Lost / Lost: Eltűntek (2004-2010)
2006. november 13. 23:06
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Desmond Desmond Desmond!!!
Ez egy jó ötlet volt ;-)
Ez egy jó ötlet volt ;-)
2006. november 13. 23:20
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Kiegészítem :-)
Van itt Kishobbit, Jin, Sayid és AAA is. ;-)
(rend kedvéért: Dominic Monaghan, Daniel Dae Kim, Naveen Andrews, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Matthew Fox, Terry O'Quinn)
hosszúnevek rulez
(rend kedvéért: Dominic Monaghan, Daniel Dae Kim, Naveen Andrews, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Matthew Fox, Terry O'Quinn)
hosszúnevek rulez
2006. november 14. 07:08
|
|
ElleTrue Blood |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.09.07. Hozzászólás: 2767 Csatolások: 23117 Azonosító: 17658 offline
|
Idézet(Candy Perfume Girl @ 2006. November 13. - 23:20)
hosszúnevek rulez
hosszúnevek rulez
Sayid, a Kishobbit meg Mr. Eko láááááv
Köszi
2006. november 14. 10:31
Idézet(Candy Perfume Girl @ 2006. November 14. - 01:20)
Eko!!!!! AAA elem.
Kishobbit, Jin, Falafel kapitány szintén
Ebbe a sorozatba alig válogattak be rövid, egyszerû nevû embereket.
2006. november 17. 15:22
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Jelentem, végre sikerült túljutnom a teljes második évadon, úgyhogy immár elkezdtem nézni a harmadik évad azon részeit, melyek a netrõl elõrhetõek.
Engem nagyon érdekelne a dolgok miértje, de az új évadból már pár részt megnézve rájöttem, hogy arra még várhatok, hogy minden világos legyen.
Így van ez, mindig nyújtani fogják a történetet, ameddig lesz nyújtanivaló.
Engem nagyon érdekelne a dolgok miértje, de az új évadból már pár részt megnézve rájöttem, hogy arra még várhatok, hogy minden világos legyen.
2006. november 17. 15:24
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Idézet(515 @ 2006. November 17. - 15:22)
Jelentem, végre sikerült túljutnom a teljes második évadon, úgyhogy immár elkezdtem nézni a harmadik évad azon részeit, melyek a netrõl elõrhetõek.
De jól nyújtják a francba is.
Mert hiába most ez a nagy szünet akkor is nagyon szeretem.
2006. december 30. 17:09
|
|
Candy Perfume Girl |
|
Van még egy kevés ;-) :
2007. január 03. 01:12
|
|
Candy Perfume Girl |
|
Na most nagy levegõ, és felsorolok mindenkit... :-)
Matthew Fow, Terry O'Quinn, Jorge Garcia, Evangeline Lilly, Cynthia Watros, Harold Perinneau, Michelle Rodriguez, Dominic Monaghan, Daniel Dae Kim, Emilie De Ravin, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Josh Holloway, Yunjin Kim, Naveen Andrews
Azért kerültek a pasirészlegbe, mert több pasi van a képeken, mint nõ.
Matthew Fow, Terry O'Quinn, Jorge Garcia, Evangeline Lilly, Cynthia Watros, Harold Perinneau, Michelle Rodriguez, Dominic Monaghan, Daniel Dae Kim, Emilie De Ravin, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Josh Holloway, Yunjin Kim, Naveen Andrews
Azért kerültek a pasirészlegbe, mert több pasi van a képeken, mint nõ.
2007. január 09. 23:41
|
|
Candy Perfume Girl |
|
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem új ez a kép, most láttam elõször, de nagyon tetszik.
És most jön a kedvenc részem, a felsorolás... *nagy levegõ*
Michael Emerson, Evangeline Lilly, Josh Holloway, Emilie De Ravin, Dominic Monaghan, Matthew Fox, Naveen Andrews, Terry O'Quinn, Yunjin Kim, Henry Ian Cusick, Jorge Garcia, Daniel Dae Kim, Elizabeth Mitchell:
Úgy kellett nekem, én akartam. :-D
És most jön a kedvenc részem, a felsorolás... *nagy levegõ*
Michael Emerson, Evangeline Lilly, Josh Holloway, Emilie De Ravin, Dominic Monaghan, Matthew Fox, Naveen Andrews, Terry O'Quinn, Yunjin Kim, Henry Ian Cusick, Jorge Garcia, Daniel Dae Kim, Elizabeth Mitchell:
Úgy kellett nekem, én akartam. :-D
2007. január 09. 23:50
Csak nekem tûnik úgy, hogy Elizabeth-et, Henry-t és Emerson-t utólag photoshopolták a képre?
Amúgy jó kép.
A Loszt névsora pedig... szívás.

szerk: nem tévedtem, Emerson centire ugyanúgy áll -ezen- a képen is (mellesleg, a linkelt fotón is tök természetellenesek a fények Desmond-on, Ben-en valamint Nagy és Fekete és Szépen - ehh, Losztéknál maradnak az hülyébb megoldásoknál)
Amúgy jó kép.
A Loszt névsora pedig... szívás.
szerk: nem tévedtem, Emerson centire ugyanúgy áll -ezen- a képen is (mellesleg, a linkelt fotón is tök természetellenesek a fények Desmond-on, Ben-en valamint Nagy és Fekete és Szépen - ehh, Losztéknál maradnak az hülyébb megoldásoknál)
2007. január 09. 23:52
|
|
Candy Perfume Girl |
|
És még:
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Palvin Barbara az első gyermekét várja.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: