Starity

Szalai Vivien könyve tarol

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 24. 15:53 #41
whatever
whatever
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 192215
Elolvastam mindkét könyvet, le a kalappal a szerző hölgy előtt, tehetséges. DE...abban száz 100%-ig biztos vagyok, hogy a főhősnő KITALÁLT személy. Erre igazából a végén jöttem rá, mikor az orvos közölte vele, hogy méhnyakrákja van. Nos, nem hinném, hogy egy előrehaladott méhnyakrákkal élné vígan a világát. Ha valós, ismert személy lenne, akkor már rég megírták volna az újságok. Egyedül Fresh Andiról derült ki nemrég, hogy kezdődő, hangsúlyozom, kezdődő méhnyakrákja van! Egyébként az nem tetszik a könyvben, hogy ez a nő állandóan sajnáltatja magát! Ki mondta neki, hogy legyen szajha? Senki nem kényszerítette, ez egyes egyedül a saját döntése volt! Azt is tudnia kellett volna, hogy ez az a szakma, amiből a leghamarabb kiöregszenek a nők! Szóval én sajnálni egy percig sem fogom! És az sem tetszik, hogy általánosságban beszél ilyen negatívan a férfiakról. Lehet, hogy sok férfi ilyen, de azért mindíg vannak kivételek. Ezeket leszámítva többször olvasható mind a két könyv.
2012. december 24. 16:55 #42
whatever
whatever
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 192215
Az meg a legnagyobb vicc, hogy Kelemen Annát, Bódy Sylvit emlegetik sokan. Hát az utcán ezerszer szebb nők mászkálnak, mint ők, ugyan már. Ők nagyon messze vannak a széptől, ráadásul szerintem kövérek is, nem felelnek meg a külső adottságaik. Még Zimány Lindát szépnek nevezném, de őt nem gondolom ennyire ridegnek, hogy családot, gyereket se akarna, Debreczeni Zitával is láttam egy riportot, amiben arról beszélt, hogy szeretne szülni. Úgyhogy ők nem jönnek szóba, Ambrus Mercédesz túl öreg, Horvát Éva is nagyon öregnek és kiéltnek néz ki! Szóval szerintem kitalált karakter.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!