|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Azt a mindenit, de brutál rész volt.
Megmondom őszintén kicsit félve ültem le, hogy megnézzem a részt, mert habár nem hiányzik Allison, azért mégis azt vártam, hogy érezni fogom a hiányát. Azonban azon kívül, hogy néha felemlegették egyáltalán nem hiányzott, sőt. Amikor elkezdődött a rész én sem különösen értettem, hogy akkor miért is vannak Mexikóban, de aztán gyorsan körvonalazódott. Ráadásul egy Stydia jelenettel nyitottunk, amivel konkrétan megvettek kilóra. Amikor beengedték őket, vártam, hogy akkor gyorsan történik valami, de a diszkóra speciel nem is számítottam. Gondoltam is, hogy biztos ide akartak jönni?
A vadászok ragaszkodása a "törvényeikhez" szinte biztos, hogy okoz még galibát. Ráadásul a nő nem normális. Először kinyírja az egyik emberét, hogy tesztelje Lydiát, majd áramot vezet Scottba, csak mert azt akarta, hogy ő találja ki, hogy Kate az emberük. Nem komálom, amikor pedig otthagyták, még meg is fenyegette őt. Scottot továbbra is gyengécskének érzem, mint alfa, de már látok nála is fejlődést.
A többiek meg a szívem csücskei. Stiles és Lydia, mint mindig hozta a formáját és iszonyat jó jeleneteik voltak, annak ellenére is, hogy Malia ott volt. Egyébként ezt nem is bánom, mert ők a kedvenceim, ráadásul a készítők rám cáfoltak, mert azt gondoltam, hogy ha Stalia együtt van, akkor nem lesz Stydia jelenet. Kira még mindig egy tünemény nehéz nem szeretni és a Scira páros még mindig iszonyatosan édes együtt. Malia, az én örök kérdőjelem. Egyszerűen még mindig nem sikerült megkedvelnem, bár tény, hogy most kifejezetten szimpatikus volt és rájöttem, hogy a legnagyobb problémám vele az elszigeteltsége. Ám Stiles és ő dolgoznak ezen és még néhány poénján is nevettem. Most már én is látom, hogy miért szeretik annyian a Stalia párost. Ők is aranyosak együtt, csak hát mégsem Stydia.
Braeden számomra egy olyan karakter, akit bármikor elő tudnak húzni a készítők, hogyha mást nem tudtak kitalálni a helyére, úgyhogy meg sem lepődtem, hogy ő jelent meg segítségként.
Ez az új szörnyeteg, ami "nem ember", hát hogy őszinte legyek nagyon para, legalábbis nekem. Sötétből jön elő, gyors és egyáltalán semmi jóra nem számítok velük kapcsolatban. Ráadásul, amikor abban az alagútban volt Scott és Braeden felállt a szőr a hátamon. Egy TW részen nem paráztam ennyire még, úgyhogy emelem kalapom, mert ez most nekem nagyot ütött. Ez is és a vége is. Nem is gondoltam, volna, hogy ilyennel ér véget a rész. Néztem is, hogy most miért bámulnak ennyire Derekre, erre ráközelítenek az arcára és a fiatal kori énje az. Dobtam egy hátast, de komolyan. Nem tudom, hogy fogom kibírni a következő részig. Sanszos, hogy még egy párszor megnézem. Úgy érzem ez az évad brutálisan jó lesz.