16:54
háát nem annyira hasonlítanak de azért jó h mondják.
2011. július 27. 18:50
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
naa jóó!! x/
ez már túúúúúúúúl sok!!!!....
minek kell állandóan mindenkit mindenkivel hasonlítani?!!..mi lesz a következő cikk?!: Selena Gomez olyan mint Michael Jackson?!!...mert szeret segíteni és szereti a gyerekeket...vagy?!.x//na azon csak röhögnék!...
jóó..szép,meg minden..kedves dolog hogy ilyet tesz..de!!Nehogymáár Angelina Jolie-hoz hasonlítsanak egy olyas valakit,aki szerepelt 1-2 sorozatban,és van 3-4 filmje.....ez...ez már fájdalmas..x/
vegyetek már vissza emberek!!...minek kell embereket hasonlítani állandóan hazugságokkal?!: 'Az újságírók negatív dolgokat írnak,mert úgy gondolják erre kíváncsiak az ólvasóik.Nos,elárulom nekik:Nem erre kíváncsiak!'-Michael Jackson...és nagyon is igaz!!
ez már túúúúúúúúl sok!!!!....
minek kell állandóan mindenkit mindenkivel hasonlítani?!!..mi lesz a következő cikk?!: Selena Gomez olyan mint Michael Jackson?!!...mert szeret segíteni és szereti a gyerekeket...vagy?!.x//na azon csak röhögnék!...
jóó..szép,meg minden..kedves dolog hogy ilyet tesz..de!!Nehogymáár Angelina Jolie-hoz hasonlítsanak egy olyas valakit,aki szerepelt 1-2 sorozatban,és van 3-4 filmje.....ez...ez már fájdalmas..x/
vegyetek már vissza emberek!!...minek kell embereket hasonlítani állandóan hazugságokkal?!: 'Az újságírók negatív dolgokat írnak,mert úgy gondolják erre kíváncsiak az ólvasóik.Nos,elárulom nekik:Nem erre kíváncsiak!'-Michael Jackson...és nagyon is igaz!!
2011. július 27. 19:10
akinek ennyi pénze van szerintem el is várható tőle hogy segítsen a rászorulóknak, ha gazdag volnék én is adakoznék az biztos, egyébként nem Angelina a kedvenc színésznőm de azt tisztelem benne hogy szeret adakozni és segíteni
2011. július 27. 21:21
Nem értem,miért kell őket össze hasonlítgatni..Miért hasonlítják egyáltalán egy lapra Selenát Angelinával?
Angelina vitte/viszi valamire,tehetséges színésznő-ezt mindenki tudja.Selenáról egészen más a véleményem,és szerintem nem csak az enyém.És ha már ilyen sok pénze van valakinek,akkor elvárható dolog,hogy adományozzon.Csak ennyi.
Angelina vitte/viszi valamire,tehetséges színésznő-ezt mindenki tudja.Selenáról egészen más a véleményem,és szerintem nem csak az enyém.És ha már ilyen sok pénze van valakinek,akkor elvárható dolog,hogy adományozzon.Csak ennyi.
2011. július 27. 23:10
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
egyetertek adry1415-el ugyanezt akkartam leirni
2011. július 28. 08:21
Ez szép dolog tőle, de ezt bárki megteheti akinek túl sok pénze van, már csak a hírnév érdekében is. Én nem feltételezek semmit Selenáról, de ki tudja...
2011. július 28. 12:44
adry1415!
Sztem nem várható el, h adományozzon a pénzéből. Az a sajátja. Ha magától nem akarja a pénzének egy részét az szegényekre fordítani, hanem azért teszi, mert ezt egyesek elvárják, az önzőség. Ha azért teszi, mert komolyan gondolja, az viszont becsülendő
De abban egyetértek, h Angelina legalább tehetséges, és önzetlenül segít! Igaz nem kedvencem, de ezt elismerem.
Sztem nem várható el, h adományozzon a pénzéből. Az a sajátja. Ha magától nem akarja a pénzének egy részét az szegényekre fordítani, hanem azért teszi, mert ezt egyesek elvárják, az önzőség. Ha azért teszi, mert komolyan gondolja, az viszont becsülendő
De abban egyetértek, h Angelina legalább tehetséges, és önzetlenül segít! Igaz nem kedvencem, de ezt elismerem.
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.