Lost / Lost: Eltűntek (2004-2010)
2005. október 07. 21:53
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Én még mindig a kedvenc kereskedelmi tv-nktől függök és magyar nyelven nézhetem csak, ha minden jól megy egészen holnapig. Holnaptól ha igaz, lerázom a rabláncot
! A mai rész szerintem is az eddigi legjobb volt, gondoltam, hogy a Sawyer-es rész király lesz és tényleg úgy tűnik, hogy innentől kezdenek beindulni a dolgok igazán!
2005. október 07. 22:57
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Mivel engem annyira nem győzött meg eddig (bár szépen alakul), így egyelőre nem csatlakozhat a Vészhelyzet-CSI tengelyhez, amiket eredeti nyelven nézek. A mai rész viszont nagyon tetszett, csak így tovább! Mellesleg nekem a legjobban Michael Giacchino zenéje tetszik, igencsak tehetséges a csávó.
2005. október 08. 08:31
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
ja. Számomra is az ER-Third Watch überel eddig, de most ezt adják és nagyon jó. mondjuk nem lehet összehasonlítani a LOST-Third Watchot mert teljesen más.
2005. október 12. 22:07
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Hála egy kis megfázásnak (
), határtalan kíváncsiságomnak (
) és némi lustaságnak (
), meg persze 1-2 cimborámnak a filmekért (
), szabaddá tettem a hét elején az estéimet, hogy eredeti hanggal megnézzek pár részt a Lost-ból, megszabadulva a retek klub rabságából. 
Úgy gondoltam, hogy folytatom onnan, ahonnan tv-ben abbahagytam, úgyis onnan kezdtek számomra igazán érdekessé válni a dolgok. Azon vettem észre magam, hogy megnéztem zsinórban 8 részt, hajnali 1 óra van és tulajdonképpen csak azért mozdultam el percekre a képernyőtől, hogy alapvető szükségleteimnek eleget tegyek. Ez megismétlődött a következő délután és este, megszakítva egy kis iskolábajárással, szóval 2 nap alatt kivégeztem a sorozatot, annak ellenére, hogy normális esetben egy háromórás filmet alig bírok végigülni nyugodtan.
Eredetileg úgy terveztem, hogy csak 3-4 részt nézek meg, hogy ne haladjak nagyon előre, de nem igazán bírtam ki, annyira vártam minden rész végén a folytatást.
Örülök, hogy lassan minden szereplő több térhez jutott, bár az előtörténetek elosztása nekem kicsit egyenlőtlen. Jackről volt vagy 3 rész, Hurleyről meg 1. Viszont nagy részük tényleg nagyon érdekes volt, szép lassan adagolják a dolgokat és mindig hagynak épp elég fehér foltot.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Locke figurájából mit még hoznak ki.
Egyedüli problémám a bankos résszel volt, Evangeline annyira gyönyörű benne, hogy ott talán kicsit lankadt a figyelmem a sztori iránt.
(Q-kac, mi minden vár még rád...
)
Bocs a litániáért, most látom csak mennyit írtam
Úgy gondoltam, hogy folytatom onnan, ahonnan tv-ben abbahagytam, úgyis onnan kezdtek számomra igazán érdekessé válni a dolgok. Azon vettem észre magam, hogy megnéztem zsinórban 8 részt, hajnali 1 óra van és tulajdonképpen csak azért mozdultam el percekre a képernyőtől, hogy alapvető szükségleteimnek eleget tegyek. Ez megismétlődött a következő délután és este, megszakítva egy kis iskolábajárással, szóval 2 nap alatt kivégeztem a sorozatot, annak ellenére, hogy normális esetben egy háromórás filmet alig bírok végigülni nyugodtan.
Eredetileg úgy terveztem, hogy csak 3-4 részt nézek meg, hogy ne haladjak nagyon előre, de nem igazán bírtam ki, annyira vártam minden rész végén a folytatást.
Örülök, hogy lassan minden szereplő több térhez jutott, bár az előtörténetek elosztása nekem kicsit egyenlőtlen. Jackről volt vagy 3 rész, Hurleyről meg 1. Viszont nagy részük tényleg nagyon érdekes volt, szép lassan adagolják a dolgokat és mindig hagynak épp elég fehér foltot.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Locke figurájából mit még hoznak ki.
Egyedüli problémám a bankos résszel volt, Evangeline annyira gyönyörű benne, hogy ott talán kicsit lankadt a figyelmem a sztori iránt.
Bocs a litániáért, most látom csak mennyit írtam
2005. október 21. 21:28
- Az ilyen befejezések szoktak felbacni, de nagyon!!
- Emilie de Ravin gyönyörű!
2005. október 22. 01:03
|
|
Jameschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.02. Hozzászólás: 213 Csatolások: 45 Azonosító: 1910 offline
|
Én is úgy vagyok hogy Twin Peaks a kedvencem(épp most nézem másodszor) de a Lost első szezonja az simán döntetlen a TP-vel, de ez a második szezon eddig sokkal gyengébb. Voltak jó részek, de nagyon gyengék is, pl a legutóbbiban(5ös) nem történt semmi, nyomják a háttérsztorikat de nyagyrészt céltalanul sztem, meg olyanokon sokkolnak benne a karakterek ami nem normális. Pl a Locke ott strázsál az apja háza előtt, de minek: vagy lője le vagy mennyen a francba.
Sztem a forgatókönyvírók meg producerek beflesseltek hogy mekkora a nézetség aztán csesznek sztorit írni meg rendesen feszültséget kelteni, inkább húzzák az időt(pl a hatchbe lemenést vagy 3szor láthattuk különböző nézőpontokból).
Az első szériának az volt az egyik előnye a TPvel szemben hogy feszültségkeltésben jobb volt, mosmeg kb 50%-a sikerült olyanra amilyenre kéne.
Amúgy ebben a feszültségkeltésben(tudom hogy már 3adszor irom:) a 24 a legjobb, ott van az hogy "bazze, bazze hol a köv rész!?"
bocs hogy hosszú lett, de télleg felb*sz a második szezon töketlenkedése, remélem javul
Sztem a forgatókönyvírók meg producerek beflesseltek hogy mekkora a nézetség aztán csesznek sztorit írni meg rendesen feszültséget kelteni, inkább húzzák az időt(pl a hatchbe lemenést vagy 3szor láthattuk különböző nézőpontokból).
Az első szériának az volt az egyik előnye a TPvel szemben hogy feszültségkeltésben jobb volt, mosmeg kb 50%-a sikerült olyanra amilyenre kéne.
Amúgy ebben a feszültségkeltésben(tudom hogy már 3adszor irom:) a 24 a legjobb, ott van az hogy "bazze, bazze hol a köv rész!?"
bocs hogy hosszú lett, de télleg felb*sz a második szezon töketlenkedése, remélem javul
2005. október 22. 08:22
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(Q-kac @ 2005, October 21. - 21:28)
- Az ilyen befejezések szoktak felbacni, de nagyon!!
Látod, ezért nem bírtam én ki, hogy ne nézzem meg a többi részt is, ha már úgyis ott van és úgyis van éppen időm.
Emilie tényleg gyönyörű, ebben a részben derült ki csak igazán.
2005. november 09. 21:53
|
|
MLSpecial Agent |
|
Elgolfozgatnék vele, meg miegymás... 
MaD
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
2005. december 02. 22:00
- Ez a rész most nagyon jó volt, megint. Jó ez a sorozat. Tetszik.
- Örülök hogy visszatért a "kismama". Aranyos.
- Ethan télleg félelmetes volt. Merevarcú, kifejezéstelen. Olyan, mint aki látja a célját és adig megy, míg el nem éri, akármi, akárki áll is az útjába. Ijesztő lehet egy ilyen helyzetben létezni.
- A legcool-abb pedig Sawyer. Akárha csak pár másodpercre is van jelenete.
- Ethan télleg félelmetes volt. Merevarcú, kifejezéstelen. Olyan, mint aki látja a célját és adig megy, míg el nem éri, akármi, akárki áll is az útjába. Ijesztő lehet egy ilyen helyzetben létezni.
2005. december 04. 23:05
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Idézet(Q-kac @ 2005, December 2. - 22:00)
- Ez a rész most nagyon jó volt, megint. Jó ez a sorozat. Tetszik.
Nem. A legcoolabb Locke, akinek nagyon imponál a higgadtsága, ugyanakkor egyben kiráz a hideg tőle. Nagyon eltalálták a karakterét.
2005. december 05. 18:07
Locke - Morpheus a Matrix-ból.
Úgy érzem kulcsfigura a sziget rejtélyével kapcsolatban.
Sawyer - Kömény gyerek, vagány, jó duma - szeplőske -
(pénteken sexelnek...? huhúúúú
)
Sawyer - Kömény gyerek, vagány, jó duma - szeplőske -
2005. december 16. 08:44
|
|
MLSpecial Agent |
|
Itt van még három darab
nightfever
2005. december 17. 08:23
|
|
MLSpecial Agent |
|
Tag nélkül
nerble
nightfever
2006. január 06. 21:56
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Hát, ez a mostani Lost rész nagyon betett.
Bevallom, néha azért elég vegyes érzelmekkel fogadtam a sorozatot, úgyanis volt jó pár rész, ami után úgy éreztem, hogy szinte alig haladt előre a történet, és mondjuk pár napra rá nem sok marad meg egy-egy részből.
De szerencsére a helyzet mostanában egyre jobb!
Már az előző rész vége is nagyon kész volt, de ebben a mostaniban igencsak felszaporodtak az események.
Komolyan mondom: ez volt az eddigi legjobb rész, amit láttam.
Már az előző rész vége is nagyon kész volt, de ebben a mostaniban igencsak felszaporodtak az események.
Komolyan mondom: ez volt az eddigi legjobb rész, amit láttam.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Palvin Barbara az első gyermekét várja.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?