Szalai Vivien könyve tarol
2011. július 10. 08:50
Idézet (szavy @ 2011.07.09. 21:42)
Egyébként nem arról volt szó, hogy íróknak nem lehet adatlap?
Tudod úgy voltam vele, ha Pippa Middleton partyszervezőként fent lehet, akkor ő miért ne?
Egyébként úgy ajánlatos megvenni a könyvet, ha az első részét is elolvassuk, szerintem.
2011. július 10. 08:57
Idézet (milasnape @ 2011.07.10. 02:19)
kateblock: én pl. rengeteget olvasok, csupán nem magyarokat, de ez az egy most felkeltette az érdeklődésem, ezért megveszem. Szerintem nem én vagyok egyedül olyan, aki előbb vesz kézbe egy külföldi szerző által írt könyvet, mint egy magyar szerző által. Hogy miért? Mert nem szeretek Pistiról, Józsefről, Katáról vagy Juliról olvasni, inkább olvasok Steve-ről, Joseph-ről, Catherine-ről vagy Juliettről...
Nem az a baj, hogy magyar, hanem, hogy ember amúgy nem venne könyvet a kezébe. X Y kitalált valamit, aminek talán fele sem igaz, az pedig elolvassák az emberek? Nem baj, csak furállom ...
2011. július 10. 09:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Nem szeretem az ilyen "maga nyers valójában" könyveket híres vagy megbotránkoztató emberekről. Mind azt a célt szolgálja és úgy íródott, hogy azt az emberek megvegyék, végigolvassák és botránkozzanak olyan dolgokon, amik nem is biztos, hogy igazak. Szerintem ez a Szofi nem is létezik. Luxusprosti, aki az elején hideg és jégszívű, ám a végére meglágyul és ki akar szállni? Ez egy kissé Hollywood-ízű sztori, nem? Persze lehet, hogy igaz, mivel sosem voltam prosti és nem is szándékozom az lenni, valószínűleg nem tudom megállapítani, hogy igaz-e, amiket állít vagy sem, esetleg, hogy ő valóságos személy-e. Ám nem is érdekel. Az ilyen bulvár könyvek engem nem tudnak megfogni. Egy komoly életrajzi könyv olyan legendákról, mint Frank Sinatra vagy Marylin Monroe már inkább érdekelnek. Én nagyon szeretek olvasni, külföldi és magyar írók egyaránt vannak a kedvenceim között és nekem totál mindegy, hogy a főhőst Jánosnak, vagy Johnnak hívják-e, ha a történet jó. Szeretem az igaz történeteket, szeretem az elemzős dolgokat, amik felnyitják az ember szemét, mondjuk például Hitlerrel, vagy más fontos történelmi személlyel kapcsolatban. Szóval szeretem, ha megmutatnak nekem bizonyos dolgokat, amiket azelőtt nem vettem észre, de az ilyen "feltáró" bulvár riportokat nem tartom hitelesnek. Főleg, hogy a hölgy a Bors és a Story magazinoknak dolgozott...
2011. július 10. 11:00
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Én olvastam a könyvet, a Drága kéjt, ill. az első részt, a Hamis gyönyört is eBookon. Nagyon megrázó, viszont annál érdekesebb könyv, egyszerűen nem tudtam letenni, 2 nap alatt kiolvastam mindkettőt összesen. Szofi alapjában véve szimpatikus volt, való igaz, hogy nagyon okos nő, és szép is állítólag... A pályaválasztásáról az első részben és a második rész első felében még azt próbálja bizonyítani, hogy "kifizetődő", viszont a második rész végén megtörik, és menekülni akar... Nagyon szomorú történet. Megható, mikor Szofi ráébred, hogy örökre egy "szajha" bőrében ragadt és nem tud menekülni... Ja, és szerintem a szex jelenetek voltak nagyon felkavaróak, hogy minden le volt írva, úgy ahogy volt, nyersen, érzelemmentesen... Fura, de jó volt, jobban megértette így az ember az egész könyv lényegét, és Szofit is, hogy miért olyan, amilyen.
2011. július 10. 15:26
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Imádom a könyveit.A Hamis Gyönyört úgy 5-ször olvastam el eddig mióta megvettem.A Drága Kéjt kedden vettem meg és szerda estére ki is olvastam.Nagyon jó.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2011. július 10. 15:50
Nálunk a hamis gyönyört olvasta 1-2 felnőtt a családba de persze nekem nem adták oda 'nemnekedvaló'
2011. július 10. 16:45
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.07.10. 08:50)
Tudod úgy voltam vele, ha Pippa Middleton partyszervezőként fent lehet, akkor ő miért ne?
Hát ebbe a válaszba már én sem tudok belekötni és nem is lehetséges.
2011. július 11. 16:36
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hát ebből több dolog is meglátszik. Az emberek szeretik a hiteltelen, de szaftos meséket, és már Grace Benning említette, a Bors és a Story egykori munkatársától mit is lehetne elvárni? De hogy az emberek ezt megveszik, az egy vicc. Mondjuk őszintén, mi számít sikerkönyvnek? Legislegújabb Pokoljárás kedvenc sapkás műsorvezetőnktől is a sikerkönyv polcon van, bezzeg egy jó Bret Easton Ellis vagy Stephen Hawking könyvért fel kell túrnom a polcokat!
2011. július 12. 20:46
Én olvastam a könyveket. Akár kitalált a történet,akár nem a könyvek jók. Itt nem ezen kéne lenni a hangsúlynak hanem azon hogy maga az író milyen. ( A Harry Potter és a Twilight is kitalált mégis siker könyvnek számítanak!)
A jó írónak könnyen lesz sikere. Szalai Vivien jó író, Szofi története pedig megrázó, személyisége egyedi.
A jó írónak könnyen lesz sikere. Szalai Vivien jó író, Szofi története pedig megrázó, személyisége egyedi.
2011. július 12. 22:11
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet (Hollywood^^ @ 2011.07.12. 20:46)
Én olvastam a könyveket. Akár kitalált a történet,akár nem a könyvek jók. Itt nem ezen kéne lenni a hangsúlynak hanem azon hogy maga az író milyen. ( A Harry Potter és a Twilight is kitalált mégis siker könyvnek számítanak!)
Nos erről folytathatnák egy vitát, de minek ízlések és pofonok. Ha neked tetszettek a könyvek rendben, nincs ezzel semmi baj. Egyébként nem attól lesz jó egy könyv valós történet vagy fikció (bár ha az van rá kiírva hogy valós történet és mégse, az elég kínos), nem is az számít hány példány fogy belőle, hanem attól (sajnos) lesz sikeres egy könyv (film, zene stb...), mekkora média felhajtást kap, hogy a könyvesboltokban emiatt a "sikerkönyvek" polcára teszik, az emberek véleménye nem számít, te csak vedd meg, mert ez jó, mert mások azt mondják! Én jobb szeretem saját magam eldönteni, hogy nekem mi tetszik mi nem, legyen szó könyvről, filmről vagy ép zenéről. Na és ezzel a "kisregénnyel" amit most írtam nem a népszerű, sikeres ,divatos könyvek, filmek, zenék ellen vagyok, hanem az önálló vélemény alkotás mellet állok ki, ami lassan kihal. És senkit nem akartam megbántani, megsérteni, lelkébe gázolni, ez csak én véleményem nem kell egyet érteni velem.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. július 18. 19:11
|
|
Babett22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 138 Csatolások: 5 Azonosító: 152795 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.07.11. 16:36)
Hát ebből több dolog is meglátszik. Az emberek szeretik a hiteltelen, de szaftos meséket, és már Grace Benning említette, a Bors és a Story egykori munkatársától mit is lehetne elvárni? De hogy az emberek ezt megveszik, az egy vicc. Mondjuk őszintén, mi számít sikerkönyvnek? Legislegújabb Pokoljárás kedvenc sapkás műsorvezetőnktől is a sikerkönyv polcon van, bezzeg egy jó Bret Easton Ellis vagy Stephen Hawking könyvért fel kell túrnom a polcokat!
Akkor ezek szerint amit te szeretsz az a jó?? Mindenki más=mindenkinek más tetszik. A te gondolkodásod a vicc
2011. július 23. 23:38
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Wow. Szalai Vivien egy nagyon tehetséges író. Én nem olvastam a köyveit, de sokat hallottam róla. Igazából nagyon tetszik a történet, és én igazán megsajnáltam ezt a Szofit a leírás alapján. És szerintem nevetséges dolog, hogy az emberek itt találgatják, hogy melyik híresség is Szofi. Szerintem nem sztár...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.