Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 11. 02:00 #3161
Fucka2
Fucka2
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 71
Csatolások: 0
Azonosító: 152719
Emlékezz rám!
Nekem nagyin-nagyon tetszett :-)
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. november 11. 08:44 #3162
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Ismeretlen férfi (Unknown)

Érdekesen indult a sztori, a Bourne óta engem már félig megvesznek az ilyen felejtős-üldözős filmekkel. Itt viszont szerintem nem lett olyan meglepő a végkifejlet. Valahogy olyan összecsapottnak tűnt... Mindegy, azért egyszer meg lehet nézni. smileeee.gif
10/6
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, ophely88, Domcicc
2011. november 11. 10:59 #3163
- törölt felhasználó -    
L.A. Confidential (Szigorúan bizalmas) 10/*10

Zseniális film! meghajolo.gif Fantasztikus a sztori, a színészek, a rendezés! Nincs mibe belekötni! Ajánlom mindenkinek aki szereti a komoly filmeket!
Se sablon, se klisé a végén pedig óriási csavarral! Most már értem, hogy miért voltak annyian felháborodva, mikor a Titanic 97-ben elhoppolta ez elől a remekmű elől az "Oszkár bácsit".
A történet sokrétű, zseniális, a milliő felidézése páratlan, a rendezés elképesztően erős és szinészi játék terén is csak áradozni tudnék. Hadd ne istenítsek név szerint senkit! Hanson filmje akár célzásnak vehető a manapság is történő dolgokra..bizony, az angyalok városa régóta másmilyen lakókat is magáénak mondhat. Etalon.
10 felhasználónak tetszik: goldman, aceventura, Boscorelli, Running Fool, Domcicc, DaveChris, tya04, riri17, Bessie, kriszti145
2011. november 11. 14:55 #3164
- törölt felhasználó -    
A rózsa neve 10/10
Irodalom órán néztük meg és nagyon tetszett. Az utóbbi időben egyre inkább le tudnak kötni az ehhez hasonló filmek, pedig régen nagyon utáltam, unalmasnak tartottam őket. De ez egy nagyon jó film és nem csak azért, mert addig sem kellett tanulni, hanem mert nagyon érdekes és izgalmas volt. Bár azért jó lenne majd egyszer úgy is látni, hogy nem beszélnek közben körülöttem és az előttem ülő feje nem lóg bele a képbe folyton. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: DaveChris, tya04, Domcicc, Bessie
2011. november 11. 16:28 #3165
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2011.11.11. 14:55)
A rózsa neve 10/10
Irodalom órán néztük meg és nagyon tetszett. Az utóbbi időben egyre inkább le tudnak kötni az ehhez hasonló filmek, pedig régen nagyon utáltam, unalmasnak tartottam őket. De ez egy nagyon jó film és nem csak azért, mert addig sem kellett tanulni, hanem mert nagyon érdekes és izgalmas volt. Bár azért jó lenne majd egyszer úgy is látni, hogy nem beszélnek közben körülöttem és az előttem ülő feje nem lóg bele a képbe folyton.  rolleyes.gif

Könyvben olvastad már? smileeee.gif Posztmodern és nem szapora az olvasása, de szerintem sokkal jobb, mint a film. Hiába Sean Connery:)
2 felhasználónak tetszik: DaveChris, tya04
2011. november 11. 16:35 #3166
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
A hihetetlen hulk
Valljuk be, a Marvel mindig igényesebb volt az adaptációi terén.. De érdekes, hogy mennyire hiányzik belőle az a plusz, amiért egy film több lesz szimpla popcorn-mozinál (mindig a DC-t szerettem jobban képregények terén, adaptációit pedig Nolan mentette meg). Kivétel: a Vasember szórakoztató volt és igazán üdítő kis film, de valamiért itt a sok akció, izgalom, nagy nevek mögött szimpla üresség tátong.
Edward Norton az egyik legkedvesebb színész Sean Penn mellett, de sajna ez nem jött be, sok művi jelenet, remek színészek nem tudtak mit kezdeni a zsenge dialógusokkal (pedig Tim Roth is Tim Roth, őt az óceánjáró zongoristaként zártam a szívembe). Banás verzió jobban tetszett.
6/10
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. november 11. 16:44 #3167
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.11.11. 16:35)
A hihetetlen hulk
Valljuk be, a Marvel mindig igényesebb volt az adaptációi terén.. De érdekes, hogy mennyire hiányzik belőle az a plusz, amiért egy film több lesz szimpla popcorn-mozinál (mindig a DC-t szerettem jobban képregények terén, adaptációit pedig Nolan mentette meg). Kivétel: a Vasember szórakoztató volt és igazán üdítő kis film, de valamiért itt a sok akció, izgalom, nagy nevek mögött szimpla üresség tátong. 
Edward Norton az egyik legkedvesebb színész Sean Penn mellett, de sajna ez nem jött be, sok művi jelenet, remek színészek nem tudtak mit kezdeni a zsenge dialógusokkal (pedig Tim Roth is Tim Roth, őt az óceánjáró zongoristaként zártam a szívembe). Banás verzió jobban tetszett.
6/10

Bana szerintem is jobb Hulk volt:) EN-nak nem kellett volna elvállalni!smileeee.gif
2013-ban pedig jön a Superman: Man of Steel. Állítólag hasonló színvonalú lesz, mint a Nolan-féle DK trilógia, mert az ő keze is benne lesz. Zack Snyder lesz a rendező (remélem nem lesz olyan ócska, mint az Álomháborúsmileeee.gif
A DC. Comics hősök jobbak!smileeee.gif (szerintem)
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. november 11. 16:45 #3168
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 16:28)
Könyvben olvastad már? smileeee.gif Posztmodern és nem szapora az olvasása, de szerintem sokkal jobb, mint a film. Hiába Sean Connery:)

Egyetértek wink.gif Umberto Eco egy zseni és A rózsa neve könyvben sokkal jobb mint filmben. Érdemes elolvasni, bár nem könnyű olvasmány.
Jut eszembe ha már így szóba került Norah látom megnézted a Szigorúan bizalmast remek film, de regényhez volt már szerencséd? Némileg változtattak rajta a filmesek és sokkal szerteágazóbb a könyv cselekménye mint filmmé, de szerintem megéri elolvasni. wink.gif
2011. november 11. 16:49 #3169
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.11.11. 16:45)
Egyetértek wink.gif  Umberto Eco egy zseni és A rózsa neve könyvben sokkal jobb mint filmben. Érdemes elolvasni, bár nem könnyű olvasmány.
Jut eszembe ha már így szóba került Norah látom megnézted  a Szigorúan bizalmast remek film, de regényhez volt már szerencséd? Némileg változtattak rajta a filmesek és sokkal szerteágazóbb a könyv cselekménye mint filmmé, de szerintem megéri elolvasni. wink.gif

Nem sajna még nem olvastam a könyvet. Viszont hallottam, hogy szinte 98%-ban könyvhű a film, ami valljuk be, nagyon ritka!
A film is elég "szerteágazó", akkor milyen szövevényes lehet a könyv?smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: DaveChris
2011. november 11. 16:53 #3170
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2011.11.11. 16:44)
Bana szerintem is jobb Hulk volt:) EN-nak nem kellett volna elvállalni!smileeee.gif
2013-ban pedig jön a Superman: Man of Steel. Állítólag hasonló színvonalú lesz, mint a Nolan-féle DK trilógia, mert az ő keze is benne lesz. Zack Snyder lesz a rendező (remélem nem lesz olyan ócska, mint az Álomháborúsmileeee.gif
A DC. Comics hősök jobbak!smileeee.gif (szerintem)

Én is mindig DC-párti voltam smileeee.gif Hú, Synder elég veszélyes rendező. Rezeg a léc, mivel láttam már tőle újító, remek alkotást a 300 személyében, de sajna a többi filmje alatt elcsúszott a banánhéjon. És igen, az Álomháború elég gagyesz lett. Most nézek utána imdb-n egész jó a szereplőgárda, persze ez nem jelent semmit, de mégis bíztató. Képzeld, a Drive-ot játszották a helyi moziban (két napig) és lecsúsztam róla. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. november 11. 16:56 #3171
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 16:49)
Nem sajna még nem olvastam a könyvet. Viszont hallottam, hogy szinte 98%-ban könyvhű a film, ami valljuk be, nagyon ritka! 
A film is elég "szerteágazó", akkor milyen szövevényes lehet a könyv?smileeee.gif

Hm ez 98% szerintem csöppet túlzás inkább én 80% mondanék! Ami könyv szövevényességét illeti, hát igen nem könnyű követni az eseményeket, viszont ami bejött, hogy regény volta miatt 3 rendőr karaktere jobban kirajzolódik, hogy miért lettek olyanok amilyenek, mi hajtja őket stb na de abbahagyom az üres locsogást lényeg szerintem könyv megér egy elolvasást! wink.gif
2011. november 11. 17:00 #3172
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.11.11. 16:53)
Én is mindig DC-párti voltam smileeee.gif Hú, Synder elég veszélyes rendező. Rezeg a léc, mivel láttam már tőle újító, remek alkotást a 300 személyében, de sajna a többi filmje alatt elcsúszott a banánhéjon. És igen, az Álomháború elég gagyesz lett. Most nézek utána imdb-n egész jó a szereplőgárda, persze ez nem jelent semmit, de mégis bíztató. Képzeld, a Drive-ot játszották a helyi moziban (két napig) és lecsúsztam róla. pardon.gif

beer.gif DC Heroes sokkal jobbak, eredetibbek. Bár Spidermant és Ironman-t importálhatná a DC Comics.
ZZ - Watchmen filmje szerintem elképesztően jó film lett. Remélem jó kis filmet hoz össze, mert a legutóbbi Superman v-mi borzalmas volt...
Hogy csúsztál le róla??ohmy.gif Szerintem pedig neked tetszene a film. Én icipicit csalódtam:) No persze nem Goslingban. Kicsit 80's évek feelingje volt.
2011. november 11. 17:04 #3173
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2011.11.11. 17:00)
beer.gif DC Heroes sokkal jobbak, eredetibbek. Bár Spidermant és Ironman-t importálhatná a DC Comics.
ZZ - Watchmen filmje szerintem elképesztően jó film lett. Remélem jó kis filmet hoz össze, mert a legutóbbi Superman v-mi borzalmas volt...
Hogy csúsztál le róla??ohmy.gif Szerintem pedig neked tetszene a film. Én icipicit csalódtam:) No persze nem Goslingban. Kicsit 80's évek feelingje volt.

Nem, én már láttam, csak moziban mégis más, mint itt gépen, kamera-minőségben. Csodálatos film lett, igen, szerintem a dán rendező hatása miatt lett kissé unszoc. biggrin.gif
Nem volt rossz a Watchmen, de azért még a 300 vezet Snydernél. Az Ironman első része szerintem egy erős nyolcas, mert szórakoztató és többször meg lehet nézni, viszont a második már elég lagymatag lett, szegény Parkerről meg ne is beszéljünk... Bruce Wayne a legjobb. Már Nolan előtt is ő állt a legközelebb a szívemhez, így meg pláne.
2011. november 11. 17:10 #3174
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.11.11. 17:04)
Nem, én már láttam, csak moziban mégis más, mint itt gépen, kamera-minőségben. Csodálatos film lett, igen, szerintem a dán rendező hatása miatt lett kissé unszoc. biggrin.gif 
Nem volt rossz a Watchmen, de azért még a 300 vezet Snydernél. Az Ironman első része szerintem egy erős nyolcas, mert szórakoztató és többször meg lehet nézni, viszont a második már elég lagymatag lett, szegén Parkerről meg ne is beszéljünk... Bruce Wayne a legjobb. Már Nolan előtt is ő állt a legközelebb a szívemhez, így meg pláne.

Végre még egy v-ki, aki képregényrajongó, pedig nőneműsmileeee.gif
Különcnek számítottam emiatt beer.gif
Szerintem is Nolan Batman-je a legjobb, bár Tim Turton első 2 Batman-je is elég jó volt a maga idejében. Egyedül a Joel Schuemaheres lett borzalmas, főleg a Robinos és Batgirl-ös laugh.gif axxem Clooney volt a Batman:)
A Pókember nekem sem tetszett tiszta CGI effekt az egész. AZ Ironman I. sztem' is jó.
Egyetértek.
2011. november 11. 17:25 #3175
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2011.11.11. 17:10)
Végre még egy v-ki, aki képregényrajongó, pedig nőneműsmileeee.gif
Különcnek számítottam emiatt beer.gif 
Szerintem is Nolan Batman-je a legjobb, bár Tim Turton első 2 Batman-je is elég jó volt a maga idejében. Egyedül a Joel Schuemaheres lett borzalmas, főleg a Robinos és Batgirl-ös laugh.gif axxem Clooney volt a Batman:)
A Pókember nekem sem tetszett tiszta CGI effekt az egész. AZ Ironman I. sztem' is jó. 
Egyetértek.

Hű, hát mi nem nagyon fogunk tudni vitatkozni szerintem. rohog.gif
Én az összes Batmant szeretem, van amelyik annyira rossz, hogy már jó. Clooney rémes Wayne volt, de hát... Mindennek van pozitív oldala is, jót nevettem rajta. A Dark Knight Rises meg.. Tyű, nagyon várom azt a filmet, együtt a Shame-mel (igaz, azt már vetítették Velencében, de sajna sehol sem lehet megszerezni).
2011. november 11. 18:17 #3176
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2011.11.11. 16:28)

Nem, még nem volt szerencsém hozzá, de a film után most már mindenképpen el szeretném olvasni. smileeee.gif
2011. november 11. 18:26 #3177
- törölt felhasználó -    
Feketék fehéren
Annyiszor láttam, de még mindig nem lehet megunni, és még mindig megnevettet egyes jelenetek alatt. Persze, hogy erőltetett egy kicsit, de hát mit várunk egy laza, hétvégére tökéletes alkotástól? Engem az ilyen filmekkel meg lehet venni. Kár, hogy manapság alig gyártanak ilyeneket smileeee.gif
8/10
4 felhasználónak tetszik: Christo, ophely88, riri17, funny18
2011. november 11. 20:47 #3178
- törölt felhasználó -    
Aranyhaj és a nagy gubanc
10/10
Nagyon tetszett!Aranyos mese szép történettel.Az összes karakter elnyerte a tetszésemet, de a ló egyszerűen zseniális volt. thumbsup.gif
8 felhasználónak tetszik: Adrianna, Christo, Twilight6, House Of Wax, riri17, Fanni00, Alexis_0504, nicol bellox
2011. november 11. 20:48 #3179
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
http://web.t-online.hu/mvision/interpreter/blackice.jpg
Fekete jég / Musta Jää

…kissé beteges, nemgyengén perverz… (…meglehetősen érdekesek a szexjelenetek) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. november 11. 21:16 #3180
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Király! 10/7,5
Elég jó vígjáték volt. Natalie Portmant fura volt egy ilyen filmben látni, de többször nézhetős kategória beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Ariana
710 oldal 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!