Starity

Szalai Vivien könyve tarol

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 10. 08:01 #21
Claudiia
Claudiia
directioner ♥

Státusz~elmúlik~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 371
Azonosító: 144535
nem szeretek és nem is szoktam olvasni de ezt a könyvet nagyon szívesen elolvasnám ;]
2011. július 10. 08:50 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.07.09. 21:42)

Egyébként nem arról volt szó, hogy íróknak nem lehet adatlap? think.gif

Tudod úgy voltam vele, ha Pippa Middleton partyszervezőként fent lehet, akkor ő miért ne? meghajolo.gif
Egyébként úgy ajánlatos megvenni a könyvet, ha az első részét is elolvassuk, szerintem.
2 felhasználónak tetszik: dave095, Babett22
2011. július 10. 08:57 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (milasnape @ 2011.07.10. 02:19)
kateblock: én pl. rengeteget olvasok, csupán nem magyarokat, de ez az egy most felkeltette az érdeklődésem, ezért megveszem. Szerintem nem én vagyok egyedül olyan, aki előbb vesz kézbe egy külföldi szerző által írt könyvet, mint egy magyar szerző által. Hogy miért? Mert nem szeretek Pistiról, Józsefről, Katáról vagy Juliról olvasni, inkább olvasok Steve-ről, Joseph-ről, Catherine-ről vagy Juliettről...

Nem az a baj, hogy magyar, hanem, hogy ember amúgy nem venne könyvet a kezébe. X Y kitalált valamit, aminek talán fele sem igaz, az pedig elolvassák az emberek? Nem baj, csak furállom ...
2011. július 10. 09:01 #24
Divaaa
Divaaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 223
Csatolások: 0
Azonosító: 152851
Claudiia
egyetértek!
2011. július 10. 09:02 #25
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nem szeretem az ilyen "maga nyers valójában" könyveket híres vagy megbotránkoztató emberekről. Mind azt a célt szolgálja és úgy íródott, hogy azt az emberek megvegyék, végigolvassák és botránkozzanak olyan dolgokon, amik nem is biztos, hogy igazak. Szerintem ez a Szofi nem is létezik. Luxusprosti, aki az elején hideg és jégszívű, ám a végére meglágyul és ki akar szállni? Ez egy kissé Hollywood-ízű sztori, nem? Persze lehet, hogy igaz, mivel sosem voltam prosti és nem is szándékozom az lenni, valószínűleg nem tudom megállapítani, hogy igaz-e, amiket állít vagy sem, esetleg, hogy ő valóságos személy-e. Ám nem is érdekel. Az ilyen bulvár könyvek engem nem tudnak megfogni. Egy komoly életrajzi könyv olyan legendákról, mint Frank Sinatra vagy Marylin Monroe már inkább érdekelnek. Én nagyon szeretek olvasni, külföldi és magyar írók egyaránt vannak a kedvenceim között és nekem totál mindegy, hogy a főhőst Jánosnak, vagy Johnnak hívják-e, ha a történet jó. Szeretem az igaz történeteket, szeretem az elemzős dolgokat, amik felnyitják az ember szemét, mondjuk például Hitlerrel, vagy más fontos történelmi személlyel kapcsolatban. Szóval szeretem, ha megmutatnak nekem bizonyos dolgokat, amiket azelőtt nem vettem észre, de az ilyen "feltáró" bulvár riportokat nem tartom hitelesnek. Főleg, hogy a hölgy a Bors és a Story magazinoknak dolgozott... blink.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, dave095, tya04
2011. július 10. 10:39 #26
B.Bess
B.Bess
Los Angeles

StátuszJust Leave me alone... I know what I'm doing!
Hozzászólás: 2454
Azonosító: 131871
egyik osztálytársam olvasta az első könyvet s neki nagyon tetszett biggrin.gif
lehet, hogy majd én is elolvasom a könyveket mert érdekesnek tűnik smileeee.gif
2011. július 10. 11:00 #27
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Én olvastam a könyvet, a Drága kéjt, ill. az első részt, a Hamis gyönyört is eBookon. Nagyon megrázó, viszont annál érdekesebb könyv, egyszerűen nem tudtam letenni, 2 nap alatt kiolvastam mindkettőt összesen. Szofi alapjában véve szimpatikus volt, való igaz, hogy nagyon okos nő, és szép is állítólag... A pályaválasztásáról az első részben és a második rész első felében még azt próbálja bizonyítani, hogy "kifizetődő", viszont a második rész végén megtörik, és menekülni akar... Nagyon szomorú történet. Megható, mikor Szofi ráébred, hogy örökre egy "szajha" bőrében ragadt és nem tud menekülni... Ja, és szerintem a szex jelenetek voltak nagyon felkavaróak, hogy minden le volt írva, úgy ahogy volt, nyersen, érzelemmentesen... Fura, de jó volt, jobban megértette így az ember az egész könyv lényegét, és Szofit is, hogy miért olyan, amilyen.
2011. július 10. 15:18 #28
vikcsaa
vikcsaa
új tag

Státusz:
Hozzászólás: 82
Azonosító: 133201
a hamis gyönyör egy fantasztikus könyv:O nagyon jól mutatja a valóságot..
2011. július 10. 15:26 #29
Emcsike
Emcsike

StátuszA valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó. "Albert Einstein"
Hozzászólás: 843
Csatolások: 1
Azonosító: 40288
Imádom a könyveit.A Hamis Gyönyört úgy 5-ször olvastam el eddig mióta megvettem.A Drága Kéjt kedden vettem meg és szerda estére ki is olvastam.Nagyon jó.Csak ajánlani tudom mindenkinek. smileeee.gif
2011. július 10. 15:50 #30
- törölt felhasználó -    
Nálunk a hamis gyönyört olvasta 1-2 felnőtt a családba de persze nekem nem adták oda 'nemnekedvaló'
2011. július 10. 16:43 #31
- törölt felhasználó -    
Nem olvastam még ezeket a könyveket,de tetszik,
2011. július 10. 16:45 #32
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.07.10. 08:50)
Tudod úgy voltam vele, ha Pippa Middleton partyszervezőként fent lehet, akkor ő miért ne?  meghajolo.gif 

Hát ebbe a válaszba már én sem tudok belekötni és nem is lehetséges. biggrin.gif Sajnos igazad van. beer.gif
2011. július 11. 16:36 #33
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Hát ebből több dolog is meglátszik. Az emberek szeretik a hiteltelen, de szaftos meséket, és már Grace Benning említette, a Bors és a Story egykori munkatársától mit is lehetne elvárni? De hogy az emberek ezt megveszik, az egy vicc. Mondjuk őszintén, mi számít sikerkönyvnek? Legislegújabb Pokoljárás kedvenc sapkás műsorvezetőnktől is a sikerkönyv polcon van, bezzeg egy jó Bret Easton Ellis vagy Stephen Hawking könyvért fel kell túrnom a polcokat!
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. július 11. 18:23 #34
- törölt felhasználó -    
Továbbra is azt mondom, kinek nem tetszik, nem ír ide. Akit felháborít, annak meg annyit mondok: Akárcsak a VV-re, erre van kereslet, ennyi! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Babett22
2011. július 12. 20:46 #35
- törölt felhasználó -    
Én olvastam a könyveket. Akár kitalált a történet,akár nem a könyvek jók. Itt nem ezen kéne lenni a hangsúlynak hanem azon hogy maga az író milyen. ( A Harry Potter és a Twilight is kitalált mégis siker könyvnek számítanak!)
A jó írónak könnyen lesz sikere. Szalai Vivien jó író, Szofi története pedig megrázó, személyisége egyedi.
2011. július 12. 22:11 #36
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet (Hollywood^^ @ 2011.07.12. 20:46)
Én olvastam a könyveket. Akár kitalált a történet,akár nem a könyvek jók. Itt nem ezen kéne lenni a hangsúlynak hanem azon hogy maga az író milyen. ( A Harry Potter és a Twilight is kitalált mégis siker könyvnek számítanak!)
A jó írónak könnyen lesz sikere. Szalai Vivien jó író, Szofi története pedig megrázó, személyisége egyedi.

Nos erről folytathatnák egy vitát, de minek ízlések és pofonok. Ha neked tetszettek a könyvek rendben, nincs ezzel semmi baj. Egyébként nem attól lesz jó egy könyv valós történet vagy fikció (bár ha az van rá kiírva hogy valós történet és mégse, az elég kínos), nem is az számít hány példány fogy belőle, hanem attól (sajnos) lesz sikeres egy könyv (film, zene stb...), mekkora média felhajtást kap, hogy a könyvesboltokban emiatt a "sikerkönyvek" polcára teszik, az emberek véleménye nem számít, te csak vedd meg, mert ez jó, mert mások azt mondják! Én jobb szeretem saját magam eldönteni, hogy nekem mi tetszik mi nem, legyen szó könyvről, filmről vagy ép zenéről. Na és ezzel a "kisregénnyel" amit most írtam nem a népszerű, sikeres ,divatos könyvek, filmek, zenék ellen vagyok, hanem az önálló vélemény alkotás mellet állok ki, ami lassan kihal. És senkit nem akartam megbántani, megsérteni, lelkébe gázolni, ez csak én véleményem nem kell egyet érteni velem.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. július 13. 08:19 #37
TeenLady
TeenLady
Hozzászólás: 830
Csatolások: 1403
Azonosító: 123727
elkezdtem olvasni az első könyvet és nekem tetszik. én letölöttem a netről.
2011. július 18. 19:11 #38
Babett22
Babett22
visszatérő vendég

StátuszNyisd ki a szemed és álmodj ébren :)..
Hozzászólás: 138
Csatolások: 5
Azonosító: 152795
Idézet (tya04 @ 2011.07.11. 16:36)
Hát ebből több dolog is meglátszik. Az emberek szeretik a hiteltelen, de szaftos meséket, és már Grace Benning említette, a Bors és a Story egykori munkatársától mit is lehetne elvárni? De hogy az emberek ezt megveszik, az egy vicc. Mondjuk őszintén, mi számít sikerkönyvnek? Legislegújabb Pokoljárás kedvenc sapkás műsorvezetőnktől is a sikerkönyv polcon van, bezzeg egy jó Bret Easton Ellis vagy Stephen Hawking könyvért fel kell túrnom a polcokat!

Akkor ezek szerint amit te szeretsz az a jó?? Mindenki más=mindenkinek más tetszik. A te gondolkodásod a vicc tongue.gif De megnyugtatlak, hogy biztos lesz legalább még egy könyv, mert én elolvastam a 2-at és nem lett befejezve a sztori biggrin.gif thumbsup.gif Ja és az is sikerkönyv lesz tongue.gif
2011. július 23. 23:38 #39
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Wow. Szalai Vivien egy nagyon tehetséges író. Én nem olvastam a köyveit, de sokat hallottam róla. Igazából nagyon tetszik a történet, és én igazán megsajnáltam ezt a Szofit a leírás alapján. És szerintem nevetséges dolog, hogy az emberek itt találgatják, hogy melyik híresség is Szofi. Szerintem nem sztár...
2011. augusztus 01. 11:55 #40
durcy1988
durcy1988
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 157127
Mind a két könyv fantasztikus több ilyen könyv kéne..
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!