Starity

Selena Gomez lesz a következő Angelia Jolie?

16 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 21. 21:19 #181
Solita
Solita
új tag

StátuszEgy mesés csajszi aki imádja a meséket ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 153127
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.21. 21:11)
angika0701:nyugi,itt mindenkinek más a véleménye,jó,adok egy kicsit a szavadra,mert a mások iránti sértegetés,úgy,h nem simered az illetőt nagyon irritáló,de pont azért,ha ideges vagy,akkor nézd meg mit irsz...hogy mnegértsék,és jól vissza tudj vágni,és hogy annak értelme is legyen smileeee.gif nem rosszból irom,ez egy tanácvs,ha az oldal tagja akarsz maradni,és barátokat akarsz smileeee.gif

részben igazad van, de ő csak Selena111-et védte, akit ok nélkül bántottak!!
2011. július 21. 21:21 #182
Vampen
Vampen
visszatérő vendég

StátuszWe won't break, we won't die... It's just a moment of change.
Hozzászólás: 185
Csatolások: 44
Azonosító: 123844
Pontosan. A fölösleges sértegetés meg oltogatás csak továbbiakat szül. Aki csak káromkodni meg fikázni jön ide, inkább ne írjon semmit. Menjen aztán vagdosson párnákat a falhoz ha ideges!
Az amúgy meg tök jó, ha a sztárok jótékonykodnak. Bár szerintem nem kéne őket összahasonlítgatni, de végülis nekem mindegy.
2011. július 21. 21:24 #183
- törölt felhasználó -    
Idézet (angika0701 @ 2011.07.21. 20:08)
Figyeljetek ide mindeki ne sértegesétek Selenát és ne sértegesétek Selena111 mert le ütök mindekit ha ideges vagyok mindenkit meg verek ne mondjon senki bungó hülyét stb... dolgokot és ha kell engem sértegesetek ne Selenát és Selena111 et júújj ez a angelina jolika már öreg mit akartok tiszta öreg igaz nekem is angelina a nevem de kit érdekel régen szerettem de meg ismertem Sellyt és márt jóbban szerettem a Selly-t a Jolikát de akkor is mit kébzeltek ti magatókról hog beszéltek van olyan is akki nem ismeri angelina jolit mégis irtak alá hogy selena bunkó stb.. és csak ezek olyak akik utálják Selly-t tik vagytok a bunkók tik vagytok a hülyék és nem mondok csúnya szavakat pedig birnák és gyülölöm a Selena utálokat.. ennyi le vagytok tojva...

na nehogy már tőled kell féljek rohog.gif ha nagyon akarsz verekedni gyere mellettem a törvény van én rendőr vagyok dry.gif
2011. július 21. 21:25 #184
Solita
Solita
új tag

StátuszEgy mesés csajszi aki imádja a meséket ♥
Hozzászólás: 25
Azonosító: 153127
Idézet (Vampen @ 2011.07.21. 21:21)
Pontosan. A fölösleges sértegetés meg oltogatás csak továbbiakat szül. Aki csak káromkodni meg fikázni jön ide, inkább ne írjon semmit. Menjen aztán vagdosson párnákat a falhoz ha ideges!
Az amúgy meg tök jó, ha a sztárok jótékonykodnak. Bár szerintem nem kéne őket összahasonlítgatni, de végülis nekem mindegy.

tudom, én nem sértettem meg senkit!
én csak azokat sajnálom akiket megsértenek sad.gif
2011. július 21. 21:25 #185
Klauc
Klauc
visszatérő vendég

StátuszLégy mindig önmagad! :)
Hozzászólás: 348
Csatolások: 44
Azonosító: 133161
Szerintem meg mindenki fogja be, vagy vitatkozzon értelmesen, mert annak értelme nincsen, legalább is szerintem, hogy mindenki mindent leír, még azt is ami nem ide tartozik. A cikk, ha végigolvasnátok, nem arról szól hogy Selena olyan tehetséges mint Angelina Jolie, vagy jobb színésznő stb. egy szóval nem említ a cikkem ilyet, arról szól, hogy Selena Angelina Jolie nyomdokaiba szeretni lépni, azzal hogy JÓTÉKONYKODIK. Mivel fel néz rá, és a cím arra utalna, hogy Selena és olyan sok jótékonykodásban, és segélynyújtásban veszt részt, hogy (ezen a téren) megközelíti Angie-t!
2011. július 21. 21:26 #186
- törölt felhasználó -    
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.21. 21:12)
Kiyla:és ezt pontosan hol hallottad?

édesem minden hírességgel így van ez ebbe jobb is ha beletörődsz mellow.gif
2011. július 21. 21:28 #187
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Klauc @ 2011.07.21. 21:25)
Szerintem meg mindenki fogja be, vagy vitatkozzon értelmesen, mert annak értelme nincsen, legalább is szerintem, hogy mindenki mindent leír, még azt is ami nem ide tartozik. A cikk, ha végigolvasnátok, nem arról szól hogy Selena olyan tehetséges mint Angelina Jolie, vagy jobb színésznő stb. egy szóval nem említ a cikkem ilyet, arról szól, hogy Selena Angelina Jolie nyomdokaiba szeretni lépni, azzal hogy JÓTÉKONYKODIK. Mivel fel néz rá, és a cím arra utalna, hogy Selena és olyan sok jótékonykodásban, és segélynyújtásban veszt részt, hogy (ezen a téren) megközelíti Angie-t!

Ha csak ezért jótékonykodik, akkor ott már régen nagy bajok vannak. Én is jótékonykodom. Viszont nem azért, mert a kedvenceim azt csinálják. Bocsánat, ez kijött belőlem. pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: Kiyla, Bogszics, Holly Keller, Boscorelli, ownway
2011. július 21. 21:43 #188
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.21. 21:17)
Végre! Én is gondolkodtam rajta, hogy leírom ezeket. Ami itt megy kész óvoda. Értelmetlen, helyesírási hibákkal teli hozzászólásokkal találkozom. Általában Selena Gomez, Justin Bieber cikkeknél. Ugye a sok elvetemült (nem írom ide, hogy fiatal, mert nem is egy 16-17 éves Szelena rajongó akad, aki úgy ír, mint egy kis elsős, ami hatalmas nagy észre vall) rajongó ki akar állni a kedvencükért. Oké, elfogadom. Többször is leírtam már, hogy nekem is vannak kedvenceim, én is kiállok értük, de nem ilyen módon. Mindennek van határa. Én tiszteletben tartom a másik ember véleményét. Néha szoktam vitázni, szeretek is, ha értelmes érvekkel, emberekkel találkozom. És a legfontosabb, nem küldöm el a másik embert melegebb éghajlatra, ellenben veletek. Én is kérlek titeket, viselkedjetek normális fórumozóhoz méltóan, még ha nem is vagytok azok.

Pontosan meghajolo.gif Örülök, hogy vannak akik még így gondolják. Én sosem voltam ilyen elvakult és nem írtam baromságokat, de a starityn tanultam meg igazán jól véleményt nyilvánítani, azzal hogy megpróbáltam értelmesen, érthetően megfogalmazni a gondolataim. Láss csodát ez javamra vált. Nem hinném hogy fájdalmas lenne, ha mindenki ugyanezt megpróbálná. Netán értelmes kommentek születnének wink.gif Ja és azt kifelejtettem, hogy az sem lenne rossz, ha az 'xD'-nél, és az 'egyetértek xy-nal'-oknál bővebb kommenteket írnának. Ez unalmas és idegesítő.
4 felhasználónak tetszik: Kiyla, LittleVampire, Holly Keller, Boscorelli
2011. július 21. 21:51 #189
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (Klauc @ 2011.07.21. 21:25)

Oké. Abban igazad van, hogy ilyet a cikked nem említ, ezt elismerem. Én pl azért írtam a tehetséggel kapcsolatosan, mert pár IQ-fighter kommentelő említette (azt fenntartom, hogy szelena távolról sem közelíti meg Angelinat). A legtöbb kommentelőnek (nekem is) avval van baja, hogy ez az egész olyan mű. A cukormáz szövegeket a szájába adják, ez már kiderült számomra korábban.
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Holly Keller
2011. július 21. 23:18 #190
Holkyee
Holkyee

Státuszι'м A+ ғσяɛωɛя♥
Hozzászólás: 630
Csatolások: 11
Azonosító: 150475
Angelina-t nem lehet csak úgy utánozni.. főleg Selena kisasszony nem dry.gif
2011. július 21. 23:22 #191
xikszyipszilon
xikszyipszilon
visszatérő vendég
Hozzászólás: 149
Azonosító: 151592
Durva mi megy itt... smileeee.gif Na mindegy, szerintem ez rendes dolog, végtére is mindegy, hogy ki és miért, azoknak az embereknek a segítség számít.
2011. július 21. 23:30 #192
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
hát Angelinától még messze van a kis drága... mellow.gif nyomába se érhet tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Kiyla
2011. július 22. 01:28 #193
- törölt felhasználó -    
Azta szent magasságos jó malac jó Istenit! blink.gif Úristen, ezt jól olvastam? Ugye nem?! Mondjátok, hogy nem! Ki volt azaz elvetemült, aki Angelina Joliet hasonlítgatja egy ilyen színvonaltalan huszadrangú sztárocskához?! Most komolyan! Hogy lehet két kalap alá venni őket? Most kivételesen elfogult vagyok, mert imádom Angiet. Az egyik legjobb, legtehetségesebb színész, akit valaha hátán hordott a Föld. Imádom. Gyerekek, Jolie nem önmaga promotálása miatt csinálja azt, amit csinál. Legalábbis én személy szerint így gondolom, mert van elég pénze és van eléggé olyan híres, valamint elismert, hogy ne kelljen ilyen patkány dologhoz folyamodnia. Angelina Jolie egy Oscar-díjas színésznő! Mi a rákról beszélünk mi itt?! blink.gif Szerény véleményem szerint nem is lehet összehasonlítani ezt a két színésznőt (persze, ha szelikét színésznőnek vesszük), mert Jolie első szerepe is már jóval szelike színvonalmi skáláján feljebb volt. Engem speciel felháborított, hogy hogyan lehet őket egy kalap alá venni. Angie egy tehetséges színésznő (nem agyonsztárolt dizni palánta), aki előtt valóban kalapot lehetne emelni. Nemrég láttam tőle az Elcserélt életek című filmet. Sosem szerettem a komoly filmeket, de úgy gondoltam, hogy Angelina miatt megéri. Meg is érte. Egy szívszorongató dráma, ahol Jolie fantasztikusan teljesített. Egy szelike ilyen szerepet eljátszani sem tudott volna, akármennyire is próbálna erőlködni egy sort. Angelina Jolie remek színésznő, és értem én, hogy a jótékonykodás miatt hasonlítgatják hozzá, de én is azt mondom, hogy álmodik a nyomor. blink.gif Szelike hol van, amikor valami természeti katasztrófa sújt le egyes országra, s válnak emberek ezrei hontalanná?! Hol van ő akkor?! Sehol. Angelina több ezer embernek biztosított fedelet a feje felé, amikor is legutóbb Japánban földrengés volt. Ha ekkora a szája, miért nem irattatja át a számláját egy beteg gyermekekkel foglalkozó alapítvány nevére?! Miért nem adományoz minden egyes megkeresett centjét a rászorulóknak?! Nem fogja, mert nem képes úgy élni, mint te vagy én. Képtelen plazma tévé, több százezres okos teló és mindenféle drága ételek nélkül élni. Ez a kiscsaj azt sem tudja, hogy mi a főzelék vagy a krumpli leves, mert a legprolibb kaja, amit eszik, az is maximum a frissen sült csirke vagy marha, áfonyamártással és valamilyen extrás körettel dúsítva. blink.gif Ha helyet cserélne a fórumon bárkivel, akkor két óra után meghalna, mert normálisan kéne élnie, valamint nem nyalnák körbe a popóját. Majd akkor hiszem el, ha életeket ment meg azzal a nagy volumenű adományával. Számomra ezzel pedig csak még nevetségesebbé vált.

"Ez fantasztikus, hogy hozzá hasonlítanak."

Ööööööööö... ki mondta, hogy hozzá hasonlítják? Én maximum a sorstársához, bíbőrhöz tudnám hasonlítani, aki kb. ugyanannyit ér, mint ő maga. Én erre csak azt tudom mondani, hogy legszívesebben fejbe vágnám magamat a billzetemmel, csak nincs itthon másik arra az esetre, ha tönkre menne. Érdekes, minden egyes mondatából csak úgy sugárzik a magamistaság, az önimádat és az egoizmus. Bármit mond, bármit nyilatkozik, azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Pedig, ha tudná, hogy ő forog a világ körül... blink.gif Jolie már szerintem rég az intenzíven fekszik ettől a kijelentéstől.

"Mikor kinőttem a ruháimat, mindig becsomagoltuk, és odaadtuk azoknak, akiknek szükségük volt rá."

Ööööööö... mi is ezt csináltuk, amikor kicsik voltunk. blink.gif A kinőtt, jó állapotban lévő ruhákat bezsákoztuk és kitettük a házunk elé nyitva, hogy aki szeretné, az vigye el, mert nem tartunk rá igényt. Ez most jótékonykodás?! Én is akarok magamról és a családomról cikket, mert mi is kitettük a kinőtt ruhákat, cipőket és egyéb dolgokat. Most ettől többnek kéne éreznem magam? Szerintem nem. Talán majd akkor fogom többnek érezni magamat, ha ténylegesen sikerül elvégeznem mentőtiszti szakon a főiskolát és sikerül úgy összefoltoznom egy embert, hogy az túl is élje. Komolyan! Ott vannak a tűzoltók és a mentősök! Őket ki becsüli meg? Szerintem senki. Azok az emberek több életet mentenek egy hónap alatt, mint szelike fog az egész életében. Csakhogy érezzétek azt, hogy szeli nem Isten, csak egy agyonsztárolt huszadrangú színésznőcske, énekesnőcske, vállalkozócska, adakozócska, vagy Isten sem tudja, hogy minek is nevezi magát. blink.gif

"Jelenleg az a célom, hogy megnyithassan a saját segélyszervezetem egy napon."

Ruhakollekció, parfüm, pékség, most már segélyszervezet is. Ilyenkor merül fel azaz emberben, hogy ez a csaj is mindent csinál, csakhogy szó ne essen a tehetségéről. Azért kíváncsi vagyok, hogy melyiket fogja valóban beteljesíteni. Mert, hogy ő egy centet nem fog rászorulókra és hajléktalanokra költeni, az biztos. Érdekes módon, Jennifer Love Hewitt minden karácsonykor ki tud menni az utcára és a hajléktalanoknak oszt ki egy tányér ételt. Érdekes módon, ő megint csak semmibe van véve, hát nem szelike. Mondjuk azt megnézném, hogy szelike hontalanoknak szedi ki a meleg levest egy tálkába. Azt hiszem, ez is akkor lesz, amikor majd piros hó fog esni.

Borzalmas. Nálam ez csapta ki végleg a biztosítékot. Valóban igen csak elmebeteg ötlet Angelinát és szelikét összehasonlítani, mert hiába jótékonykodik, fényévekre van Jolietól. Hízott a mája ettől, az egyszer biztos. Még beképzeltebb és még arrogánsabb lett. Mindent mond csak azért, hogy fényezze és reklámozza önmagát. Már alig várom szelike-bíbőr szexuális tanácsadásait, miszerint, hogyan is teljesíthetnél jól az ágyban bíbőr-módra. Előbb vagy utóbb, de ez is el fog jönni, ha bíbőr gusztustalan smárolási technikáiról adott nekünk információt. Számomra ez nonszensz és undorító. Aki meg azt mondja, hogy szelike jobb Jolienál, annak ajánlom azt, hogy töltsön le pár Jolie filmet, üljön le és nézzen meg párat. Mert akkor az illetőnek fogalma sincs egy kicsit sem a film kultúráról. Sőt úgy érzem, hogy jó páran csak hallásból ismerik Angelina nevét és semmit sem tudnak róla. Tudjátok ez a szomorú. Az, hogy az összes filmet, sorozatot láttátok 160 milliószor, de egy Jolie film megnézésére sem szántatok még időt. Habár 10-14 évesek védik szelikét túl nyomó többségben. Igaz, mit is akarok én. blink.gif Majd megfog nézni egy Angelina Jolie filmet a napi veverly vagy háná montáná helyett. blink.gif
5 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Riri,Avrilfan, ancsa13, Bogszics, pillecukor3
2011. július 22. 10:19 #194
PandaAlexXa
PandaAlexXa
εїз..εїз

Státusz♥ʋαᴍριяε ɗιαяιεѕ.♥
Hozzászólás: 1919
Azonosító: 125973
Selena egyáltalán nem hasonlit Angelinához.
-.-" Az szuper, hogy Sel is jótékonykodik, de ez már egy kicsit túlzás,h hasonlit Angelinához.wink.gif
2011. július 22. 10:26 #195
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (krechlpanna2000 @ 2011.07.22. 10:05)
Egy nagyon picit hasonlítanak!!!
Képeket is csinálok aki szeretne írjon vagy jelöljön!!! ) ) smileeee.gif

Hasonlítanak? Miben is? Angelina önzetlen, kedves, mindig önmagát adja. Neki nincs szüksége arra, hogy játssza az eszét. Nos, Szelena. Róla ezek nem mondhatók el. Külsőleg? Angelina 36 évesen szebb smink nélkül, mint Szellyke. Szellyke sminkel gyönyörű baba arcú, de anélkül.. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, Bogszics
2011. július 22. 10:43 #196
starity.girl
starity.girl
új tag

StátuszEgy jó dolog van a zenében: amikor üt, nem érzel fájdalmat.
Hozzászólás: 30
Csatolások: 3
Azonosító: 136493
Tök jó hogy jótékonykodik, meg minden, de az már túlzás h "Sellykét" pont Angelinához hasonlítják :/
2011. július 22. 10:49 #197
- törölt felhasználó -    
atyám holly keller jósokat írtál.. nem volt türelmem elolvasni biggrin.gif
amugy persze h angelina tehetségesebb, de selena is sokat változik smileeee.gif kiváncsi vok, mien lesz évek múlva
ja és én nem hasonlítanám őket össze. selli más utakon jár, és bár szép, nem ér fel angelina szépségehez.
2011. július 22. 11:25 #198
- törölt felhasználó -    
kedves tőle
2011. július 22. 11:29 #199
Bella00
Bella00
visszatérő vendég

Státusz....
Hozzászólás: 138
Azonosító: 156076
Holly Keller egyetértek (y)
2011. július 22. 11:35 #200
- törölt felhasználó -    
En megmondtam meg egy ilyen Selenas hir es t*k*n szurom magam (bocsanat) de komoly ....
16 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok