Lost / Lost: Eltűntek (2004-2010)
2004. december 04. 10:32
|
|
doncartouch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1188 Csatolások: 192 Azonosító: 54 offline
|
Nem vagyok egy fanatikusan rajongó típus, de ettõl a sorozattól lehidaltam. Nagyon jól meg van csinálva. Maga a történet is érdekes, de inkább ami engem megragadott, hogy a jellemeket mint egy nyíló virág, szép lassan, óvatosan kibontva, szinte mozaikszerûen ismerjük meg. Minden részben más megvilágításba kerülnek egyes szereplõk tettei, ahogy kezd feltárulni elõttünk a múltjuk. Látjuk, mennyire sokféle embert utalt egymásra a sors. Kíváncsian várom, hogy sikerül megoldaniuk a felmerülõ problémákat.
A környezet varázslatos, a fényképezés pedig egyszerûen profi munka.
Ja, és gyönyörû lányok vannak benne. Ez plusz pont.
A környezet varázslatos, a fényképezés pedig egyszerûen profi munka.
Ja, és gyönyörû lányok vannak benne. Ez plusz pont.
2004. december 04. 16:06
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Ilyen csodálatosan korrekt jellemábrázolást, és mindamellett igen trükkösen vezetett jellemfejlődést egyetlen egy másik sorozatban láttam eddig: az Alias-ban... És azt is JJ Abrams csinálta....
2004. december 06. 23:14
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
én a németen nézem a Verschollen című sorozatot. szerintem egy az egyben annak a koppintása...
2004. december 09. 03:39
|
eno |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 1264 Azonosító: 1082 offline
|
Idézet(doncartouch @ 2004, December 4. - 10:32)
Nem vagyok egy fanatikusan rajongó típus, de ettől a sorozattól lehidaltam. Nagyon jól meg van csinálva. Maga a történet is érdekes, de inkább ami engem megragadott, hogy a jellemeket mint egy nyíló virág, szép lassan, óvatosan kibontva, szinte mozaikszerűen ismerjük meg. Minden részben más megvilágításba kerülnek egyes szereplők tettei, ahogy kezd feltárulni előttünk a múltjuk. Látjuk, mennyire sokféle embert utalt egymásra a sors. Kíváncsian várom, hogy sikerül megoldaniuk a felmerülő problémákat.
A környezet varázslatos, a fényképezés pedig egyszerűen profi munka.
Ja, és gyönyörű lányok vannak benne. Ez plusz pont.
[right][/right]
A környezet varázslatos, a fényképezés pedig egyszerűen profi munka.
Ja, és gyönyörű lányok vannak benne. Ez plusz pont.
[right][/right]
Vegre valaki .. csak 1eterteni tudok !
2005. január 02. 01:55
|
|
doncartouch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1188 Csatolások: 192 Azonosító: 54 offline
|
Jahhahííííjahujuj....

Kõõõõsz Giz!
Kõõõõsz Giz!
2005. január 02. 17:38
|
|
arnoldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 376 Csatolások: 316 Azonosító: 228 offline
|
Mivel, nagyon sokan dícsérték ezt a sorozatot, én is elkezdtem nézni. Így az első rész után azt kell mondjam, hogy rendkívül igényes és lebilincselő. Feszültségkeltésben nagyon ott van! Engem kicsit a Jurassic Park-ra és a Predator-ra emlékeztet. (Remélem, ezzel nem spoilerkedtem, hiszen mégcsak a pilot epizódot láttam
)
2005. január 06. 08:30
|
|
doncartouch |
|
Aaarrrgggghhhh.... Ahhoz a tábortűzhöz FELTÉTLEN oda kell mennem!!!
Nagy Köszönet!!
Nagy Köszönet!!
2005. január 07. 07:12
|
pr0nst4r69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 2623 offline
|
2005. január 09. 01:05
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
helyes képek...
nagyon köszi!
nagyon köszi!
2005. január 16. 17:28
|
|
DreamCatchervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 236 Csatolások: 42 Azonosító: 840 offline
|
Ez az, skacok, ami 22-én indul az AXN-en?
"I'm not interrupting anything, am I?"
1 felhasználónak tetszik:
sammo
2005. január 16. 17:35
|
|
arnoldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 376 Csatolások: 316 Azonosító: 228 offline
|
Idézet(DreamCatcher @ 2005, January 16. - 17:28)
Ez az, skacok, ami 22-én indul az AXN-en?
[right][/right]
[right][/right]
Igen.
1 felhasználónak tetszik:
sammo
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.