Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 06. 21:04 #3141
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Oscar

Imádom ezt a filmet,annyit lehet nevetni rajta. rohog.gif

10/10
6 felhasználónak tetszik: pillajunior, riri17, Fanni00, Sally Sparrow, Eszter655, Tamás2.0
2011. november 06. 21:06 #3142
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (SmileyZ @ 2011.11.06. 21:04)
Oscar
Imádom ezt a filmet,annyit lehet nevetni rajta. rohog.gif 
10/10

Melyik verzió? smileeee.gif Én az eredetit pártolom.
4 felhasználónak tetszik: csicsi20, ophely88, janet7, Sally Sparrow
2011. november 06. 21:14 #3143
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Idézet (tya04 @ 2011.11.06. 21:06)
Melyik verzió? smileeee.gif Én az eredetit pártolom.

Amiben Sylvester Stallone szerepel.Az eredetit még nem láttam. blush.gif
2011. november 07. 17:49 #3144
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nagyfiúk 10/10 heart.gif
Egyik kedvenc filmem! Már ezerszer láttam de sosem tudom megunni!biggrin.gifD Annyi hülyeség van benne!!biggrin.gifD

Másnaposok 10/10
Szintén kedvenc film! Anyummal szét röhögtük magunkat rajta! biggrin.gifD

Susi és Tekergő 10/10
Igazi Disney film, sokkal többre értékelhető mint a mai 'Disney'sorozatok és filmek! Olyan aranyosak benne a kutyusok! heart.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adri98, Fanni00, SmileyZ
2011. november 07. 18:04 #3145
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Zöld Lámpás
Már megint rohog.gif
Igaz most nem egyedül hanem anyummal, de mindkettőnknek tetszett smileeee.gif
Főleg Ryan látványa heart.gif

7/10
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, SmileyZ
2011. november 07. 18:47 #3146
- törölt felhasználó -    
Vámpíros film (Vampires Suck) 10/10
Imádom az ilyen paródia filmeket. rohog.gif Ez is nagyon tetszett, végig röhögtem az egészet. Már láttam ezt is egy párszor, de szerintem ezt nem lehet elégszer látni. Sokkal jobb, mint az eredeti film. rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Twilight6, zsuzsye, SmileyZ, thunderbird, riri17
2011. november 07. 19:06 #3147
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
A Simpson család - A film
Az a vicces, hogy amikor először megnéztem, előtte egy részt sem láttam a sorozatból, de úgyis élvezhető volt. Harmadjára (azt hiszem, annyiszor néztem meg) is megunhatatlan. Főleg a Pókmalac. rohog.gif

10/8

(Ahogy én egy Family Guy-movie-nak jobban örülnék rolleyes.gif)
4 felhasználónak tetszik: Adri98, Fanni00, Grace Benning, riri17
2011. november 07. 20:20 #3148
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6971
Azonosító: 67315
A sas
10/8
Egész jó volt. biggrin.gif Szórakoztató ókori történet Channing Tatum, és Jamie Bell főszreplésével. thumbsup.gif
2011. november 08. 00:04 #3149
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Skyline

Ilyen beteg sci-fi-t is régen láttam. Egyébként tök jó film lenne, ha nem cseszték volna el az első 45 percet. Meg valahogy a végével sem vagyok kibékülve...
10/5
2011. november 08. 09:13 #3150
- törölt felhasználó -    
Az ördög ügyvédje 10/9

Uhhh, ez aztán olyan film, amit többször kell megnézni, hogy minden részletet megértsen az ember. Tele van utalásokkal, filmtörténetre, irodalomra, zenére, igazi csemege. Remek történet, remek színészekkel (itt még az angyalarcú Keanu gyerek is játszik, és nem csak néz a kamerába, mind1: őt így imádom).

Pacino persze elllopja a showt. meghajolo.gif Ez az ördög fantasztikus. Az utolsó nagymonológ főleg. ]Annyira magabiztos, és annyira nem fogja fel, mire készül a kedves fia, mint ahogy Don Giovanni is viccnek gondolja a kőszobor megjelenését, egészen addig, amíg kezet nem fog vele. De még akkor is lázad, és nem tér meg.Egyébként nemcsak a Don Giovanni-párhuzamot éreztem, van itt Fausttól a német expresszionizmusig, szürrealizmustól mágikus realizmusig minden.
Igen jól egyensúlyoz a közönségfilm és a művészfilm közti határvonalon.
Ritka azért, hogy egy nem éppen optimista film ekkora siker legyen.
9 felhasználónak tetszik: Domcicc, DaveChris, pillajunior, goldman, tya04, csicsi20, aceventura, Running Fool, riri17
2011. november 08. 11:47 #3151
Éva99
Éva99
új tag

StátuszNot a want,but a need!!!
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 157396
Riddich.
Tök jó film.Mindenkinek ajánlom,aki nem ilyedős.
1 felhasználónak tetszik: Christo
2011. november 08. 23:55 #3152
- törölt felhasználó -    
Sleepers - Pokoli lecke

10/9

Atyaég, de régen láttam... ideje volt újranézni.

A film első fele (ami a főszereplők gyerekkorát mutatja be) izgalmas, figyel a részletekre - pont ezért nem is zavart, hogy majdnem egy órát kellett várnom arra, hogy felbukkanjanak a "nagyok" - a második felvonás viszont már laposabbra sikerült. A vége egy kicsit Hollywood-szagú, de még belefér:) Bár a 140 perces játékidő baromi hosszúnak tűnik, én nem éreztem elnyújtottnak.
Oh, igen, a színészek...Az tetszett benne leginkább, hogy a fiúk gyerekkori és felnőttkori énje között megvolt a folyamatosság. Ez leginkább a kissrácokat minősíti(Brad Renfro, Jonathan Tucker... akik azóta felnőttek már), mert tudjuk, hogy a nagyok jól adják majdnem minden filmben. Jason Patric nagy meglepetés volt, mivel nekem csak annyi maradt meg a munkásságából hogy ő volt a Féktelenül 2 sármos rendőre (*forgatja a szemeit*), de ezt a szerepet nagyon megfogta. Kevin Bacon meg égetnivalóan gusztustalan volt (megint), mint szadista őr. És éppen ezért szeretem. rohog.gif Robert de Niro zseniális volt, mint tisztességes, ámde szabadelvű papként, és Dustin Hoffman is remekül hozta a drogos alkesz ügyvéd szerepét - egyik filmjében sem tetszett ennyire, mint itt. Bár nem vagyok akkora híve Brad Pittnek (bocsi fanok), azt viszont el kell ismernem, hogy jól játszott, sőt... Minnie Driver meg hozza a kötelezőt.

Nem könnyű film, de aki megnézi, az nem bánja meg, szerintem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
7 felhasználónak tetszik: Domcicc, aceventura, DaveChris, tya04, Grace Benning, riri17, janet7
2011. november 10. 11:26 #3153
SmileyZ
SmileyZ

A szobatárs

Jó pár kedvencem benne volt még ha csak egy jelenetben is.Leighton fantasztikusan alakítja a bolond Rebeccat.Együtt nézte a család a filmet,és bár apa nem volt tőle elájulva kivételesen végig nézte (mániája a kedvenc filmjeimet a felénél abba hagyni),és még azt is mondta,hogy Leigh nem rossz színésznő.Ez nála felér egy bókkal. wink.gif Tényleg annyira hitelesen játszotta ezt a beteg csajt,hogy néha már én is féltem tőle.
A kedvenc jelenetem a végén van.Szerintem az nagyon ütős.
Imádtam mikor együtt láttam Leightont és Ninát.A két kedvenc sorozatomból is a két kedvenc karakteremet alakítják. heart.gif
A pasik is nagyon jól néztek ki.Cam is irtó jó pasi,és Matt se semmi. heart.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, pillajunior, csicsi20, riri17
2011. november 10. 11:31 #3154
- törölt felhasználó -    
Rec thumbsup.gif
10/10
thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Adri98
2011. november 10. 17:16 #3155
tya04
tya04
Schrödinger macskája

A hitetlen
Szintén sok szenvedés után néztem meg ezt a filmet, érdekes, hogy eddig mind megérte, élükön a Boy A-vel.
Érdekes és nagyon elgondolkoztató kis alkotás ez, mely alatt néha (rengetegszer) História X érzetem volt, de ezt félretéve a skinhead "megvilágosulásán" kívül nincs sok közös vonás. Ryan Gosling gesztusai olykor már zavarón kifejezőek értem ezt a mutogatásra egy beszéd alatt, - még mindig a Blue Valentine és a Half Nelson élete alakításai - ettől függetlenül már itt is értette már a dolgát. Nem is róla érdemes beszélni, magáról a film üzenetéről meg a zsidó vallást próbálja értelmezni, vagyis a vallásuk miértjét egy vívódó, rapszódikus figurával.
Különösen a finálé tetszett.
8,5/10
5 felhasználónak tetszik: DaveChris, kriszti03, Domcicc, Running Fool, ophely88
2011. november 10. 17:19 #3156
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Idézet (SmileyZ @ 2011.11.06. 21:14)
Amiben Sylvester Stallone szerepel.Az eredetit még nem láttam. blush.gif

Tudtam,csak nem sejtettem... rohog.gif
Imádom ezt a filmet,de az eredeti megnézést is tervezem.
2 felhasználónak tetszik: tya04, SmileyZ
2011. november 10. 17:31 #3157
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Eszter655 @ 2011.11.10. 17:19)
Tudtam,csak nem sejtettem... rohog.gif 
Imádom ezt a filmet,de az eredeti megnézést is tervezem.

Teljesen más humor, más kategória, de én drága Lütyőm filmjein nőttem fel (és még növögetek), alapból azt találom jobbnak - mondjuk előbb is láttam. Fordítva azt hiszem már nem ugyanaz a dolog, sokkal inkább amerikaisítva lett a jó öreg Oscar, hiába olaszok állnak a film központjában. Amúgy igen, szórakoztató film a remake is.
2 felhasználónak tetszik: Eszter655, SmileyZ
2011. november 10. 21:24 #3158
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Becstelen brigantyk 10/10
Ennyit fűznék hozzá: IMÁDOM smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, Running Fool, tya04, Adri98
2011. november 10. 23:33 #3159
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
http://web.t-online.hu/mvision/interpreter/Elin_Ahlberg_1.jpg

Még csak tizennégy / Fjorton Suger (Elin Ahlberg…) ohmy.gif
3 felhasználónak tetszik: cucika, Boscorelli, aceventura
2011. november 11. 01:32 #3160
- törölt felhasználó -    
Ryan közlegény megmentése

Azon filmek egyike, amit vagy szeretni lehet, vagy utálni - de főleg az utóbbi jellemző, legalábbis az ismerőseim körében rohog.gif . Mondjuk ez érthető, mert van benne minden, amitől egy átlag - USA-csömörtől szenvedő - filmrajongó befordulna: Spielberg apó sokszor lengeti a nemzeti zászlót, meg a "bátorság és a rendíthetetlen kötelességtudat" cégérét, és ha ez nem lenne elég, akkor kapunk még a rejtetten jelenlévő amerikanizmusból is. No meg a németek, akik - minő meglepetés! - már megint rosszak. (Azért van egy jelenet, ami ennek ellentmond.) A középső része meg borzalmasan el van nyútjva - abból nyugodtan le lehetett volna csípni egy kicsit.

Viszont ezek a hibák különösképpen nem zavarnak, mivel van egy és más, ami kárpótol. Például a nyitójelenet, ami minden idők legjobb háborús jelenetei közé tartozik szerintem (üdvözletem annak, aki kitalálta, hogy kézikamerával kell felvenni, nagy húzás volt), vagy éppen a zárócsata. Maga a sztorin (egy csapatnyi katonát megbíznak azzal, hogy keressenek elő egy egyszerű közlegényt - heee?) nem akadtam ki, mivel olvastam, hogy TÉNYLEG volt ilyen a II. világháború idején - azt hiszem a Niland-fivérek voltak azok, de ez most annyira nem lényeges... (Na jó, bevallom, hogy ennek ellenére sem teljesen hihető a történet számomra, a fene enné meg azt a szőrszálhúzogatós formámat.)

A színészi játékra nincsen panasz. Tom Hanks jó szokásához híven remekel, az alakításába nem lehet belekötni (főleg a dilemmája tetszett a küldetésről - teljesítsük-e az értelmetlen parancsokat a (szerintünk) értelmetlen küldetésben? (Mégiscsak hitelesebb volt ez a verzió, mint a "hát-persze-hogy-elvállalom-hiszen-én-vagyok-a-tökös-hadnagy"-változatnál.) Tom Sizemore játéka is rendben volt (bár a fináléban kicsit "legyőzhetelenre" veszi a figurát), és Matt Damonnal is ki voltam békülve, mint a mindenáron harcolni vágyó derék bakával biggrin.gif .

Viszont a kedvenceim nem ők voltak, hanem három mellékszereplő: Jeremy Davies, Adam Goldberg és Edward Burns. Őket azért emelném ki, mert az ő karaktereik fityiszt mutatnak az "Amerika fiai szépek, jók és bátrak minden helyzetben"-imidzsnek, bizonyítva, hogy a katonák is csak emberek. A Davies által alakított Upham például lefagy a félelemtől a társa halála láttán, a legjobb jelenete meg az, amikor könyörögve néz a német katonára, hogy ne ölje meg (pedig ott szorongatja a fegyvert a kezében, szóval lelőhette volna, de mivel sokkot kapott, nem használja). A zsidó származású Mellish (Goldberg) pedig kihasználja az alkalmat, hogy "visszavághasson" az ellenségnek, amikor inzultálja a német hadifoglyokat. Reuben (Burns) ellenszenves pasasnak tűnik (egyfolytában hőzöng, hogy miért kellett elvállalniuk, megtagadja a parancsot, nekimegy Ryannek), holott az ő bűne csupán annyi, hogy életben akar maradni, túl szeretné élni ezt az egész borzadalmat - mindenféle (számára) felesleges hősködés nélkül.

Összegezve: a Ryan közlegény megmentése tele van remek pillanatokkal, kiváló alakításokkal, és igazi, nagy klasszikus is válhatna belőle, ha nem húzná le az a tömérdek giccs. Spielberg sosem tartozott a kedvenc rendezőim közé, de szerintem abban mindenki egyetért, hogy talán ő tudja a legnagyobb tömeget magával ragadni a filmjeivel.

10/8 (Nem merem visszanézni, hogy mennyit írtam _nevet.gif. )
10 felhasználónak tetszik: goldman, aceventura, ophely88, Hannuusshh, DaveChris, tya04, Eszter655, riri17, Bessie, janet7
710 oldal 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!