Emlékezz rám!
Nekem nagyin-nagyon tetszett :-)
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. november 11. 08:44
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Ismeretlen férfi (Unknown)
Érdekesen indult a sztori, a Bourne óta engem már félig megvesznek az ilyen felejtős-üldözős filmekkel. Itt viszont szerintem nem lett olyan meglepő a végkifejlet. Valahogy olyan összecsapottnak tűnt... Mindegy, azért egyszer meg lehet nézni.
10/6
Érdekesen indult a sztori, a Bourne óta engem már félig megvesznek az ilyen felejtős-üldözős filmekkel. Itt viszont szerintem nem lett olyan meglepő a végkifejlet. Valahogy olyan összecsapottnak tűnt... Mindegy, azért egyszer meg lehet nézni.
10/6
2011. november 11. 10:59
L.A. Confidential (Szigorúan bizalmas) 10/*10
Zseniális film!
Fantasztikus a sztori, a színészek, a rendezés! Nincs mibe belekötni! Ajánlom mindenkinek aki szereti a komoly filmeket!
Se sablon, se klisé a végén pedig óriási csavarral! Most már értem, hogy miért voltak annyian felháborodva, mikor a Titanic 97-ben elhoppolta ez elől a remekmű elől az "Oszkár bácsit".
A történet sokrétű, zseniális, a milliő felidézése páratlan, a rendezés elképesztően erős és szinészi játék terén is csak áradozni tudnék. Hadd ne istenítsek név szerint senkit! Hanson filmje akár célzásnak vehető a manapság is történő dolgokra..bizony, az angyalok városa régóta másmilyen lakókat is magáénak mondhat. Etalon.
Zseniális film!
Se sablon, se klisé a végén pedig óriási csavarral! Most már értem, hogy miért voltak annyian felháborodva, mikor a Titanic 97-ben elhoppolta ez elől a remekmű elől az "Oszkár bácsit".
A történet sokrétű, zseniális, a milliő felidézése páratlan, a rendezés elképesztően erős és szinészi játék terén is csak áradozni tudnék. Hadd ne istenítsek név szerint senkit! Hanson filmje akár célzásnak vehető a manapság is történő dolgokra..bizony, az angyalok városa régóta másmilyen lakókat is magáénak mondhat. Etalon.
10 felhasználónak tetszik:
goldman,
aceventura,
Boscorelli,
Running Fool,
Domcicc,
DaveChris,
tya04,
riri17,
Bessie,
kriszti145
2011. november 11. 14:55
A rózsa neve 10/10
Irodalom órán néztük meg és nagyon tetszett. Az utóbbi időben egyre inkább le tudnak kötni az ehhez hasonló filmek, pedig régen nagyon utáltam, unalmasnak tartottam őket. De ez egy nagyon jó film és nem csak azért, mert addig sem kellett tanulni, hanem mert nagyon érdekes és izgalmas volt. Bár azért jó lenne majd egyszer úgy is látni, hogy nem beszélnek közben körülöttem és az előttem ülő feje nem lóg bele a képbe folyton.
Irodalom órán néztük meg és nagyon tetszett. Az utóbbi időben egyre inkább le tudnak kötni az ehhez hasonló filmek, pedig régen nagyon utáltam, unalmasnak tartottam őket. De ez egy nagyon jó film és nem csak azért, mert addig sem kellett tanulni, hanem mert nagyon érdekes és izgalmas volt. Bár azért jó lenne majd egyszer úgy is látni, hogy nem beszélnek közben körülöttem és az előttem ülő feje nem lóg bele a képbe folyton.
2011. november 11. 16:28
Idézet (Mizi @ 2011.11.11. 14:55)
A rózsa neve 10/10
Könyvben olvastad már?
2011. november 11. 16:35
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A hihetetlen hulk
Valljuk be, a Marvel mindig igényesebb volt az adaptációi terén.. De érdekes, hogy mennyire hiányzik belőle az a plusz, amiért egy film több lesz szimpla popcorn-mozinál (mindig a DC-t szerettem jobban képregények terén, adaptációit pedig Nolan mentette meg). Kivétel: a Vasember szórakoztató volt és igazán üdítő kis film, de valamiért itt a sok akció, izgalom, nagy nevek mögött szimpla üresség tátong.
Edward Norton az egyik legkedvesebb színész Sean Penn mellett, de sajna ez nem jött be, sok művi jelenet, remek színészek nem tudtak mit kezdeni a zsenge dialógusokkal (pedig Tim Roth is Tim Roth, őt az óceánjáró zongoristaként zártam a szívembe). Banás verzió jobban tetszett.
6/10
Valljuk be, a Marvel mindig igényesebb volt az adaptációi terén.. De érdekes, hogy mennyire hiányzik belőle az a plusz, amiért egy film több lesz szimpla popcorn-mozinál (mindig a DC-t szerettem jobban képregények terén, adaptációit pedig Nolan mentette meg). Kivétel: a Vasember szórakoztató volt és igazán üdítő kis film, de valamiért itt a sok akció, izgalom, nagy nevek mögött szimpla üresség tátong.
Edward Norton az egyik legkedvesebb színész Sean Penn mellett, de sajna ez nem jött be, sok művi jelenet, remek színészek nem tudtak mit kezdeni a zsenge dialógusokkal (pedig Tim Roth is Tim Roth, őt az óceánjáró zongoristaként zártam a szívembe). Banás verzió jobban tetszett.
6/10
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. november 11. 16:44
Idézet (tya04 @ 2011.11.11. 16:35)
A hihetetlen hulk
6/10
6/10
Bana szerintem is jobb Hulk volt:) EN-nak nem kellett volna elvállalni!
2013-ban pedig jön a Superman: Man of Steel. Állítólag hasonló színvonalú lesz, mint a Nolan-féle DK trilógia, mert az ő keze is benne lesz. Zack Snyder lesz a rendező (remélem nem lesz olyan ócska, mint az Álomháború
A DC. Comics hősök jobbak!
tya04
2011. november 11. 16:45
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 16:28)
Könyvben olvastad már?
Posztmodern és nem szapora az olvasása, de szerintem sokkal jobb, mint a film. Hiába Sean Connery:)
Egyetértek
Jut eszembe ha már így szóba került Norah látom megnézted a Szigorúan bizalmast remek film, de regényhez volt már szerencséd? Némileg változtattak rajta a filmesek és sokkal szerteágazóbb a könyv cselekménye mint filmmé, de szerintem megéri elolvasni.
2011. november 11. 16:49
Idézet (DaveChris @ 2011.11.11. 16:45)
Egyetértek
Umberto Eco egy zseni és A rózsa neve könyvben sokkal jobb mint filmben. Érdemes elolvasni, bár nem könnyű olvasmány.
Jut eszembe ha már így szóba került Norah látom megnézted a Szigorúan bizalmast remek film, de regényhez volt már szerencséd? Némileg változtattak rajta a filmesek és sokkal szerteágazóbb a könyv cselekménye mint filmmé, de szerintem megéri elolvasni.
Nem sajna még nem olvastam a könyvet. Viszont hallottam, hogy szinte 98%-ban könyvhű a film, ami valljuk be, nagyon ritka!
A film is elég "szerteágazó", akkor milyen szövevényes lehet a könyv?
DaveChris
2011. november 11. 16:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 16:44)
Bana szerintem is jobb Hulk volt:) EN-nak nem kellett volna elvállalni!
2013-ban pedig jön a Superman: Man of Steel. Állítólag hasonló színvonalú lesz, mint a Nolan-féle DK trilógia, mert az ő keze is benne lesz. Zack Snyder lesz a rendező (remélem nem lesz olyan ócska, mint az Álomháború
(szerintem)
Én is mindig DC-párti voltam
Domcicc
2011. november 11. 16:56
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 16:49)
Nem sajna még nem olvastam a könyvet. Viszont hallottam, hogy szinte 98%-ban könyvhű a film, ami valljuk be, nagyon ritka!
Hm ez 98% szerintem csöppet túlzás inkább én 80% mondanék! Ami könyv szövevényességét illeti, hát igen nem könnyű követni az eseményeket, viszont ami bejött, hogy regény volta miatt 3 rendőr karaktere jobban kirajzolódik, hogy miért lettek olyanok amilyenek, mi hajtja őket stb na de abbahagyom az üres locsogást lényeg szerintem könyv megér egy elolvasást!
2011. november 11. 17:00
Idézet (tya04 @ 2011.11.11. 16:53)
Én is mindig DC-párti voltam
Hú, Synder elég veszélyes rendező. Rezeg a léc, mivel láttam már tőle újító, remek alkotást a 300 személyében, de sajna a többi filmje alatt elcsúszott a banánhéjon. És igen, az Álomháború elég gagyesz lett. Most nézek utána imdb-n egész jó a szereplőgárda, persze ez nem jelent semmit, de mégis bíztató. Képzeld, a Drive-ot játszották a helyi moziban (két napig) és lecsúsztam róla. 
ZZ - Watchmen filmje szerintem elképesztően jó film lett. Remélem jó kis filmet hoz össze, mert a legutóbbi Superman v-mi borzalmas volt...
Hogy csúsztál le róla??
tya04
2011. november 11. 17:04
|
|
|
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 17:00)
ZZ - Watchmen filmje szerintem elképesztően jó film lett. Remélem jó kis filmet hoz össze, mert a legutóbbi Superman v-mi borzalmas volt...
Hogy csúsztál le róla??
Nem, én már láttam, csak moziban mégis más, mint itt gépen, kamera-minőségben. Csodálatos film lett, igen, szerintem a dán rendező hatása miatt lett kissé unszoc.
Nem volt rossz a Watchmen, de azért még a 300 vezet Snydernél. Az Ironman első része szerintem egy erős nyolcas, mert szórakoztató és többször meg lehet nézni, viszont a második már elég lagymatag lett, szegény Parkerről meg ne is beszéljünk... Bruce Wayne a legjobb. Már Nolan előtt is ő állt a legközelebb a szívemhez, így meg pláne.
2011. november 11. 17:10
Idézet (tya04 @ 2011.11.11. 17:04)
Nem, én már láttam, csak moziban mégis más, mint itt gépen, kamera-minőségben. Csodálatos film lett, igen, szerintem a dán rendező hatása miatt lett kissé unszoc.
Nem volt rossz a Watchmen, de azért még a 300 vezet Snydernél. Az Ironman első része szerintem egy erős nyolcas, mert szórakoztató és többször meg lehet nézni, viszont a második már elég lagymatag lett, szegén Parkerről meg ne is beszéljünk... Bruce Wayne a legjobb. Már Nolan előtt is ő állt a legközelebb a szívemhez, így meg pláne.
Nem volt rossz a Watchmen, de azért még a 300 vezet Snydernél. Az Ironman első része szerintem egy erős nyolcas, mert szórakoztató és többször meg lehet nézni, viszont a második már elég lagymatag lett, szegén Parkerről meg ne is beszéljünk... Bruce Wayne a legjobb. Már Nolan előtt is ő állt a legközelebb a szívemhez, így meg pláne.
Végre még egy v-ki, aki képregényrajongó, pedig nőnemű
Különcnek számítottam emiatt
Szerintem is Nolan Batman-je a legjobb, bár Tim Turton első 2 Batman-je is elég jó volt a maga idejében. Egyedül a Joel Schuemaheres lett borzalmas, főleg a Robinos és Batgirl-ös
A Pókember nekem sem tetszett tiszta CGI effekt az egész. AZ Ironman I. sztem' is jó.
Egyetértek.
tya04
2011. november 11. 17:25
|
|
|
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 17:10)
Végre még egy v-ki, aki képregényrajongó, pedig nőnemű
Szerintem is Nolan Batman-je a legjobb, bár Tim Turton első 2 Batman-je is elég jó volt a maga idejében. Egyedül a Joel Schuemaheres lett borzalmas, főleg a Robinos és Batgirl-ös
axxem Clooney volt a Batman:)
A Pókember nekem sem tetszett tiszta CGI effekt az egész. AZ Ironman I. sztem' is jó.
Egyetértek.
Egyetértek.
Hű, hát mi nem nagyon fogunk tudni vitatkozni szerintem.
Én az összes Batmant szeretem, van amelyik annyira rossz, hogy már jó. Clooney rémes Wayne volt, de hát... Mindennek van pozitív oldala is, jót nevettem rajta. A Dark Knight Rises meg.. Tyű, nagyon várom azt a filmet, együtt a Shame-mel (igaz, azt már vetítették Velencében, de sajna sehol sem lehet megszerezni).
2011. november 11. 18:17
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 16:28)
Könyvben olvastad már?
Posztmodern és nem szapora az olvasása, de szerintem sokkal jobb, mint a film. Hiába Sean Connery:)
Nem, még nem volt szerencsém hozzá, de a film után most már mindenképpen el szeretném olvasni.
2011. november 11. 18:26
Feketék fehéren
Annyiszor láttam, de még mindig nem lehet megunni, és még mindig megnevettet egyes jelenetek alatt. Persze, hogy erőltetett egy kicsit, de hát mit várunk egy laza, hétvégére tökéletes alkotástól? Engem az ilyen filmekkel meg lehet venni. Kár, hogy manapság alig gyártanak ilyeneket
8/10
Annyiszor láttam, de még mindig nem lehet megunni, és még mindig megnevettet egyes jelenetek alatt. Persze, hogy erőltetett egy kicsit, de hát mit várunk egy laza, hétvégére tökéletes alkotástól? Engem az ilyen filmekkel meg lehet venni. Kár, hogy manapság alig gyártanak ilyeneket
8/10
2011. november 11. 20:47
Aranyhaj és a nagy gubanc
10/10
Nagyon tetszett!Aranyos mese szép történettel.Az összes karakter elnyerte a tetszésemet, de a ló egyszerűen zseniális volt.
10/10
Nagyon tetszett!Aranyos mese szép történettel.Az összes karakter elnyerte a tetszésemet, de a ló egyszerűen zseniális volt.
8 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Christo,
Twilight6,
House Of Wax,
riri17,
Fanni00,
Alexis_0504,
nicol bellox
2011. november 11. 20:48
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Fekete jég / Musta Jää
…kissé beteges, nemgyengén perverz… (…meglehetősen érdekesek a szexjelenetek)
2011. november 11. 21:16
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Király! 10/7,5
Elég jó vígjáték volt. Natalie Portmant fura volt egy ilyen filmben látni, de többször nézhetős kategória
Elég jó vígjáték volt. Natalie Portmant fura volt egy ilyen filmben látni, de többször nézhetős kategória
Ariana
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.