Lost / Lost: Eltűntek (2004-2010)
2005. július 01. 21:11
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
nagyon jó sorozat, de én szeretnék már egy olyan sorozatot ami nagyon jó és a szezon végén kiderül minden és lezárják a szálat. aztán a következő szezonban más irányba indulnak el.
2005. július 01. 21:17
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, July 1. - 20:11)
nagyon jó sorozat, de én szeretnék már egy olyan sorozatot ami nagyon jó és a szezon végén kiderül minden és lezárják a szálat. aztán a következő szezonban más irányba indulnak el.
[right][/right]
[right][/right]
Na igen, ez most sem lett volna rossz, és akkor talán több hajam is marad volna...
2005. augusztus 07. 10:03
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Hát akkor minimum Te is egy lakatlan szigeten élhetsz.
Egy rakás óriásplakát van kint minden városban, a bevásárlóközpontok kerekes kocsijain is van egy rakás reklám, a napilapok is tele vannak a reklámjával.
Amúgy ha egy filmről vagy sorozatról akarsz megtudni valamit, akkor a legegyszerübb megoldás ha felmész a port.hu oldalra. ott megtudhatsz róla sokat.
Egy rakás óriásplakát van kint minden városban, a bevásárlóközpontok kerekes kocsijain is van egy rakás reklám, a napilapok is tele vannak a reklámjával.
Amúgy ha egy filmről vagy sorozatról akarsz megtudni valamit, akkor a legegyszerübb megoldás ha felmész a port.hu oldalra. ott megtudhatsz róla sokat.
2005. augusztus 17. 12:18
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Fent a címsorban "Fuck RTL Klub!" vagy valami ilyesmi volt, lent pedig "tv2 rulz" vagy ilyesmi
Kb. 5 mp után automatikusan átdobott a tv2.hu-ra.
Szvsz nem a tv2 csinálta. Ha viszont igen, akkor alulmúlták magukat egy ilyen gyerekes f*szsággal... Jó lenne már, ha rájönnének (és a tv2- ill. rtl-rajongók is), hogy nem pártosodni meg egymást fikázni kell, hanem jobb, értékesebb műsort csinálni a másiknál. Vagy csak én sz*rok bele, hogy milyen logó van a sarokban? Mert én aztán magasról...
Szvsz nem a tv2 csinálta. Ha viszont igen, akkor alulmúlták magukat egy ilyen gyerekes f*szsággal... Jó lenne már, ha rájönnének (és a tv2- ill. rtl-rajongók is), hogy nem pártosodni meg egymást fikázni kell, hanem jobb, értékesebb műsort csinálni a másiknál. Vagy csak én sz*rok bele, hogy milyen logó van a sarokban? Mert én aztán magasról...
2005. augusztus 17. 20:16
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
Mikor kezdi vetíteni az RTL?
2005. augusztus 25. 20:09
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
Köszi.
Mostmár csak az érdekel hogy honnan lehet részeket "szerzni":)
Mostmár csak az érdekel hogy honnan lehet részeket "szerzni":)
2005. augusztus 26. 21:43
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Hááát gyerekek, hattttalmas csalódás ez a szikronizált verzió
kb 20 perc után felálltam a tv elől (habár amúgy is csak azért kezdtem el nézni, hogy megnézzem milyen lett a szinkron).
Szerintem nagyon sz*r lett. Pl az a jelenet, amikor először találkozik Kate Jack-el... Amikor épp nem beszélnek, akkor hót kuss van, egy hang nem hallatszik. Direkt visszakerestem most, és megnéztem milyen az eredeti: zúg a tenger, fúj a szél, hallani a madarakat.
Szóval ez tovább erősített abban, hogy én maradok az eredeti nyelvű verzióknál felirattal.
Szerintem nagyon sz*r lett. Pl az a jelenet, amikor először találkozik Kate Jack-el... Amikor épp nem beszélnek, akkor hót kuss van, egy hang nem hallatszik. Direkt visszakerestem most, és megnéztem milyen az eredeti: zúg a tenger, fúj a szél, hallani a madarakat.
Szóval ez tovább erősített abban, hogy én maradok az eredeti nyelvű verzióknál felirattal.
2005. augusztus 26. 22:38
Ugye most lett vége az RTL-en a bevezető résznek...
Hááát...
Remélem alakul még. Vagy mert agyonra beharangozták, vagy mert mostanában egy - számomra - kedvesebb műfajú sorozatot nézek, vagy mert agyonvágta az élményt a szinkron (sokat tud rontani az élményen, ha sz.r), szóval nem nagyon fogott meg.
IMHO.
Remélem alakul még. Vagy mert agyonra beharangozták, vagy mert mostanában egy - számomra - kedvesebb műfajú sorozatot nézek, vagy mert agyonvágta az élményt a szinkron (sokat tud rontani az élményen, ha sz.r), szóval nem nagyon fogott meg.
IMHO.
2005. augusztus 26. 22:50
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Hát, én kicsit csalódtam, valahogy mást, többet vártam, pedig a szinkront még nem is figyeltem. Persze a jövő héten is megnézem, de a kedvenceimtől (CSI, Vészhelyzet) egyelőre fényévekre van, pedig direkt úgy ültem le a tv elé, hogy ez tuti jó lesz, és csak a pozitívumokra figyelek. Valahogy hiányzott belőle a szükséges plusssz...
2005. augusztus 26. 23:12
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Nyahh
Gondoltam megnézem én is az első részt a szinkronok miatt...
Szvsz egyik szereplőnek sem igazán jó a szinkronja. Jack és Kate még elmegy...de a többiek... Sayid(töri az angolt, míg magyarban ha jól hallottam tisztán beszélt magyarul), Locke-Sawyer egyenesen siralmas. Ugyanakkor valószínű, h ezen véleményem az eredeti ismeretére vezethető vissza.
Szvsz egyik szereplőnek sem igazán jó a szinkronja. Jack és Kate még elmegy...de a többiek... Sayid(töri az angolt, míg magyarban ha jól hallottam tisztán beszélt magyarul), Locke-Sawyer egyenesen siralmas. Ugyanakkor valószínű, h ezen véleményem az eredeti ismeretére vezethető vissza.
2005. augusztus 27. 09:14
|
|
|
Nem tudja valaki hogy itt mikor adják ki a DVDt?
Mer T.o.r.r.e.n.t. nem megy nekem:(
Mer T.o.r.r.e.n.t. nem megy nekem:(
2005. augusztus 29. 10:06
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Bevallom, én 1 darab részt nem láttam még a lost-ból, de EZ alapján+az alapján, amit írtatok, kíváncsi lettem.
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
2005. augusztus 29. 12:55
|
|
redsasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.28. Hozzászólás: 247 Csatolások: 99 Azonosító: 4123 offline
|
Idézet(LeonSilver @ 2005, August 26. - 22:12)
Nyahh
[right][/right]
[right][/right]
Igencsak egyetértek veled!!
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Palvin Barbara az első gyermekét várja.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?