Idézet (kriszti03 @ 2011.09.04. 11:08)
Azt mondta hogy ha az egész Redemptiont megtanulom (csak 3 oldalt kell megtanulnom mert különben túl monoton) akkor majd beszervez vonósokat és szerepelhetek rendes közönség előtt
Imádom ezt a tanárt
Én szerintem VOLT imádó lettem mert a Szigetről nekem azt mondták hogy nagyon durva
Igaz hogy Budapest egy órára van Sopron meg 4-5 órára de hát nem is én lennék ha nem bonyolítanám a dolgokat
Azt imádnám ha úgy lenne ahogy mondják és majd itt lenne az EFOTT mert azon a Mars még nem volt és lehet hogy jövőre is Szolnokon lesz
De a Muset is beszervezhetnék
Viszon ha ez a kettő együtt jön nekem tök mindegy hogy melyik fesztiválra de arra el kell jutnom!!
Kötelező hétvégi elfoglaltság!
DM - In Chains
Kezdődik...
Tapasztalatból én is mondhatom, hogy a Szigeten állat emberek vannak, de Marsért, A7X-ért mindent bevállalok.
Mars-koncerten egy csaj a bordáim közt könyökölt, 2 angol pasi rajtam keresztül akart előbbre jutni, a saját ismerősöm úgy bevadult a Marsra, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy veri a fejemet
Egyébként szerintem az EFOTTban nincs annyi pénz[vagyis nem akkora fesztivál], mint egy Szigetben és nem tudom mennyi esély van arra, hogy az EFOTT hívjon meg egy Muse-t vagy Marsot...viszont azt, hogy Mars jövőre nem lesz itt, azt szinte 100%-ig elkönyvelhetjük... :/ Pihi, aztán talán 2 év múlva újra jönnek (:
Avenged Sevenfold - So Far Away
Idézet
Ja, tényleg. Na igen, az már nekem túl csajos
Még szép, hogy az. A baj akkor lenne, ha nem tartanád túl csajosnak