Starity

Milyen zenét hallgatsz most? XI.

1008 oldal 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 03. 21:52 #12441
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
http://991.com/newGallery/West-End-Girls-Suburbia-368756.jpg

(Isabelle Erkendal és Rosanna Jirebeck) ohmy.gif drool.gif drool.gif drool.gif

2011. szeptember 03. 21:57 #12442
- törölt felhasználó -    
mellow.gif laugh.gif biggrin.gif rolleyes.gif thumbsup.gif meghajolo.gif 110.gif w00t.gif ohmy.gif wink.gif dry.gif reklamalo.gif wub.gif _nevet.gif rohog.gif mad.gif unsure.gif blink.gif blush.gif dry.gif

Three Days Grace - Running Away [4:00@320kbps]
2011. szeptember 03. 22:03 #12443
- törölt felhasználó -    
Hannah Peel - The Almond Tree
2011. szeptember 03. 22:06 #12444
dóóra
dóóra
gallavich.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Imádás régi nagy kedvenc..habár most is az. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, Taki Vicky
2011. szeptember 03. 22:55 #12445
- törölt felhasználó -    
Swedish House Mafia - Miami to Ibiza (instrumental)
2011. szeptember 03. 23:40 #12446
- törölt felhasználó -    
thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Taki Vicky, Boscorelli, UnhappyMeals
2011. szeptember 04. 08:07 #12447
- törölt felhasználó -    
Új Offspring-dal wub.gif
2 felhasználónak tetszik: a7xforever, UnhappyMeals
2011. szeptember 04. 08:12 #12448
- törölt felhasználó -    
Fall Out Boy - I Don't Care heart.gif
3 felhasználónak tetszik: a7xforever, thunderbird, Taki Vicky
2011. szeptember 04. 08:17 #12449
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Üdv. El sem hiszem, hogy reggel negyed kilenckor itt ülök, de mivel napközbe nem jöhetek [max este], ezért most leírom a Syn/Jared sztori végét. Remélem visszaolvas a kis csapat rohog.gif Szóval tegnap belemerültem volna a töribe, de ez a Syn/Jared dolog nagyon bökte a szemem és ezen kezdtem este gondolkozni. Végül arra jutottam, hogy nekem Jared a mindenem és nélküle nem élet az élet. Tisztelem mindenéért, a művészetéért, az emberségéért. Nagyon különleges ember és igazi példakép, akit évek óta mérgezek az imádatommal és fogok is, remélem még nagyon sokáig. Amit a Mars adott nekem, azt semmivel sem tudnám viszonozni. Csodás embereket ismerhettem meg, a fantasztikus zene, amit adtak átsegített a legnehezebb időkön, a tagok pozitív hozzáállása az élethez, az energia, a hihetetlen fantáziavilággal megáldott videók, az Echelon, ami összeköt egy egész világot, ami nélkül nem ismerhetném a legjobb barátaimat. Ők a mindeneim és csak meghajolni tudok előttük és megköszönni Nekik ezeket a fantasztikus dolgokat. Echelonnak érzem magam, éreztem eddig is és a jövőben is küldetésemnek érzem az "echelonkodást". Viszont egy kis idővel a Mars után képbe jött az Avenged Sevenfold, ahonnan Synyster Gates nekem valami olyasmit adott, amit még soha senki más. Ez az ember valami olyat képvisel, amit senki más ezen a Földön. A munkássága rabul ejtett, de fogalmazzunk úgy, hogy mindene. Tisztelem, becsülöm és amíg élek szeretni fogom, én még emberért így, oda meg vissza nem nagyon voltam, mint ahogy érte bolondulok. Ez abszolúte nem azt jelenti, hogy Jared nem fontos, mert a Mars nélkül nem tudnék élni és ez egyenesség arányosság afelé, hogy nélküle sem tudnék, de Synyster teljesen magával ragad. Még mielőtt bárki azt hinné, hogy a külső értékeire vagyok rácuppanva, most letisztázom, hogy nem [de persze a külső jegyei is roppant előnyösek]. Soha nem hallottam még embert így gitározni, azok a szólók, Te Atyaég meghajolo.gif Amilyen odaadással csinálja, ahogy viszonyul a dolgokhoz, engem teljesen megfogott és nem akar elengedni. heart.gif
Istenemként szeretném tisztelni Synyter Gates-t [Alexi után szabadon rohog.gif ], amíg világ a világ. Már alig várom, hogy egy biztonsági ember rángasson le egy A7X koncerten a színpadról, miközben Synyster nyakán lógok. Na jó ezt csak viccnek szántam. Ez a 2 banda kihat az egész életemre, teljesen más ember lettem, ami a munkásságuknak köszönhető. Amit eddig nem mertem magamból kiadni, azt most kiadtam. Végre ki tudtam mondani, hogy nekem Syn a mindenem. heart.gif
Azt hiszem egy kicsit hosszúra sikeredett a mondanivalóm, nem tudom, hogy mennyire érdekli a kis csapatot, de én ezt lelki vívódásként éltem meg.

És vajon mit is hallgatnék wub3.gif
Avenged Sevenfold - Save Me
3 felhasználónak tetszik: a7xforever, kriszti03, Taki Vicky
2011. szeptember 04. 08:21 #12450
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2618
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Idézet (Johinna @ 2011.09.04. 08:17)
Üdv. El sem hiszem, hogy reggel negyed kilenckor itt ülök, de mivel napközbe nem jöhetek [max este], ezért most leírom a Syn/Jared sztori végét. Remélem visszaolvas a kis csapat rohog.gif Szóval tegnap belemerültem volna a töribe, de ez a Syn/Jared dolog nagyon bökte a szemem és ezen kezdtem este gondolkozni. Végül arra jutottam, hogy nekem Jared a mindenem és nélküle nem élet az élet. Tisztelem mindenéért, a művészetéért, az emberségéért. Nagyon különleges ember és igazi példakép, akit évek óta mérgezek az imádatommal és fogok is, remélem még nagyon sokáig. Amit a Mars adott nekem, azt semmivel sem tudnám viszonozni. Csodás embereket ismerhettem meg, a fantasztikus zene, amit adtak átsegített a legnehezebb időkön, a tagok pozitív hozzáállása az élethez, az energia, a hihetetlen fantáziavilággal megáldott videók, az Echelon, ami összeköt egy egész világot, ami nélkül nem ismerhetném a legjobb barátaimat. Ők a mindeneim és csak meghajolni tudok előttük és megköszönni Nekik ezeket a fantasztikus dolgokat. Echelonnak érzem magam, éreztem eddig is és a jövőben is küldetésemnek érzem az "echelonkodást". Viszont egy kis idővel a Mars után képbe jött az Avenged Sevenfold, ahonnan Synyster Gates nekem valami olyasmit adott, amit még soha senki más. Ez az ember valami olyat képvisel, amit senki más ezen a Földön. A munkássága rabul ejtett, de fogalmazzunk úgy, hogy mindene. Tisztelem, becsülöm és amíg élek szeretni fogom, én még emberért így, oda meg vissza nem nagyon voltam, mint ahogy érte bolondulok. Ez abszolúte nem azt jelenti, hogy Jared nem fontos, mert a Mars nélkül nem tudnék élni és ez egyenesség arányosság afelé, hogy nélküle sem tudnék, de Synyster teljesen magával ragad. Még mielőtt bárki azt hinné, hogy a külső értékeire vagyok rácuppanva, most letisztázom, hogy nem [de persze a külső jegyei is roppant előnyösek]. Soha nem hallottam még embert így gitározni, azok a szólók, Te Atyaég meghajolo.gif Amilyen odaadással csinálja, ahogy viszonyul a dolgokhoz, engem teljesen megfogott és nem akar elengedni. heart.gif 
Istenemként szeretném tisztelni Synyter Gates-t [Alexi után szabadon rohog.gif ], amíg világ a világ. Már alig várom, hogy egy biztonsági ember rángasson le egy A7X koncerten a színpadról, miközben Synyster nyakán lógok. Na jó ezt csak viccnek szántam. Ez a 2 banda kihat az egész életemre, teljesen más ember lettem, ami a munkásságuknak köszönhető. Amit eddig nem mertem magamból kiadni, azt most kiadtam. Végre ki tudtam mondani, hogy nekem Syn a mindenem. heart.gif
Azt hiszem egy kicsit hosszúra sikeredett a mondanivalóm, nem tudom, hogy mennyire érdekli a kis csapatot, de én ezt lelki vívódásként éltem meg.
És vajon mit is hallgatnék wub3.gif 
Avenged Sevenfold - Save Me

Szia Johinnám heart.gif

Brompton Cocktail-Avenged Sevenfold
3 felhasználónak tetszik: Johinna, kriszti03, Taki Vicky
2011. szeptember 04. 08:32 #12451
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (a7xforever @ 2011.09.04. 08:21)
Szia Johinnám heart.gif
Brompton Cocktail-Avenged Sevenfold

Szia Katám heart.gif
Avenged Sevenfold - Nightmare
2011. szeptember 04. 08:37 #12452
- törölt felhasználó -    
The Doors - The Soft Parade meghajolo.gif

2011. szeptember 04. 08:38 #12453
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Idézet (Johinna @ 2011.09.04. 08:32)
Szia Katám heart.gif
Avenged Sevenfold - Nightmare

A tegnapi napot szerencsésen túléltem, bár lehet, hogy hétfőn robbanni fogok a lufi, ja de a történet elejét is elmondom...
Nos az volt, hogy az egyik állítólagos barátnőm ki beszélt minket és nem, hogy a szemünkben mondták volna inkább kiröhögtek a hátam mögött, aztán persze úgy csináltak mintha nem történt volna semmi, még nem volt veszekedés, de szerintem holnap az is meglesz dry.gif (egy kicsit értelmetlen a megfogalmazásom) smileeee.gif
Avenged Sevenfold - God Hates Us
2 felhasználónak tetszik: Johinna, kriszti03
2011. szeptember 04. 08:49 #12454
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (a7xforever @ 2011.09.04. 08:38)
A tegnapi napot szerencsésen túléltem, bár lehet, hogy hétfőn robbanni fogok a lufi, ja de a történet elejét is elmondom...
Nos az volt, hogy az egyik állítólagos barátnőm ki beszélt minket és nem, hogy a szemünkben mondták volna inkább kiröhögtek a hátam mögött, aztán persze úgy csináltak mintha nem történt volna semmi, még nem volt veszekedés, de szerintem holnap az is meglesz dry.gif (egy kicsit értelmetlen a megfogalmazásom) smileeee.gif 
  Avenged Sevenfold - God Hates Us

Hát vannak kétszínű emberek, de az ilyenekkel nem szoktam foglalkozni, pláne, ha bebizonyosodik, hogy kibeszéltek. Onnantól nem a barátaim, mivel én sohasem tennék egy barátommal ilyet, ezért velem se tegyenek az állítólagos barátaim. Szerintem nem éri meg veszekedni, ha persze ők kezdenék, akkor állj ki magad mellett, de egyébként szerintem nem érdemes. wink.gif

Avenged Sevenfold - Dancing Dead yahoo.gif
2011. szeptember 04. 08:52 #12455
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Idézet (Johinna @ 2011.09.04. 08:49)
Hát vannak kétszínű emberek, de az ilyenekkel nem szoktam foglalkozni, pláne, ha bebizonyosodik, hogy kibeszéltek. Onnantól nem a barátaim, mivel én sohasem tennék egy barátommal ilyet, ezért velem se tegyenek az állítólagos barátaim. Szerintem nem éri meg veszekedni, ha persze ők kezdenék, akkor állj ki magad mellett, de egyébként szerintem nem érdemes. wink.gif 
Avenged Sevenfold - Dancing Dead yahoo.gif

Na, de az a legszebb az egészben, hogy az egész osztályt kibeszélték és szerintem 8. végére megutálja őket mindenki..
Drága Johannám (annyira tetszik a neved smileeee.gif), engedélyed nélkül, megmertem tenni azt a lépést, hogy felvegyelek MSN-re smileeee.gif beer.gif
Gondolom nem gond.. rolleyes.gif blush.gif
Avenged Sevenfold - Danger Line
2011. szeptember 04. 08:57 #12456
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (a7xforever @ 2011.09.04. 08:52)
Na, de az a legszebb az egészben, hogy az egész osztályt kibeszélték és szerintem 8. végére megutálja őket mindenki.. 
Drága Johannám (annyira tetszik a neved smileeee.gif), engedélyed nélkül, megmertem tenni azt a lépést, hogy felvegyelek MSN-re smileeee.gif  beer.gif 
Gondolom nem gond.. rolleyes.gif  blush.gif 
Avenged Sevenfold - Danger Line

Hát akkor meg? (: Ők lesznek kirekesztve, nem Ti wink.gif
Örülök, hogy felvettél, egyáltalán nem baj (:

Avenged Sevenfold - The Fight
2011. szeptember 04. 08:59 #12457
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Idézet (Johinna @ 2011.09.04. 08:57)
Hát akkor meg? (: Ők lesznek kirekesztve, nem Ti wink.gif 
Örülök, hogy felvettél, egyáltalán nem baj (:
Avenged Sevenfold - The Fight

Hát igen cool.gif , de emiatt tegnap nem tudtam aludni, azon járt az agyam, hogy lehet 3 ember ilyen.. dry.gif mellow.gif
örülök, hogy örülsz smileeee.gif
Avenged Sevenfold - Victim
2011. szeptember 04. 09:01 #12458
Dominica J
Dominica J
Inovel

Státusz
Hozzászólás: 3348
Csatolások: 480
Azonosító: 156416
Idézet (tya04 @ 2011.09.03. 18:54)
Igen biggrin.gif Csökönyös vagyok abban a témában és te is. cool.gif 
Na:
Jared Leto
Milo V.
James Franco
Matthew Bellamy -- +nyújtás.
Trent Reznor -- +nyújtás.
Christian Bale
Kurt Cobain (?) -- +időgép.
Ian Somerhalder
Jake Gyllenhaal
Ewan McGregor
James McAvoy -- +nyújtás
Sean Penn
Kevin Spacey
Simon Baker

Vannak akik csak egyikünknek, de így összesítettük. Klónozzuk a népeket és.. Már megbeszéltük, hogy nem leszünk eszméletünknél _nevet.gif  _nevet.gif 
Jesszus, ilyenem is van..
Kevin Rudolf feat Lil Wayne - Let It Rock
Szeretem Rudolfot. think.gif Mert keveri a rockot és a hip hop-ot.

thumbsup.gif rock.gif
2011. szeptember 04. 09:08 #12459
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (a7xforever @ 2011.09.04. 08:59)
Hát igen cool.gif , de emiatt tegnap nem tudtam aludni, azon járt az agyam, hogy lehet 3 ember ilyen.. dry.gif  mellow.gif 
örülök, hogy örülsz smileeee.gif 
Avenged Sevenfold - Victim

Hát sok ilyen ember van dry.gif Én a Syn/Jared dolog miatt nem tudtam aludni, de aztán az is megoldódott. [de gondolom olvastad a litániám rohog.gif ]

Avenged Sevenfold - Critical Acclaim live at Graspop 2008
4 felhasználónak tetszik: a7xforever, kriszti03, Taki Vicky, tya04
2011. szeptember 04. 09:11 #12460
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Idézet (Johinna @ 2011.09.04. 09:08)
Hát sok ilyen ember van dry.gif Én a Syn/Jared dolog miatt nem tudtam aludni, de aztán az is megoldódott. [de gondolom olvastad a litániám rohog.gif ]
Avenged Sevenfold - Critical Acclaim live at Graspop 2008

Igen olvastam smileeee.gif Na, de hagyjuk ezt a témát, mert csak idegesítem magam és úgy felrobbanok majd mint Krisz meg a lufi rohog.gif
Avenged Sevenfold - So Far Away cray.gif heart.gif
1008 oldal 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!