Sziasztok, Wolferek!
Találtam pár infót a negyedik évadról - és nagyon remélem, hogy igazak!.
A Teen Wolf június 23-án tér vissza a negyedik évaddal és habár Allisontól búcsút vettünk, az új évadban a lányok fölényben lesznek. Kira (Arden Cho) és Malia (Shelley Hennig) is állandó szereplők lesznek.
“Nem tudtuk, hogy Malia szerepelni fog-e a negyedik évadban egészen pár hónappal korábbanig. Örültünk, hogy akarta ezt az egészet.”
Természetesen
Scott és Kira kapcsolatáról is kérdezték Jeffet, amiről a következőket mondta: “
Az egyik dolog, amiért izgatottak vagyunk az írói szobában az Scott és Kira kapcsolata. Szeretjük ezt a románcot, amikor nem tudjuk, hogy most akkor végül is együtt vannak vagy sem. Kira nem tudja, mitévő legyen, nem tudja mennyi teret adjon Scottnak. Scott sem tudja mit tegyen, mert úriember szeretne lenni és tisztelni szeretné a lányt, akit meghalt és aki most halott, de közben tinédzser is és szerelembe esik. Ez miatt majd lassan újra meg kell találniuk az útjukat a románchoz.”
Természetesen
Stiles és Malia kapcsolata is szóba került, akik nem vesztegették az időt a harmadik évadban.
“Nos, nem vagyok rajongója a szerelmi háromszögeknek. De határozottan látni fogtok növekvő érzéseket Malia és Stiles közt.” Sőt, mi több,
MALIA ÉS LYDIA EGÉSZ JÓ CSAPATOT FOG ALKOTNI A NEGYEDIK ÉVADBAN.
“Az egyik dolog a negyedik évadban, amit szeretek, az a növekvő barátság Kira, Malia Lydia közt. Van egy lánytriónk, akik a sorozat fontos részeivé válnak, ami nagyon jó.”
Hogy
Derekre mi vár, nem tudtunk meg sok dolgot, de Jeff annyit, elmondott, hogy:
“a feltámadt Kate-tel semilyen szerelmi kapcsolata nem lesz.”
Nos... ezek szerintem egész jó hírek, kivéve talán Malia és Stiles. Nem csak én szeretnék már végre Stydiat *-* De ők tudják... Aztán... valaki érdeklődött, hogy Kate micsoda, erről semmit nem mondanak, csak annyit, hogy nagyon speciális, és ők is izgatottak miatta.
Itt egy lista arról, hogy ki marad, ki ment el - közülük kettőnek a visszatérése még ugye kérdéses -, kik az új szereplők, és kik azok a mellékszereplők, akik maradnak!
Akik tutira szerepelnek a negyedik évadban 
Ennek a listának nagyon örülök.
Tyler Posey
Holland Roden
Dylan O’Brien
Tyler Hoechlin
Arden Cho
Jill Wagner
Shelley Hennig
Linden Ashby
JR Bourne
Ian Bohen
Melissa Ponzio
Matthew Del Negro
Susan Walters
Meagan Tandy
Elmentek (Charlie és Daniel visszatérése kérdéses)
Crystal Reed (x)
Daniel Sharman (x)
Max Carver & Charlie Carver (x)
Új karakterek
Mason Dye – Garrett (x)
Khylin Rhambo – Mason (x)
Dylan Sprayberry – Liam (x)
Violet – Még nem tudni, kit játszik - de nem is értem, hogy akkor mit keres itt
Deputy Haigh – Szintén ismeretlen szerep
Ms. Fleming – Úgyszintén
Egyéb szereplők - nincsenek letisztázva, de valószínűleg visszatérnek:
Orny Adams